eFortuna Cod Promoțional

Dacă te înregistrezi la eFortuna, ai șansa de a primi un bonus de bonus venit cu ajutorul unui eFortuna cod promoțional. Acesta poate fi folosit pentru pariuri sportive și este în valoare maximă de 300 RON. Îți voi explica mai jos ce trebuie să faci pentru a-l obține. De asemenea, există și un bonus pentru secțiunea de cazinou, în valoare de până la 2000 RON.

Activează bonus Fortuna

bonus-inregistrare-efortuna

Ce oferă acest eFortuna cod promoțional?

Pachetul de bun venit pentru pariuri sportive îți permite ca primul pariu pe care îl faci să fie unul fără risc. Ce înseamnă asta? Dacă primul tău pariu este pierzător, Fortuna îți rambursează pierderea până la 300 RON în bani bonus. Această sumă trebuie să îndeplinească anumite condiții de rulare despre care vom vorbi mai târziu.

Tip de bonusDescriere bonus
Bonus de bun venitPariu fără risc până la 300 RON
Alte bonusuriBonus pentru cazinou până la 2000 RON
Bonus acumulator 60% la pariuri pe fotbal
Depunere minimăvariabil în funcție de metoda de plată aleasă
eFortuna cod promoțional

Activează bonus Fortuna

Dacă preferi jocuri de cazinou în loc de pariuri sportive, poți opta pentru celălalt bonus din pachetul de bun venit, și anume oferta pentru eFortuna înregistrare la secțiunea cazinou. Bonusul este oferit în 3 faze.

La prima depunere de minim 25 RON primești un bonus de 100% până la 800 RON. Dacă te hotărăști să continui, mai poți face ulterior încă 2 depuneri la care vei primi un bonus de 150% și respectiv 200% în limita a 600 RON fiecare.

Este necesar să precizez că acesta nu este un bonus dublu, ci trebuie să alegi ce preferi. Vom vedea imediat care sunt exact pașii pentru a beneficia de una din aceste oferte.

Activează bonus Fortuna

eFortuna înregistrare

Primul pas este același indiferent de ce fel de bonus vrei să alegi: trebuie să creezi un cont de utilizator la Fortuna. Formularul de înscriere arată astfel:

formular-inregistrare-efortuna

Este nevoie să oferi numele tău real și complet, o adresă de e-mail validă, un număr de telefon actual, adresa de domiciliu, și CNP-ul tău conform legilor în vigoare din România. Alege-ți un nume de utilizator unic și o parolă care oferă un grad ridicat de protecție. Nu uita să bifezi căsuța din dreptul textului “Confirm că am peste 18 ani și accept termeni și condiții.”

Ar fi recomandat să citești aceste condiții dând click pe linkul oferit în formular. Nu poți face pariuri online la eFortuna dacă nu declari că ești de acord cu regulile specificate în regulament. Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi promoții, bifează și căsuța din dreptul “Vreau să primesc oferte.” Materiale exclusive precum un eFortuna cod promoțional pentru
jucătorii loiali îți vor trimise prin e-mail.

Activează bonus Fortuna

Depunere la eFortuna

Dacă te interesează bonusul de 300 RON pentru pariuri sportive, nu există o sumă minimă pentru depunere, dar dacă vrei bonusul pentru secțiunea de cazinou, trebuie să transferi în balanța ta de la Fortuna cel puțin 25 RON. Totuși, trebuie să respecți limita minimă de transfer pentru metoda de plată aleasă de tine.

Indiferent de ce alegi, felul în care poți face asta, este același. Poți face transferul și de pe mobil dacă preferi. eFortuna are o versiune optimizată pentru utilizatorii care accesează site-ul de pe dispozitive mobil precum un smartphone sau o tabletă. Ba mai mult, există o aplicație de mobil pe care o poți descărca. Acest lucru îmbunătățește experiența pe care o ai tu în calitate de client eFortuna.

Următoarele metode de plată sunt disponibile:

depunere-efortuna

Acestea îți permit să faci depuneri dar sunt disponibile și pentru retragere bani. După cum vezi, niciuna din ele nu vine cu vreun comision pentru tranzacție, dar există limite legate de sumele care pot fi transferate.Toate metodele de plată mai puțin Cashpoint, au o limită minimă de 25 RON. Cashpoint, adică plata în agenții, vine cu un minim de 10 RON.

Toate transferurile indiferent de modalitatea de plată aleasă se fac instant, pentru ca tu să poți face pariuri sau să-ți încerci norocul la jocuri de cazinou (inclusiv cu dealeri live), la orice oră din zi sau noapte (în cazul plăților online).

Dacă ai optat pentru bonusul eFortuna înregistrare la cazinou, totul este gata. Balanța ta va fi creditată cu fondurile bonus. Continuă mai departe dacă vrei să faci pariuri sportive.

Activează bonus Fortuna

Primul pariu online la Fortuna

Având în vedere că acest bonus cu eFortuna cod promoțional este oferit ca un pariu fără risc, trebuie ca tu mai întâi să folosești banii proprii pentru a face un pariu sportiv. Selectează evenimentul care te interesează. În momentul în care dai click pe el, selecția respectivă va fi schimbată într-o culoare galbenă (ca în poza de mai jos), iar pariul va fi adăugat la biletul online:

Când ai ales toate selecțiile pe care le vrei, trimite pariul apăsând butonul “Accept.” Acum, trebuie doar să aștepți ca evenimentul să aibă loc. Dacă biletul este câștigător, bonusul va fi considerat finalizat, iar dacă este pierzător, vei primi bani bonus în valoare de 100% din valoarea pariului până la 300 RON.

Tocmai ai completat procesul de obținere al bonusului oferit la eFortuna înregistrare. Dacă este ceva ce nu înțelegi, nu ezita să iei legătura cu serviciul de asistență clienți.

pariu2-efortuna

eFrotuna Bonus Acumulator 60%

Dacă îți place să pariezi pe meciuri de fotbal, iată o veste bună pentru tine: beneficiezi de un bonus special pentru pariurile de tip acumulator. Biletul trebuie să conțină cel puțin 5 evenimente din fotbal, pentru care primești 5% bonus.

Un bilet cu 6 eveniment îți aduce 10%, și tot așa în incremente de 5% pentru fiecare eveniment adițional până la maximul de 60% bonus pentru 14 evenimente. Pariurile acumulator sunt riscante dar aduc și câștiguri foarte mari, pe lângă banii bonus pe care deja îi vei avea fără vreun eFortuna cod promoțional.

bonus-acumulator-efortuna

Pariurile eligibile trebuie să fie făcute pe evenimente care au o cotă minimă de 1.3 pentru fiecare selecție iar miza minimă pe bilet este de 4 RON. Este important să înțelegi ca un pariu acumulator este câștigător doar dacă toate selecțiile alese sunt câștigătoare. De aceea, acest tip de pariu este preferat de cei care iubesc riscul și nu le este teamă să și-l asume.

Nu poți folosi bani bonus sau pariuri gratuite pentru această ofertă. În plus, nu poți beneficia de ea dacă mai ai alte bonusuri active. Deci, va trebui ca mai întâi să termini bonusul primit la eFortuna înregistrare. Cu cât pariezi mai mult, cu atât vei primi mai multe bonusuri mai repede astfel sporindu-ți șansele.

eFortuna Regulament pentru obținerea bonusului de bun Venit

Pentru bonusul disponibil la pariurile sportive, trebuie să respecți acești termeni, pe lângă ce am menționat deja mai sus:

 • Bonusul este valabil timp de 30 de zile
 • Bonusul poate fi acordat o singură dată per jucător nou
 • Bonusul trebuie pariat de 5 ori pe evenimente cu o cotă minimă de 1.5. De exemplu, dacă ai primit 300 de RON bonus și vrei să faci această sumă disponibilă pentru retragere, trebuie să pariezi 300 x 5 = 1500 RON pentru a îndeplini condiția de rulaj.
 • Bonusul încetează să mai fie activ dacă folosești opțiunea cash out pentru primul pariu plasat.
 • Retragerile de bani nu sunt disponibile până bonusul nu este anulat, expirat sau complet rulat.
 • Dacă faci aceeași selecție pe mai multe bilete, doar primul va fi luat în calcul pentru îndeplinirea condițiilor de rulare.
 • Bonusul nu poate fi cumulat cu alte oferte.

Activează bonus Fortuna

Pentru bonusul de cazinou obținut cu un eFortuna cod promoțional, următoarele condiții trebuie îndeplinite:

 • Toate cele 3 bonusuri pot fi accesate în 28 de zile de la completarea formularului de la eFortuna înregistrare.
 • Ai o perioadă de 7 zile pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj. La expirarea acestui termen, atât bonusul cât și câștigurile obținute cu el vor fi anulate.
 • Cerința de rulare constă în parierea de 25 de ori a sumei compuse din depunere și bonusul acordat. Este important de știut că nu toate jocurile de cazinou contribuie în egală măsura la îndeplinirea acestor condiții. Vei găsi o listă oficială pe site-ul operatorului de jocuri de noroc.
 • Valoarea maximă pe care o poți alege pentru un singur pariu/o rundă de joc este de 30% din valoare bonusului. În caz contrar, bonusul și câștigurile aferente sunt pierdute.
 • Folosirea unor tactici de pariere care reduc riscul la minim atrage anularea bonusului și a câștigurilor asociate. Astfel de tactici sunt parierea pe roșu/negru sau pe numere pare/impare, dar nu se limitează la acestea.
 • Acest bonus este acordat numai după transmiterea unor documente de verificare a identității.
 • Dacă prima depunere este facută într-o agenție Fortuna, trebuie să iei legătura cu serviciul de asistență clienți înainte de a face vreun pariu. Acest lucru garantează creditarea bonusul de bon venit în contul online al jucătorului.

Pentru ambele tipuri de bonus se aplică termenii și condițiile generale ale acestui operator, de aceea este necesar să te familiarizezi cu ele. Altfel, riști să pierzi oportunități importante prin încălcarea regulamentului Fortuna.

Activează bonus Fortuna