Operatorul le oferă celor mai înfocați jucători posibilitatea să acceseze evenimentele lor sportive de oriunde s-ar afla prin aplicația Casa Pariurilor.

Aplicație Casa Pariurilor este disponibilă pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS. Așa că, dacă ai un asemenea dispozitiv poți descărca acum aplicație Casa Pariurilor.

Operatorii au o aplicație dedicată pariurilor sportive și o altă aplicație dedicată jocurilor de cazino. Aplicațiile sunt disponibile pe site-ul operatorului.

Valid în

Casa Pariurilor
 • Livestream disponibil
 • Aplicatie iOS si Android

Actualizat în 2nd februarie 2023

18+.3 zile la dispoziție pentru acceptarea bonusului; 7 zile la dispoziție pentru a activa bonusul; 7 zile la dispoziție pentru a face depunerile; 7 zile la dispoziție pentru a rula bonusul pentru fiecare dintre cei 3 pasi; Cota minimă este de 1.8, depunerea minimă de 25 lei; Bonusurile 2 și 3 se activează numai după îndeplinirea cerințelor de rulare ale bonusului anterior. Pentru fiecare bonus trebuie îndeplinite cerințele de rulare, înainte de acordarea unui alt bonus. Toate bonusurile pot fi activate în același timp. Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa cele 3 bonusuri. Orice sumă de bani disponibilă în contul tău va fi folosită cu prioritate, înaintea folosirii sumei bonusului primit. Pariurile care conțin Bonus Cât Casa, Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare.

📱 Aplicație Casa Pariurilor caracteristici

Casa pariurilor are două aplicații, una dedicată pariurilor pe evenimente sportive – Aplicația Sport, iar alta dedicată jocurilor de cazino – Aplicația Jocuri.

Prin Casa Pariuri apk primesc bonusuri de bun venit pentru secțiunea sport și pentru secțiunea cazino.

Pe Casa Pariurilor apk dedicată pariurilor pe evenimente sportive pariorii pot plasa pariuri pe turneele lor preferate din peste 30 de sporturi diferite. Prin aplicația pentru telefon pariorii pot urmări cele mai importante turnee live.

Un alt lucru pe care jucătorii îl pot găsi pe aplicație sunt foarte multe statistici din care aceștia se pot informa pentru a lua cele mai bune decizii.

Pe Cazinoul Casa Pariurilor apk jucătorii au șansă să joace jocurile lor preferate de cazino de oriunde și oricând. Aplicația de telefon pentru secțiunea Cazino le pune la dispoziție jucătorilor jocuri de Ruleta, Sloturi, BlackJack și Baccarat Live cu dealeri reali. Dacă descarci aplicație Casa Pariurilor, ai șansa să câștigi Jackpot-uri globale.

Deschide-ti acum un cont Casa Pariurilor și primește bonusuri de bun venit pentru secțiunea sport și secțiunea cazino. Vezi acum mai multe oferte Casa Pariurilor.

Este simplu să pariezi pe aplicatia Casa Pariurilor?

Aplicația este foarte ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația și să faci click pe “Creează-ți un cont”. Completează formularul cu datele tale personale. Vei primi un cod de activare prin SMS. Introdu codul în aplicație. Acum ai un cont Casa Pariurilor.

Pentru a plasa un pariu, fă click pe “Pariu” în aplicație. Alege evenimentul sportiv pentru care dorești să pariezi. Introdu suma pe care vrei să o pariezi, fă click pe “Trimite” și pariul este plasat.

Ai posibilitatea să pariezi pe evenimente sportive live. Pariurile live se pot plasa prin aplicația pentru telefon. Fă click pe “Live Betting” în aplicație pentru a alege evenimentul sportiv pentru care vrei să pariezi. Introdu suma pe care vrei să o pariezi, fă click pe “Trimite” și pariul este plasat.

🙋 Cum instalez aplicația Casa pariurilor apk pe Android?

Pentru a instala Casa Pariurilor apk, trebuie să urmezi următorii pași:

 1. Intră pe site-ul operatorului.
 2. Fă click pe secțiunea “Aplicație” pe care o găsești în bara de meniu din partea de sus a ecranului.
 3. Selectează ce aplicație vrei să descarci, Aplicația Sport Casa Pariurilor sau Cazino Casa Pariurilor apk.
 4. Fă click pe “Descarcă pentru Google Play”.
 5. După ce ai descărcat aplicația în telefonul tău, apasă butonul “Instalare”.
Aplicație Casa Pariurilor Android

🙋 Cum instalez aplicația Casa Pariurilor apk pe iOS?

Pentru a instala Casa Pariurilor apk, trebuie să urmezi următorii pași:

 1. Intră pe site-ul operatorului.
 2. Fă click pe secțiunea “Aplicație” pe care o găsești în bara de meniu din partea de sus a ecranului.
 3. Selectează ce aplicație vrei să descarci, Aplicația Sport Casa Pariurilor sau Cazinoul Casa Pariurilor.
 4. Fă click pe “Disponibil în Apple Store”.
 5. După ce ai descărcat aplicația în telefonul tău, apasă butonul “Instalare”.
Aplicație Casa Pariurilor iOS

💳 Casa Pariurilor metode de plată

Casa Pariurilor de oferă jucătorilor mai multe metode de plată. În lista de mai jos vei putea vedea care sunt acestea:

Visa / MasterCard: Transferul prin această metodă se face instant, iar comisionul este de 2%. Prin această metodă poți efectua un transfer de minim 20 Lei și maxim 20.000 Lei.

Prin Agenții: Plata prin agenții se face instant, iar comisionul este de 0%. Prin această metodă poți efectua un plăți de minim 10 Lei și maxim 45.000 Lei.

PaySafeCard: Transferul prin această metodă se face instant, iar comisionul este de 2%. Prin această metodă poți efectua un transfer de minim 20 Lei și maxim 20.000 Lei.

Apple Pay: Transferul prin această metodă se face instant, iar comisionul este de 2%. Prin această metodă poți efectua un transfer de minim 20 Lei și maxim 20.000 Lei.

🎁 Bonusuri aplicație Casa Pariurilor

Casa Pariurilor oferă bonusuri de bun venit pentru fiecare din secțiunile de joc prezente pe platforma operatorului.

Bonus de bun venit secțiunea Sport

Dacă îți deschizi un cont nou pe aplicație Casa Pariurilor pentru secțiunea sport ești calificat pentru a primi un bonus de bun venit.

Bonusul de bun venit are o valoare de până la 600 de Lei. Pentru a fii singur că ești eligibil să primești bonusul de bun venit pentru secțiunea Sport, trebuie să îndeplinești termenii și condițiile:

 • Trebuie să ai vârsta de cel puțin 18 ani.
 • Bonusul trebuie acceptat în maxim 3 zile.
 • Ai la dispoziție 7 zile pentru a activa bonusul.
 • Bonusul trebuie rulat în maxim 7 zile pentru fiecare dintre cei 3 pași.
 • Cota minim este de 2.0.
 • Trebuie să efectuezi o depunere minimă de 25 de Lei.
BONUS DE BUN VENIT 600 LEI LA PRIMELE 3 DEPUNERI
18+.3 zile la dispoziție pentru acceptarea bonusului; 7 zile la dispoziție pentru a activa bonusul; 7 zile la dispoziție pentru a face depunerile; 7 zile la dispoziție pentru a rula bonusul pentru fiecare dintre cei 3 pasi; Cota minimă este de 1.8, depunerea minimă de 25 lei; Bonusurile 2 și 3 se activează numai după îndeplinirea cerințelor de rulare ale bonusului anterior. Pentru fiecare bonus trebuie îndeplinite cerințele de rulare, înainte de acordarea unui alt bonus. Toate bonusurile pot fi activate în același timp. Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa cele 3 bonusuri. Orice sumă de bani disponibilă în contul tău va fi folosită cu prioritate, înaintea folosirii sumei bonusului primit. Pariurile care conțin Bonus Cât Casa, Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare. Full T&Cs

Bonus de bun venit secțiunea Cazino

Dacă îți deschizi un cont nou pe casino casa pariurilor apk ești calificat pentru a primi un bonus de bun venit. Bonusul de bun venit are o valoare de până la 1500 de Lei. Pentru a fii singur că ești eligibil să primești bonusul de bun venit pentru secțiunea Casa Pariurilor Cazino, trebuie să îndeplinești termenii și condițiile:

 • Trebuie să ai vârsta de cel puțin 18 ani.
 • Ai la dispoziție câte un bonus pentru fiecare dintre primele 3 depuneri de minim 25 de Lei.
 • Pentru a primi bonusul de bun venit trebuie să efectuezi o depunere de minim 25 de Lei pentru fiecare bonus.
 • Toate cele 3 bonusuri trebuie acceptate și jucate în termen de 30 zile de la înregistrare.
 • Bonusurile trebuie activate în termen de maxim 10 zile.
 • Nu se permite retragerea bonusului înainte că cerințele de rulaj să fie îndeplinite.
 • Fiecare dintre cele trei bonusuri trebuie rulat de 40x. Mai precis, suma depusa trebuie rulata de 20x, iar suma bonusului tot de 20x.
1500 LEI BONUS DE BUN VENIT BANI DE SHOW ÎN CAZINOU
18+. Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primelor 3 depuneri, până la maximum 500 lei fiecare. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea rulajului de 40x. Bonus de 100% la prima depunere, până la 500 lei. Bonus de 100% la a doua depunere, până la 500 lei. Bonus de 100% la a treia depunere, până la 500 lei. Pentru a te califica pentru fiecare pachet de bun venit, o depunere minimă de 25 RON trebuie făcută la fiecare bonus. Full T&Cs

❓ Care sunt sporturile disponibile pe Casa Pariurilor?

Operatorul oferă posibilitatea de a paria pe peste 30 de sporturi diferite. Casa Pariurilor oferă pariuri la cele mai importante ligile și turnee sportive din lume. Operatorii oferă pariuri sportive online pe:

 • Fotbal,
 • Baschet,
 • Tenis,
 • Hochei,
 • Volei,
 • Handbal,
 • Box,
 • Formula 1,
 • Motociclism,
 • Ciclism,
 • Rugby,
 • etc.

💡 Aplicație Casa Pariurilor Concluzie

Casa Pariurilor oferă jucătorilor și pariorilor două aplicații bine puse la punct. Aplicația pentru secțiunea Sport este mai mult decât o platformă de pariuri, operatorii oferă posibilitatea de a urmări cele mai importante evenimente sportive live direct din aplicație.

Navigarea prin aplicație se face rapid și fără probleme. Faptul că operatorii au ales să ofere jucătorilor două aplicații, una pentru pariuri sportive, iar alta pentru jocuri de cazino, este un lucru foarte bun deoarece aplicațiile se mișcă mult mai rapid în felul acesta, iar experiența utilizatorului este mult mai bună.

🙋 Casa Pariurilor aplicație pentru telefon FAQ

Da. Aplicația pentru telefon este disponibilă pentru toate dispozitivele cu sistem de operare Android sau iOS.

Da. Banii din contul tău sunt disponibili și în aplicația pentru telefon.

Da. Poți paria live prin aplicația pentru telefon.

Aplicația pentru telefon poate fi descărcată de pe site-ul operatorului.

Pentru a primi bonusul de bun venit trebuie sa efectuezi un depozit de minim 25 de Lei.