Winmasters şi SBTech au decis să colaboreze pentru a-şi extinde serviciile dincolo de domeniile lor actuale. Acest parteneriat îi va ajuta să treacă peste provocările ce vor urma şi să aducă mai multă satisfacţie jucătorilor. Din acest motiv, Winmasters a adus un bonus de înscriere atractiv de 100% până la 300 RON +10% pentru cazinou. Toate acestea sunt disponibile cu ajutorul unui Cod Bonus Winmasters.

winmasters-bonus-înregistrare

Ia Bonusul Winmasters

Ce beneficii îţi aduce acest Winmasters Bonus?

Pentru a putea beneficia de bonusul de înscriere, trebuie să fii un jucător nou şi să depui cel puţin 400 RON în contul tău, având mare grijă să foloseşti codul.

După ce tranzacţia e completă, vei vedea cum contul tău Winmasters este creditat cu 100% din valoarea depunerii pe care ai făcut-o, atât timp cât suma nu depăşeşte 300 RON. Acest bonus este destinat pariurilor sportive. În plus, ai şi 10% din sumă extra, bani pe care îi vei putea folosi în cazinoul Winmasters.

Aceste procente pot produce confuzii de multe ori, de aceea îţi voi da un exemplu concret despre ce se va întâmpla exact după ce introduci un Cod BonusWinmasters. Să spunem că eşti dispus să depui 200 RON. Foloseşti codul şi vei primi 100% din 200 RON, adică exact 200 RON pentru pariuri sportive plus 10% din 200 RON, adică 20 RON pentru jocuri de cazinou.

Pe de altă parte, dacă vrei să depui 350 RON, nu vei primi 100% din 350 RON pentru că depăşeşti limita impusă. Deci, pentru orice depunere mai mare de 300 RON, primeşti maxim 300 RON. Şi desigur, să nu uităm de cei 10% valabili în cazinoul Winmasters care trebuie să fie în limita de 30 RON. Acum ar trebui să nu mai existe confuzii şi să ai o idee reală despre câţi bani vei primi în urma unei depuneri pentru un bonus la înregistrare.

Cod Bonus Winmasters pe scurt

Pe scurt, iată în ce constă oferta Plus de la Winmasters:

Tip de BonusDescriere Bonus
Bonus la înregistrare pentru pariuri sportive100% Până la 300 RON
Bonus la înregistrare pentru pariuri cazino10% din Depozit
Voucher pentru verificarea contului40 RON
Depunere minimă40 RON
Cod Bonus WinmastersDescoperă Codul Bonus

Cum poţi obţine acest bonus?

Pentru a putea beneficia de oferta Plus, trebuie să urmezi câţiva paşi bine definiţi. Nu te îngrijora, îi vom detalia în următoarele paragrafe pentru ca tu să nu întâmpini nicio problemă.

Pas 1. Crează un cont de utilizator la Winmasters

Aşa cum probabil ţi-ai imaginat, primul lucru pe care trebuie să îl facă cineva care doreşte un Winmasters Bonus este să îşi creeze un cont de utilizator la Winmasters. Nimic mai simplu! Poţi vedea mai jos cum arată un formular de înregistrare. Nu ar trebui să îţi ia mai mult de 5 minute să îl completezi.

Prima parte se referă la datele tale personale precum numele, adresa la care locuieşti, telefonul mobil, adresa de e-mail şi CNP-ul, printre altele. Apoi, îţi vei alege un nume de utilizator unic şi o parolă.

De asemenea, trebuie să setezi moneda în care doreşti să faci tranzacţii şi modalitatea în care vrei să se afişeze cotele. La final, tot ce mai ai de făcut este să completezi codul de securitate într-un mod corect şi să bifezi căsuţa din dreptul mesajului “Am cel puţin 18 ani şi am citit şi acceptat….”.

În mod evident, persoanele sub 18 ani nu îşi pot face cont nu numai la Winmasters, ci la niciun alt site de pariuri sportive sau cazinou online pentru că în România, este interzis prin lege ca minorii să participe la orice fel de activitate de jocuri de noroc. Desigur, este recomandat să citeşti secţiunile pentru Termeni şi Condiţii, Politici de Confidenţialitate, Reguli de Pariere şi Joc Responsabil înainte de a spune că eşti de acord cu ele.

Apasă pe butonul Creează Cont şi vei fi un pas mai aproape de introducerea acelui Winmasters cod bonus.

winmasters-formular-înregistrare

Pas 2. Confirmă contul de utilizator

Suntem convinşi că nu e prima oară când eşti rugat să confirmi un cont de utilizator. Winmasters, ca oricare alt site, are un program care trimite în mod automat email-uri de verificare noilor utilizatori. Care este scopul acestei verificări? În primul rând, pentru a limita crearea de conturi false, lucru necesar pentru siguranţa utilizatorilor reali. De aceea, este necesar să fii atent când completezi câmpul cu adresa de e-mail.

Pe scurt, după ce ai apăsat pe Crează Cont, verifică-ţi e-mailul şi vei vedea un mesaj de la Winmasters în care există un link de verifiacre pe care trebuie să dai click. Dacă linkul nu funcţionează, copiază-l în browser pentru a accesa pagina manual. Unii utilizatori primesc e-mailul în secţiunea Junk/Spam, deci uită-te şi acolo dacă nu ai primit nimic în Inbox după câteva minute.

Ia Bonusul Winmasters

Pas 3. Fă o depunere de minim 40 RON

Felicitări, acum eşti unul dintre miile de utilizatori Winmasters. Pentru a putea paria dar şi pentru a obţine acest Winmasters bonus, trebuie să faci o depunere minimă de 40 RON.

a) Completează detaliile de plată

Este nevoie să alegi o metodă de plată. Winmasters pune la dispoziţia utilizatorilor următoarele modalităţi de plată securizate: Visa, MasterCard, Trustly, PaySafeCArd, Skrill and Neteller.

Să luăm cea mai comună metodă de plată în România: cardul bancar, fie el Visa sau MasterCard. Vei fi rugat să alegi tipul cardului, să introduci numărul cardului aflat pe partea din faţă, data expirării, numele titularului de card şi codul CVV2/CVC2 de pe spatele cardului. Alege suma pe care vrei să o depui. Prin această metodă poţi depune minim 40 RON şi maxim 9000 RON. Winmasters nu percepe comisioane.

b) Introdu acest Cod Bonus Winmasters

Ai ajuns la partea cea mai importantă: introducerea codului necesar pentru obţinerea bonusului. Vei vedea un câmp care se numeşte Bonus Pariuri Sportive/Cazinou. Introdu acolo următoarele caractere. Este cel mai bine să faci manevra copy/paşte pentru a evita eventualele erori de scriere. Apasă butonul Aplică, apoi butonul Confirmare. Este important să nu schimbi ordinea pentru că vei pierde şansa de a introduce codul pentru un Winmasters Bonus.

winmaster-cod-bonus

 

Winmasters promoţii

Dacă doreşti un voucher extra în valoare de 40 RON, trebuie să încarci o poză sau o imagine scanată a actului tău de identitate (CI/paşaport) şi o poză cu faţă cardului folosit pentru depuneri. Dacă ai ales o altă metodă de plată, poţi încărca un screenshot cu portofelul tău electronic. Documentele trebuie trimise la adresa de e-mail support.rom@winmasters.com.

Pariază pe US Open între 28/08 şi 10/09 şi vei primi un pariu gratuit în valoare de 60 RON. Este nevoie să pariezi 40 de RON de minim 5 ori, pre-meci, cu o cota minimă de 1.75. Nu contează dacă pierzi sau câştigi.

Dacă reuşeşti să-ţi convingi prietenii să parieze la Winmasters, primeşti 20 RON pentru fiecare prieten care face o depunere de minim 40 RON şi cel puţin un pariu. Poţi invita până la 10 prieteni, deci ai primi maxim 200 RON în pariuri gratuite.

Ia Bonusul Winmasters

Winmasters Bonus Termenii şi condiţii

Pentru a folosi acest cod bonus Winmasters , e nevoie să fie întrunite anumite condiţii, şi anume:
Un jucător nou are la dispoziţie 14 zile pentru a face o depunere, altfel nu poate beneficia de un Winmasters bonus la înregistrare.
Oferta e valabilă până la 31/12/2017 doar pentru clienţii rezidenţi în România.
Suma formată din depunere şi bonus trebuie rulată de minim 6 ori înainte de retragere.
Dacă faci o retragere înainte de îndeplinirea condiţiilor de rulaj, bonusul este anulat.
Numai pariurile sportive sunt luate în calcul la îndeplinirea condiţiilor de rulaj.
Pariurile simple luate în calcul trebuie să aibe cote mai mari de 1.75, iar la cele multiple cotele trebuie să fie cel puţin 1.35.
Pariurile sistem, biletele cu meciuri care au marjă 0% şi pariurile cashout nu sunt eligibile pentru rulaj.
Aveţi 60 de zile pentru îndeplinirea condiţiilor de rulaj. După această perioadă bonusul şi câştigurile asociate vor fi anulate.
Fiecare pariu are o contribuţie de maxim 50% din bonus la îndeplinirea condiţiilor de rulaj.
Suma care reprezintă bonusul trebuie rulată de 60 de ori înainte de retragere.
După îndeplinirea acestor condiţii, suma din balanţă bonus trece în balanţa disponibilă pentru retragere.
Jucătorul poate face pariuri mai mari decât depunerea sa iniţială numai după ce a îndeplinit condiţiile de rulaj.

Recenzie Cod Bonus Winmasters – Concluzie

Pe scurt, utilizatorii noi care fac o primă depunere de minim 40 RON şi folosesc codul bonus primesc 100% din depunere până la 300 RON pentru pariuri sportive plus 10% pentru cazinou.

Cum obţii acest Winmasters Bonus? Îţi creezi cont, îl confirmi, faci depunerea introducând codul şi primeşti banii. Trebuie îndeplinite anumite condiţii de rulaj înainte de retragere. În caz contrar, bonusul va fi anulat.

Winmasters mai are şi alte promoţii, de exemplu voucherul de 40 RON pentru verificarea identităţii, 60 RON bonus pentru cei care pariază la US Open, şi 20 RON bonus pentru fiecare prieten pe care îl aduci. Acestea fiind spuse, îţi urăm mult noroc la pariuri!

Vezi bonusul Winmasters