Publicat în 13/04/2024 

Folosește-te în luna curentă de Betfair Bonus pentru a pune mână pe ofertele de cazino și de sport. Aceste două sunt valabile doar pentru utilizatorii noi, rezidenți ai României. Atâta timp cât respecți termenii și condițiile te poți bucura de bonusuri pentru a-ți duce experiența la un alt nivel. În rândurile de mai jos vei afla tot ceea ce trebuie să știi pentru a le accesa și a te bucura de ele cât mai repede.

✔️ Avantaje Betfair Sports:

✔️ Poți paria pe evenimentele tale sportive favorite pre-meci și live
✔️ Te așteaptă zeci de categorii, fiecare cu multe evenimente
✔️ Opțiunile de pariuri sunt variate și făcute pentru fiecare tip de parior

✔️ Avantaje Betfair Cazino:

✔️ Selecție variată de sloturi de la cei mai tari producători
✔️ Opțiunea de juca jocuri live
✔️ Multiple modalități de plată și de retragere

🎁 Promoții și bonusuri oferite de Betfair

Vrei să cunoști totul despre Betfair bonus? Mai jos am pregatit pentru tine un tabel explicativ cu toate bonusurile oferite de acest cazino / casă de pariuri. Descoperă care este cel mai potrivit pentru tine:

ActivitateDescriere bonusPrimește bonusul
🎁 Pariuri sportiveBonus de bun venit de până la 550 RON
18+. Plasează un pariu pe Sportsbook de cel puțin 50 RON la o cotă minimă de 1.6 / selecție (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6). Primul depozit și pariu trebuie să fie realizate în termen de 70 de zile de la înscriere. Trebuie să rulezi de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit (6 x 50 RON = 300 RON în total) la o cotă minimă de 1.6 pentru a retrage orice câștig. Rulajul trebuie să fie realizat în termen de 7 zile de la primirea bonusului. Dacă rulajul nu sunt este finalizat în acest interval de timp, orice fonduri bonus rămase în portofel vor fi pierdute. Aceste zece bonusuri, plus bonusul inițial de 50 RON, face ca suma totală disponibilă pentru fiecare client nou să fie de 550 RON. Se aplică regulile standard pentru promoții ale Betfair.
🎁 CazinoDEPUNE 50 RON ȘI PRIMEȘTI 100 ROTIRI GRATUITE
18. Această promoție este disponibilă pentru clienții care se înregistrează folosind codul CAS105. Trebuie să optezi pentru a putea beneficia de această promoție. Această ofertă este valabilă până la 31 decembrie 2025. Pentru a participa, tot ce trebuie să faci este să depui și să pariezi o sumă de minim 50 RON (10€/£/$) și primești 100 de rotiri gratuite. Trebuie să îndepliniți cerințele de pariere în termen de 7 zile de la acceptarea ofertei. Rotirile gratuite nu implică cerințe de pariere. Toate câștigurile din rotirile gratuite sunt limitate la 100 RON (20€/£/$).

🎁 Betfair Bonus – pariuri sportive

Betfair Promoții pune la bătaie 550 de RON pentru împătimiții de pariuri sportive. Cu o depunere de minim 50 de RON, rezidenții României cu vârsta de minim 18 ani pot să se bucure de acest bonus. După ce te-ai înregistrat, vei fi eligibil pentru un bonus suplimentar de 50 de RON pe săptămână dacă continui să pariezi 50 de RON. Acest bonus va trebui rulat de 6 ori până când va fi disponibil ca și balanță în contul tău.

Betfair Bonus de bun venit

Pași pentru a solicita/primi bonusul de bun venit

Pentru a te bucura de bonusul oferit de Betfair Promoții va trebui să parcurgi pașii de mai jos. Din fericire, aceștia sunt foarte ușor de urmat. Aruncă o privire aici:

 1. Deschideți un cont pe site-ul oficial Betfair prin a-ți completa datele personale. Aici va trebui să-ți introduci numele, prenumele, emailul și câteva date din buletin pentru a-ți creea contul.
 2. Odată ce ți-ai creat contul, va trebui să selectezi bonusul de care dorești să beneficiezi. Apasă pe secțiunea Promoții din cadrul Sportsbook pentru a vedea toate bonusurile. Vei dori să selectezi “BONUS DE BUN VENIT PÂNĂ LA 550 RON”.
 3. Odată selectat, vei dori să efectuezi o depunere de minim 50 de RON. Poți face această depunere cu ușurință apăsând pe butonul de depunere din partea dreapta a ecranului. Metoda aleasă nu contează iar banii ar trebui să intre în contul tău betfair instant. 
 4. După depunere vei obține bonusul iar acesta va trebui să fie rulat de 6 ori pentru a putea să efectuezi o retragere.

Termeni și Condiții

Ca orice bonus acordat, acesta vine și cu o serie de termeni și condiții ce trebuie respectate. Nerespectarea acestor condiții duce la anularea bonusului și chiar și închiderea contului permanent. De asta, este important să te uiți atent peste ele și să te asiguri că le respecți.

 • Oferta este disponibilă doar pentru un client, o adresă IP, o adresă fizică și o familie. Aceasta nu poate să fie transmisă sau jucată de alt jucător. Orice abatare de la această regulă va duce la anularea bonusului și terminarea contului de jucător.
 • Termenul maxim de rulaj al Betfair Bonus este de 7 zile de la primirea lui. Dacă nu vei reuși să îndeplinești aceste condiții, bonusul va fi anulat. 
 • Dacă ai ratat o promoție săptămânală a acestui bonus, poți continua începând cu cea viitoare. Asta înseamnă că dacă nu ai pariat săptămâna aceasta 50 de RON, o poți face cea viitoare pentru a primi 50 RON bonus.
 • Cotă minimă pentru pariurile realizate cu bonusul este de 1.60. În cazul în care cota este mai mică de atât, bonusul riscă să fie anulat.
 • Pariurile de tip cashout, cele anulate sau cele de pe Betfair exchange nu se califică pentru rulajul acestui bonus.
 • Jucătorii vor trebui să opteze manual pentru promoția săptămânală pentru accesarea bonusului de 50 RON.
 • Betfair Promoții își rezervă dreptul de a anula orice bonus și de a închide conturile jucătorilor suspectați de fraudă. 

Valid în

 • Platformă renumită de sport
 • Aplicație Android & iOS
 • Live chat pentru suport

Actualizat la 16th aprilie 2024

🙋 Cod promotional Betfair – Avem nevoie?

Deși nu există un Betfair bonus fără depunere, poți opta pentru cele cu depunere oferite de ei. Bonusul sportiv sau cel de cazino necesită folosirea unui cod promoțional Betfair pe care îl găsiți în termenii și condițiile promoției. Acestea sunt total opționale. Jucătorii vor putea însă să selecteze opțiunea dorită atunci când se înregistrează pe site pentru prima oară. Totodată, ele pot să fie găsite și în secțiunea de promoții a site-ului.

Aceste bonusuri sunt valabile doar pentru jucătorii ce respectă termenii și condițiile Betfair. Nerespectarea lor poate duce la anularea bonusului și terminarea contului de utilizator.

Betfair promotii

🎁 Betfair Bonus – Cazino

Pentru cei ce apreciază jocurile cazino, cei de la Betfair vin cu un bonus adecvat. Promoția este valabilă pentru toți jucătorii domiciliați în România ce au îndeplinit vârsta de 18 ani. Aceasta oferă 100 de Rotiri Gratuite pentru o depunere de minim 50 de RON. Rotirile se pot accesa pe slotul numit Age of Gods: God of Storms. Mai jos poți afla cât de simplu poți beneficia de acest bonus și cum poți să te bucuri de el:

 1. Creează un cont Betfair pe platforma lor. Pregătește-te să introduci datele date personale precum adresa de email, cea din buletin, CNP-ul, numărul de telefon și alte aspecte. 
 2. După ce ți-ai creat și verificat contul, poți selecta bonusul dorit din secțiunea de promoții. Aici va trebui să dai un click pe el și să-l pornești. 
 3. Urmează partea în care trebuie să depui minim 50 de RON pentru a beneficia de el. Modalitățile de plată oferite de Betfair ar trebui să fie suficiente pentru o depunere sigură și rapidă. Dacă ai totuși întrebări, echipa lor de suport este aproape mereu disponibilă prin chat.
 4. Vei primi bonusul aproape instant după depunerea făcută. Ține cont însă că trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj înainte să poți să faci o retragere. 

Termeni și Condiții

Pentru a te asigura de eligbilitatea ta asupra acestui bonus cazino, este important să cunoști regulile. Am pregătit pentru tine cele mai importante lucruri de știut despre termenii și condițiile bonusului. Ținem să iți reamintem că încalcarea lor poate duce la anularea bonusului și închiderea contului tău. 

 • Jucătorul trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani iar reședința trebuie să fie în România.
 • Promoția este limită per jucător, adresă IP, număr de telefon, adresă fizică, metodă de plată și computer folosit. Oferta nu este transmisibilă și nu poate să fie jucată de nimeni altcineva decât jucătorul. 
 • Acesta nu este un Betfair bonus fără depunere. Pentru obținerea bonusului jucătorul trebuie să depună minim 50 de RON sau echivalentul în valuta aleasă. 
 • Termenul de rulare a bonusului este de 7 zile. Dacă bonusul nu a fost jucat pe parcursul acestor zile, acesta va fi anulat. Banii rezultați până la anulare vor fi confiscați de către cazino.
 • Bonusul se poate juca doar la Age of Gods: Gods of Storm, nefiind valabil pentru orice alt joc din selecția Betfair.
 • Jucătorul nu are dreptul să parieze mai mult de 30% din totalul bonusului și a depunerii.
 • Nu poți trece de la un joc cu pondere mică (25%) la jocuri cu ponderi mari (75 – 100%). Acest lucru duce automat la inchiderea contului și confiscarea bonusului.

Valid în

Betfair Cazino
 • Jocuri cu Jackpoturi fabuloase
 • Cazino bazat integral pe tehnologii Playtech
 • Site stabil și rapid

Actualizat la 16th aprilie 2024

18. Această promoție este disponibilă pentru clienții care se înregistrează folosind codul CAS105. Trebuie să optezi pentru a putea beneficia de această promoție. Această ofertă este valabilă până la 31 decembrie 2025. Pentru a participa, tot ce trebuie să faci este să depui și să pariezi o sumă de minim 50 RON (10€/£/$) și primești 100 de rotiri gratuite. Trebuie să îndepliniți cerințele de pariere în termen de 7 zile de la acceptarea ofertei. Rotirile gratuite nu implică cerințe de pariere. Toate câștigurile din rotirile gratuite sunt limitate la 100 RON (20€/£/$).

🎁 Alte Promoții

Dacă ai beneficiat deja de bonusurile de bun venit, este momentul să te interesezi de cele pentru jucători existenți. Mai jos puteți vedea ce fel de alte promoții oferă cei de la Betfair:

Asigurarea Pariului Combinat

Pentru cei ce iubesc să facă pariuri combinate, Betfair le vine în avantaj cu o ofertă specializată. Oferta este valabilă atâta timp cat ai pariat 4 sau mai multe selecții din același meci. Dacă una din selecții este pierzătoare, vei primi până la 50 RON sub formă de pariu bonus. Cota minimă pentru acest pariu este de 2.0. Oferta este disponibilă la fiecare 24 de ore.

Betfair bonus fara depunere

Din nefericire pentru amatorii de bonusuri fără depunere, nu există un Betfair bonus fără depunere.  Aceștia se pot bucura totuși de alte promoții existente ce necesită o depunere inițială. Deseori apar promoții noi de tip cazino ce oferă rotiri gratuite în schimbul a depunerilor de 10, 15 sau 25 de RON.

💡 Concluzii Betfair Bonus

Betfair Bonus este disponibil pentru toți cei ce își înregistrează un cont pentru prima oară la ei. În încheiere, orice fel de bonus ai alege, cu siguranță vei fi încântat. Totuși și promoțiile de după bonus pe partea de cazino și sport pot fi accesate cu multă ușurință. 

FAQ

Dacă dorești să accesezi un bonus de bun venit Betfair, poți urmări pașii de mai sus pentru a-l lua. Aceste oferte sunt menite doar pentru jucătorii cu minim 18 ani, rezidenți ai României.

Vrei să vezi toate promoțiile Betfair? Tot ce trebuie să faci este să navighezi pe pagina oficială. De aici, va trebui să selectezi butonul de promoții din stânga sus. Pe această pagină vei putea vedea toate promoțiile curente și le poți selecta pentru a participa. Procesul este la fel și pentru aplicație Betfair.

Din fericire pentru utilizatorii de pe telefoanele mobile sau tablet, aplicația este extrem de intuitivă. De aici poți face aceleași acțiuni cu care te-ai obișnuit în varianta web. Asta include și depunerile și retragerile, ce sunt la fel de rapide și aici.

Metodele de plată disponibile la Betfair sunt următoarele: Card de Credit / Debit, Neteller, Skrill, PaySafeCard sau Transfer Bancar. Trebuie să ai grijă deoarece unele variante au sume minime de depunere diferite față de celelalte. Poți verifica această informație pe site-ul celor de la Betfair.