Publicat în 22/05/2024 

O aplicație mobilă contează enorm pentru a avea o experiență cazino inedită. Jucătorii de sloturi se pot bucura de această aplicație Vlad Cazino pe ambele sisteme de operare mobile. De pe aceasta poți să te joci sloturi, live cazino, paria pe sporturi virtuale și efectua depuneri și retrageri. Tot din aplicație vei putea să folosești și un cod bonus Vlad Cazino în cazul în care este nevoie. În rândurile de mai jos poți afla mai multe despre aplicație. 

aplicatia vlad cazino

📱 Aplicație Vlad Cazino Pariuri 

Deși acest operator nu are o secție de pariuri sportive, jucătorii se pot bucura de pariuri virtuale din aplicație Vlad Cazino. Acestea sunt evenimente inspirate din realitate ce sunt simulate pe ecranul jucătorului. Printre lucrurile pe care poți paria se numără curse de cai, meciuri de fotbal, baschet și tennis. –

Una dintre avantajele acestor pariuri sunt faptul că funcționează în regim non stop. Pariurile sportive sunt limitate la date și evenimente, pe când cele virtuale se pot întâmpla oricând. Dispariția acestei bariere duce la evenimente mai interesante, iar progresul tehnologiei la simulări mai realiste.

🙋 Este ușor să plasezi pariuri cu Aplicație Vlad Cazino?

Dacă ești o persoană preocupată de cât de ușor este să pariezi cu aplicația, nu trebuie să-ți faci griji. Cu aplicație Vlad Cazino poți să o faci în câteva secunde. Tot ce trebuie să faci este să te duci la secțiunea de pariuri virtuale. Aici, va trebui să selectezi tipul de eveniment din cele prezente. 

Odată ales, următorul pas este să confirmi biletul introducând suma dorită. După ce ai introdus-o, va trebui să apeși pe butonul de plasare pariu. Acum, vei putea urmări în timp real evenimentul iar la final să vezi rezultatul pe bilet.

📱 Vlad Cazino Aplicație Mobilă iOS și Android

Având în vedere că aplicație este disponibilă pentru ambele sistem de operare, am decis să venim cu informații despre instalare. Mai jos poți arunca o privire peste cum se poate instala o aplicație Vlad Cazino pentru telefonul sau tableta ta.

Cum instalezi aplicația Vlad Cazino Android

Dacă ești utilizator de Android, urmărește pașii de mai jos:

 1. Deschide Google Play Store și caută Vlad Cazino în bara de search de sus.
 2. Apasă pe prima opțiune Vlad Cazino de la Kindred Group. Aici va trebui să apeși pe butonul de descărcare.
 3. Odată ce s-a descărcat și instalat, vei putea apăsa pe butonul de deschidere pentru a intra în aplicație. De aici vei putea începe prin a-ți crea un Vlad Cazino cont.
 4. Asta a fost tot. Acum te poți bucura de aplicație Vlad Cazino direct pe telefonul tău Android. 

Cum instalezi aplicația Vlad Cazino iOS

 1. Deschide App Store și caută Vlad Cazino în meniul de search din partea dreaptă jos. 
 2. Selectează prima opțiune disponibilă, aplicația Vlad Cazino de la Kindred Group. Acum va trebui să apeși pe iconița pentru descărcare.
 3. Odată ce s-a terminat, vei putea apăsa pe butonul de deschidere pentru a inițializa aplicația.
 4. Poți începe prin a-ți creea un cont Vlad Cazino. Ai grijă să folosești toate detaliile corecte din buletinul tău.
 5. Asta a fost tot. Acum te poți bucura de aplicația Vlad Cazino pe dispozitivul tău iOS.
vlad cazino jocuri

💳 Vlad Cazino Metode Plată Mobil

La fel ca și în varianta web, vei putea să te bucuri de aceleași metode de plată disponibile și acolo. Printre acestea se numără:

 • Card de Credit / Debit – Sumele de depunere încep de la 25 de RON.
 • Neteller / Skrill –  Suma minimă de depunere este de 65 de RON. Nu se accepta pentru bonusurile de bun venit.
 • Transfer Bancar – Durează până la 3 zile pentru ca fondurile să fie valabile în contul de utilizator
 • TopPay – Suma minimă de depunere este de 25 de RON. Nu este disponibilă pentru un Vlad Cazino bonus de bun venit.

🎁 Vlad Cazino Oferte Mobil

Deși nu existe oferte exclusiviste pentru utilizatorii de mobil, poți accesa ofertele curente de pe pagina de utilizator. Dacă nu ai apucat încă să îți creezi un cont, poți opta pentru nouă oferta noastra exclusiva. Utilizatorii pot primi 100% până la 2000 de RON și 300 rotiri cash. Această ofertă are o serie de conditii pe care le poti vizualiza mai jos. Oferta este valabilă doar pentru jucătorii domiciliați în România ce au vârsta minimă de 18 ani.

100% până la 2000 RON la prima depunere + 300 Rotiri Gratuite
18+. Prima ta depunere este de minim 25 RON. Depune până la 2000 RON și noi o să-ți dublăm depunerea cu bani bonus. Dacă depui 500 RON, o să primești încă 500 RON ca și bani bonus de la noi. Sloturile și Jocurile rulează bonusul x 35, Cazinoul Live rulează bonusul X 50. Bonus 300 Rotiri CASH în primele 7 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Bonus 300 Rotiri CASH în primele 7 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Termenii și condițiile generale Vlad Cazino se aplică. Full T&Cs

Sporturi Disponibile pe Aplicație Vlad Cazino

Din nefericire, după cum am precizat și mai sus, aplicația nu dispune de sporturi reale. Aceasta are doar secțiunea de sporturi virtuale ce momentan are totul de la curse de cai până la simulari de meciuri de fotbal. 

💡 Vlad Cazino – Sumar 

Aplicație Vlad Cazino vine ca un ajutor pentru jucătorii ce doresc să joace din confortul patului sau a canapelei. Aceasta vine cu toate funcțiile de bază, portate din varianta web a site-ului. Jucătorii se pot bucura de toate acestea pe ambele platforme majore, Android și iOS.

❓ FAQ

Aici poți arunca o privire la cele mai comune întrebări puse în legătură cu aplicația celor de la Vlad Cazino.

Dacă deții un telefon mai vechi și dorești să cunoști versiunea minimă pe care rulează aplicația, nu-ți face griji. În prezent aplicație Vlad Cazino funcționează pe Android 6.0 și versiunile mai recente. 

Din nefericire pentru amatorii de bonusuri, nu există un bonus aferent aplicației. Însă, poți verifica secțiunea de oferte direct din aceasta. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de oferte. Aici îți vor fi prezentate toate acele oferte la care poți să participi.

Pentru mulți utilizatori utilizarea aplicației este extrem de simplă. Aceasta nu se poate compara cu site-ul când vine vorba de dispozitivele mobile. Fiecare meniu și buton a fost refăcut pentru a fi mai ușor de apăsat pe un dispozitiv mic. Todoată, aceasta este optimizată pentru telefoane și tablete, rulând mult mai bine pe ele decât site-ul.

Aplicația nu costă niciun leu și poate să fie găsită pe ambele magazine din cadrul iOS și Android.