Publicat în 13/06/2024 

Pentru pasionații de sport și cazino, Betfair pune la bătaie un nou bonus de bun venit. Pentru a profita de acest bonus, trebuie să fii un jucător nou pe Betfair, să introduci codul promoțional Betfair ZSK**** la înregistrare, și să îndeplinești termenii și condițiile. În total bonusul cumulează până la 550 RON. Citește în continuare și află tot ce trebuie să știi.

🙋 Trebuie introdus un cod promoțional Betfair la înregistrare?

Pentru a obține bonusul de bun venit Betfair, trebuie să îți creezi un cont Betfair. Acest proces este ușor și se realizează urmând instrucțiunile de mai jos. Va trebui să furnizezi informații personale, care sunt solicitate de cazinou, deci ține actele cum ar fi buletinul pe aproape. Tot în acest proces, va trebui să introduceți cod promoțional Betfair ZSK***. 

 1. Pentru a începe procesul de înregistrare va trebui să navighezi pe site-ul Betfair
 2. Acum că te afli pe site, va trebui să apeși pe butonul din dreapta sus a paginii numit “Înregistrează-te pe Site“
 3. După asta, pe următoarea pagina vei fi nevoit să îți introduci toate datele de contact incluzând CNP, Adresă, Nume și Prenume, Data Nașterii, Localitatea, Județul și Codul Poștal.
 4. Tot pe aceeași pagină îți vei introduce adresa ta de email, parola, întrebarea de securitate, valuta în care vrei să joci și codul pr bonus de bun venit ZSK***.
 5. După asta, va trebui să apeși pe butonul “Înregistrați-vă acum!” pentru a-ți crea contul.
 6. Vei primi un email de confirmare pe email pe care va trebui să apeși pentru a confirma contul.
cod promotional betfair

Când pot folosi un cod promoțional Betfair?

Acest cod este exclusiv pentru jucătorii care nu mai au alt cont Betfair și care sunt cu vârsta de peste 18 ani conform egoslației din România.  Deci când te decizi că vrei să explorezi tot ce are de oferit Betfair, înregistrează-te și folosește codul Betfair pentru bonusul de bun venit.

Mai există alte coduri promoționale Betfair la înregistrare?

Pe lângă codul promoțional Betfair pentru Sportsbook, există și alte bonusuri, fiecare cu codul Betfair separat.

Există un cod promoțional Betfair fără depunere?

Nu, din păcate la momentul actual Betfair nu are niciun bonus fără depunere.

🎁 Despre bonusul de bun venit

În cele care urmează sunt prezentate ofertele de bonus de bun venit pentru noii jucători și de asemenea avantajele și condițiile acestora. Când și dacă este nevoie de un cod promoțional Betfair, unde trebuie introdus condiții de rulaj și toate detaliile importante ce trebuie să le știi sunt sintetizate și prezentate mai jos, citește în continuare.

betfair bonus pariuri sportive

Cum încasez oferta de bonus de bun venit Betfair pentru jocuri sportive?

Acum, ca nou jucător, ai șansa de a obține un bonus Betfair de până la 550 RON. Tot ce trebuie să faci este să efectuezi o primă depunere și să plasezi un pariu la orice joc sportiv din Sportsbook de cel puțin 50 RON la o cotă minimă de 1.6 / selecție. Dacă pariul tău eligibil este un pariu multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6.

Ca bonus suplimentar, în fiecare săptămână în primele 10 săptămâni de la înregistrare, vei primi un bonus suplimentar de 50 RON dacă efectuezi o nouă depunere și plasezi un pariu Sportsbook de cel puțin 50 RON.

Valid in

Romania
Betfair
 • Platformă renumită de sport
 • Aplicație Android & iOS
 • Live chat pentru suport

Verificat la 14th iunie 2024

18+. Plasează un pariu pe Sportsbook de cel puțin 50 RON la o cotă minimă de 1.6 / selecție (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6). Primul depozit și pariu trebuie să fie realizate în termen de 70 de zile de la înscriere. Trebuie să rulezi de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit (6 x 50 RON = 300 RON în total) la o cotă minimă de 1.6 pentru a retrage orice câștig. Rulajul trebuie să fie realizat în termen de 7 zile de la primirea bonusului. Dacă rulajul nu sunt este finalizat în acest interval de timp, orice fonduri bonus rămase în portofel vor fi pierdute. Aceste zece bonusuri, plus bonusul inițial de 50 RON, face ca suma totală disponibilă pentru fiecare client nou să fie de 550 RON. Se aplică regulile standard pentru promoții ale Betfair.

Condiții de rulaj bonus Betfair și termenii și condițiile bonusului

Orice ofertă vine cu termenii și condițiile ei, aici îți vor fi redate cele mai importante aspecte la care trebuie să fii atent.

 • Efectuează o depunere de cel puțin 50 RON prin intermediul unui card bancar
 • Depozitul și pariul trebuie realizate în termen de 70 de zile de la înscriere
 • Trebuie să rulezi 6 ori valoarea inițială a bonusului primit  la o cotă minimă de 1.6 pentru a putea retrage orice câștig
 • Rulajul trebuie efectuat în termen de 7 zile de la primirea bonusului
 • Dacă nu se finalizează rulajul în acest interval de timp, orice fonduri bonus rămase în cont vor fi pierdute
 • Suma totală disponibilă pentru fiecare client nou este de 550 RON (10 bonusuri săptămânale de 50 RON și bonusul inițial de 50 RON)
 • Se aplică aceiași termeni, condiții și condiții de rulaj pentru toate cele 10 bonusuri săptămânale
 • Oferta este limitată la una per client
 • Toate ofertele sunt limitate la o singură persoană, familie, adresă, adresă de e-mail, număr de telefon, aceleași detalii de plată și computer (împărțit între mai mulți utilizatori, ex: librărie publică sau loc de muncă)
 • Ofertele sunt disponibile numai pentru clienții care au făcut o depunere cu bani reali la Betfair

Am nevoie de un cod promotional Betfair ca sa primesc acest bonus? 

Desigur, ai nevoie să introduci codul ZSK*** când îți creezi contul Betfair pentru a fi eligibil, și de asemenea trebuie să faci o depunere de 50 RON și un pariu eligibil.

Cum încasez bonusul de bun venit Betfair casino?

Cu această ofertă, vei primi 100 de rotiri gratuite pe jocul Age of the Gods: God of Storms atunci când îți faci prima depunere și pariu de 50 RON/10 EUR/10 GBP. Este important sa indeplinesti cerințele de pariere în termen de 7 zile de la înregistrare și introducerea codului promoțional Betfair.

Valid in

Romania
Betfair Cazino
 • Jocuri cu Jackpoturi fabuloase
 • Cazino bazat integral pe tehnologii Playtech
 • Site stabil și rapid

Verificat la 14th iunie 2024

18+. Această promoție este disponibilă pentru clienții care se înregistrează folosind codul CASATG. Trebuie să optezi pentru a putea beneficia de această promoție. Această ofertă este valabilă până la 12 mai 2025. Pentru a participa, tot ce trebuie să faci este să te înscrii cu codul promoțional CASATG și primești 50 de rotiri gratuite. Trebuie să îndepliniți cerințele de pariere în termen de 7 zile de la acceptarea ofertei.

Condiții de rulaj bonus Betfair și termenii și condițiile bonusului

Pentru a fi sigur că vei primi bonusul Betfair, citește cu atenție termenii și condițiile, câteva dintre cele mai importante aspecte sunt redate mai jos:

 • Oferta este destinată jucătorilor noi din România care nu au jucat niciodată la Betfair Vegas
 • Limitați la un cont per client, familie, adresă, adresă IP, adresă de e-mail, număr de telefon, număr de cont de plată, computer folosit în comun
 • Clienții trebuie să se înregistreze cu codul CAS*** pentru a putea participa la această promoție
 • Rotirile gratuite sunt disponibile după îndeplinirea cerințelor de depunere și pariere, expiră la 7 zile de la acceptare
 • Nu sunt cerințe de pariere pentru rotirile gratuite, câștigurile limitate la 100 RON
 • Limitați la un cont per client, bonusurile se înșirui în soldul de bonusuri
 • Toate bonusurile active sunt afișate în soldul de cazinou, pariurile din jocurile eligibile se iau în calcul pentru îndeplinirea cerințelor pentru primul bonus acceptat
 • Lista jocurilor eligibile:
  • AGE OF THE GODS™ NORSE: KING OF ASGARD
  • ABSOLUTELY MAMMOTH!™
  • BOOK OF KINGS™
  • CURSE OF ANUBIS™
  • DJINN OF STORMS POWERPLAY JACKPOTS™ și multe altele. 

Am nevoie de un cod promotional Betfair ca sa primesc acest bonus?

În momentul înregistrării pentru un cont Betfair, introduce codul CAS*** pentru a putea obține acest bonus de bun venit. Pe lângă asta trebuie ca toate cerințele să fie îndeplinite.

Daca codurile promotionale oferite de Betfair nu sunt pe placul tau, poti afla aici mai multe informatii despre un cod promotional Betano sau un cod promotional Fortuna. Ambele ofera coduri promotionale la inregistrare si o varietate de promotii la pariuri sportive si cazino.

🎁 Alte bonusuri oferite

Pe lângâ codul promoțional Betfair și bonusul de bun venit, există și alte oferte de care te poți bucura, citește în continuare pentru a afla.

Bonus de ziua ta

Când se apropie ziua ta, cei de la Betfair îți oferă 100 rotiri gratuite cadou. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un mesaj celor de la echipa de suport ca să întrebi dacă ești eligibil pentru bonus Betfair de ziua ta.

Betfair bonus fără depunere

Din nefericire, la momentul actual nu există un bonus fără depunere la Betfair, dar aceștia sunt cunoscuți pentru schimbarea ofertelor, așa că stai cu un ochi pe pagina lor de promoții.

🔑 Ce trebuie să știi despre Betfair

În următoarele rânduri sunt prezentate aspectele cheie pe care un client nou ar dori să le cunoască. Citește în continuare pentru a afla.

Aplicație Betfair

Mult așteptata aplicație Betfair este aici și este disponibilă pe App Store și Google Play. Acum joaca continuă și “În deplasare” pentru cei care vor să se bucure de tot ce are Betfair de oferit doar la o apăsare de ecran.

aplicatie betfair

Metode de plată la Betfair

Metodele de plată de la Betfair sunt destul de multe încât este ceva pentru fiecare jucător. Acestea sunt următoarele: Card de Credit, Skrill, Neteller, PaysafeCard, Transfer Bancar.

 • Visa Visa
 • MasterCard MasterCard
 • Neteller Neteller
 • Skrill Skrill
 • Bank Transfer Bank Transfer

Betfair Parteneriat

În trecut Betfair a intrat în parteneriate cu echipe de fotbal din Liga 1 cum ar fi CFR Cluj, dar la momentul actual nu are niciun parteneriat anunțat.

Betfair servicii clienți

 Ca jucător la Betfair vei avea parte asistență de calitate prin chat, email sau chiar apel telefonic între orele 10:00 și 18:00. În caz de orice problemă poți apela la ai pentru a o rezolva cât de repede.

❓FAQ

Codul pentru bonusul de bun venit pentru jocuri sportive este ZSK*** .

Acesta trebuie introdus în momentul înregistrării pentru un cont Betfair nou, locul unde trebuie introdus este căsuța de deasupra butonului de finalizare a procesului.

Pentru a-l găsi, poți merge în partea de Promoții a site-ului Betfair România. 

Acesta poate fi găsit în acest articol sau pe site-ul oficial Betfair România, ZSK***.

Are rolul de a te identifica pe tine ca jucător care dorește bonusul respectiv, și pentru a urmări dacă ai îndeplinit sau nu cerințele, termenii și condițiile.