Betfair Cod Promoțional

Betfair are grijă ca tu să poți câștiga cât mai mult la pariuri sportive, motiv pentru care a lansat un bonus perfect pentru jucătorii noi. Dacă îți faci cont acum vei primi un Betfair Cod Promoțional care îți aduce un bonus de înscriere de 50% din suma depusă în limita a 450 RON.

Revendică bonusul Betfair

betfair-bonus-inscriere

Ce-ți aduce noul Betfair Cod Promoțional ?

Acest cod de recomandare se adresează doar celor care nu au avut niciodată cont la Betfair. Este de dorit ca suma depusă să fie cât mai mare pentru a putea beneficia din plin de bonusul maxim admis, și anume 450 de RON. Din moment ce bonusul este de 50%, este necesar să depui 900 RON pentru a primi 450 RON extra.

Dar nu-ți face griji dacă nu-ți permiți o astfel de investiție. Suma pe care vrei să o depui rămâne la latitudinea ta, atât timp cât este mai mare de 100 RON. De asemenea, trebuie să știi că singurametodă de plată eligibilă pentru această promoție este cardul bancar (Visa, MasterCard).

Tip de BonusDescriere Bonus
Bonus de bun Venit50% până la 450 RON
Alte bonusuri-Banii înapoi pe baschet până la 125 RON
-25 RON pentru 125 RON pariați
Depunere minimă100 RON
Betfair Cod Promoțional

Revendică bonusul Betfair

De ce să te înscrii? În primul rând, pentru că primești gratuit fonduri de pariat. Pe lângă asta, Betfair are un serviciu de asistenta clienți foarte bine pus la punct și oferă cote competitive și atractive chiar și pentru jucătorii experimentați care știu să aleagă cele mai bune oportunități.

Trebui să înțelegi totuși că există anumite condiții atașate bonusului, dar vom vorbi despre asta mai târziu. Deocamdată este de ajuns să știi că oferta este valabilă doar dacă vei face o depunere după crearea contului. Acest lucru protejează compania dar și pe ceilalți jucători de fraude.

 

betfair cod promotional

 

Cum să obții bonusul de bun venit la Betfair?

Pasul 1. Dă click pe butonul care dezvăluie bonusul

Astfel de butoane găsești chiar pe această pagină. Ele sunt foarte sugestive și nu ai cum să le ratezi.

Pasul 2. Crează-ți cont de utilizator la Betfair

După ce ai urmat primul pas, vei fi redirecționat către o pagină a site-ului oficial Betfair Romania unde îți vei crea cont de utilizator. Poți vedea mai jos cum arată formularul de înscriere.

Crează-ți Cont Aici

betfair-inregistrare

Informațiile pe care trebuie să le oferi sunt împărțite în doua categorii: date de identificare personale precum nume, sex, data nașterii, adresă, număr de telefon etc., și informații privind contul de utilizator.

În cea de-a doua secțiune este nevoie ca tu să oferi o adresă de e-mail validă (vei primi un link de confirmare a contului) și va trebui să alegi o parolă. Fii atent când setezi întrebarea ta de securitate pentru că este foarte probabil să fie nevoie să răspunzi la ea în situații precum uitarea parolei sau retragerea de numerar.

Este adevărat că trebuie să oferi multe date personale pentru a obține acest bonus prin cod de recomandare, inclusiv CNP-ul, dar vei vedea că acest lucru nu este ceva neobișnuit în rândul operatorilor de jocuri de noroc licențiați din Romania. Ei nu fac decât să respecte legile în vigoare impuse de ONJN.

Dimpotrivă, ar trebui să te îngrijorezi dacă un astfel de proces riguros de înregistrare lipsește. Ar mai trebui să știi că în decurs de 30 de zile, legea de obligă să îți verifici contul. Toate aceste măsuri protejează în final consumatorul, adică, pe tine, jucătorul de rând.

Nu uita să bifezi căsuța din dreptul “Sunt de acord cu Termenii și condițiile etc.” dar numai după ce le citești cu atenție pentru a nu avea surprize mai târziu. De asemenea, dacă nu vrei să ratezi niciun alt Betfair Cod Promoțional, bifează și căsuța de lângă textul “Sunt de acord să primesc pariuri bonus etc.” Prin această acțiune îți exprimi acordul de a primi materiale promoționale pe e-mail din partea Betfair.

Pasul 3. Confirmă contul creat

Pentru asta, trebuie să-ți verifici e-mailul și să dai click pe linkul de confirmare primit de la Betfair.

Pasul 4. Realizează o depunere în contul tău Betfair

Revendică bonusul Betfair

Odată ce contul tău a devenit valid, poți face o depunere. Uneori poți amâna pasul 3, mai ales dacă ajungi pe site folosind butoanele noastre. În imaginea de mai sus probabil ai observat că în antet, lângă textul “Pasul 1: Înregistrare,” este scris pe un fond gri “Pasul 2: Adăugați fonduri și jucați.” După ce vei da click pe butonul galben “Înregistrare,” vei fi redirecționat către această secțiune, care arată astfel:

betfair-depunere1

Din moment ce este necesar să alegi cea mai populară metodă de plată, și anume cardul bancar, hai să vedem ce este de făcut în continuare pentru a încheia cu succes o depunere. În mod normal, suma minimă pentru plata cu cardul este de 6 EUR, dar pentru a folosi această ofertă, trebuie să depui cel puțin 100 RON. Operatorul nu ia niciun comision pentru această tranzacție, iar fondurile bonus obținute cu acest Betfair Cod Promoțional ajung în balanța ta de pe site instantaneu.

betfair-depunere Informatii card

Mai întâi trebuie să atașezi un card nou contului tău, apăsând pe “Adăugați card nou.” Trebuie să știi numărul cardului, numele titularului exact cum apare el pe card și data de expirare. Apeși butonul “Adăugați card” și vei fi redirecționat către pagina de depunere, exact cum arăta ea mai înainte.

Selectezi suma pe care vrei să o transferi și apeși pe butonul “Depuneți”. Balanța ta tocmai a fost creditată cu suma respectivă.

Pasul 5. Succes la pariat!

În acest moment vei vedea la secțiunea “bonusuri” din meniul “Contul meu,” suma bonus obținută prin acel cod de recomandare. Este important să înțelegi că pentru a face acele fonduri disponibile pentru retragere, întreaga sumă (depozit + bonus) trebuie rulată de 4 ori în anumite condiții pe care le vom discuta mai târziu.

Betfair Promoții și Oferte

Dacă ți-ai dat seama că îți place să faci la Betfair pariuri sportive, te vei bucura să afli că seria bonusurilor nu s-a terminat. Există avantaje și pentru jucătorii loiali. De exemplu, Betfair înțelege că la pariuri se mai și pierde. De aceea, compania dorește să vină în sprijinul jucătorilor mai puțin norocoși oferind banii înapoi sub formă de bonus dacă echipa de baschet pe care ai pariat conduce până la sfârșitul sfertului 3 dar în final pierde meciul.

Bonusul este de până la 125 RON și vine cu anumite condiții, de exemplu necesitatea de a paria înainte de începerea meciului în una din următoarele ligi: NBA, ACB sau Euroleague. Bonusul va fi creditat în balanța ta în 24 de ore și va fi valabil timp de o săptămână. Nu ai nevoie de un Betfair cod promoțional pentru activarea acestui bonus.

Aruncă o privire și la acest bonus fara depunere care îți aduce 25 RON dacă plasezi pariuri în valoare de 125 RON pe bilete cu cel puțin 4 selecții cu cote minime de 1.50. Nu există restricții legate de sporturile eligibile. Nu e nevoie ca suma de 125 RON să fie pariată pe un singur bilet, ea putând fi împărțită pe mai multe pariuri.

Anumite tipuri de pariuri nu intră în această ofertă, și anume: orice pariu pentru care ai folosit funcția cash-out, pariurile plasate cu bani bonus sau cele pe meciuri în desfășurare. De asemenea, nu se pot plasa pariuri eligibile cu Acca Edge, pe produsele Exchange, Gaming sau Virtual. Pentru a fi luate în considerare pentru rulaj, pariurile trebuie să fie soluționate.

Ambele oferte pot fi accesate atât de jucătorii noi cât și de cei deja existenți. Dacă vrei să beneficiezi de aceste oferte, este nevoie să ai domiciliul în Romania. Asigură-te că citești toți termenii acestor bonusuri pe site-ul oficial Betfair.

Revendică bonusul Betfair

Condiții bonus de bun venit prin cod de Recomandare

Bonusul obținut printr-un Betfair Cod Promoțional vine cu anumite condiții care trebuie respectate. Te informăm că această listă nu este una exhaustivă, deci îți recomandăm să citești toate restricțiile de pe site-ul oficial Betfair Romania.

 • Ești eligibil pentru acest bonus de bun venit prin cod de recomandare numai dacă ai reședința în Romania
 • Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să faci plata cu un card bancar
 • Înainte de a face cash-out, este nevoie să pariezi depozitul și bonusul de 4 ori (acțiune cunoscută sub numele de rulaj)
 • Ai 90 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj ale bonusului. Dacă nu reușești, fondurile din portofelul de bonus vor fi pierdute
 • Pariurile trebuie să aibă o cotă minimă de 1.60 pentru a fi luate în calcul la rulaj
 • Pariurile pe “cotele de început” nu sunt eligibile pentru rulaj.
 • Singurele pariuri eligibile sunt cele plasate pe desktop, tabletă sau mobil. Orice pariu plasezi pe Exchange sau prin telefon nu se iau în calcul pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj
 • Nu poți avea mai multe bonusuri active în același timp
 • Jucătorii noi beneficiază de un singur bonus de înregistrare
 • Dacă pierzi fondurile proprii iar balanța bonusului ajunge la 0, bonusul va fi închis fără transferul vreunei sume de bani către portofelul tău principal
 • Orice pariu câștigat cu bani bonus este eligibil pentru cash out iar fondurile vor trece în portofelul bonus. Totuși, din progresul rulajului va fi scăzută suma corespunzătoare mizei pariului respectiv.

Ia-ți bonusul Betfair acum