Betfair Pariuri

Betfair are grijă ca tu să poți câștiga cât mai mult la Betfair pariuri sportive, motiv pentru care a lansat un bonus perfect pentru jucătorii noi: un bonus de înscriere din suma depusă în limita a 500 RON.

Revendică bonusul Betfair

Ofertă exclusiv pentru clienții noi. Doar pariuri Sportsbook. Cotă minimă 1.5. Se aplică T&C

Betfair pariuri bonus

 

Ce-ți aduce noul cod promoțional Betfair și Betfair pariuri?

Cod promoțional Betfair de recomandare se adresează doar celor care nu au avut niciodată cont la Betfair. Acest cod, în cele din urmă, activează Betfair pariuri. Este de dorit ca suma depusă să fie cât mai mare pentru a putea beneficia din plin de bonusul maxim admis, și anume 500 RON. Găsiți toate detaliile despre Betfair pariuri și bonusurile Betfair în tabelul de mai jos.

Tip de BonusDescriere Bonus
Bonus de bun VenitPână la 500 RON
Cotă minimă1.5
Depunere minimă50 RON
Bonus maximpână la 500 RON
Depozit minim5 pariuri simple de minim 50 RON
Betfair pariuri

Introduceți pentru Betfair pariuri

De ce să te înscrii pentru Betfair pariu? În primul rând, pentru că primești gratuit fonduri de pariat. Pe lângă asta, Betfair are un serviciu de asistenta clienți foarte bine pus la punct și oferă cote competitive și atractive chiar și pentru jucătorii experimentați care știu să aleagă cele mai bune oportunități.

Trebui să înțelegi totuși că există anumite condiții atașate bonusului, dar vom vorbi despre asta mai târziu. Deocamdată este de ajuns să știi că oferta este valabilă doar dacă vei face o depunere după crearea contului. Acest lucru protejează compania dar și pe ceilalți jucători de fraude.

Cum să obții bonusul de bun venit la Betfair?

Pasul 1. Dă click pe butonul care dezvăluie bonusul. Astfel de butoane găsești chiar pe această pagină. Ele sunt foarte sugestive și nu ai cum să le ratezi. După ce ai urmat primul pas, vei fi redirecționat către o pagină a site-ului oficial Betfair Romania unde îți vei crea cont de utilizator. Poți vedea mai jos cum arată formularul de înscriere.

Pasul 2. Crează-ți cont de utilizator la Betfair.

Informațiile pe care trebuie să le oferi sunt împărțite în doua categorii:

 • date de identificare personale precum nume,
 • sex,
 • data nașterii,
 • adresă,
 • număr de telefon etc., și informații privind contul de utilizator.

Ia-ți Betfair pariuri acum

În cea de-a doua secțiune, este nevoie ca tu să oferi o adresă de e-mail validă (vei primi un link de confirmare a contului) și va trebui să alegi o parolă. Fii atent când setezi întrebarea ta de securitate pentru că este foarte probabil să fie nevoie să răspunzi la ea în situații precum uitarea parolei sau retragerea de numerar.

Este adevărat că trebuie să oferi multe date personale pentru a obține acest bonus prin cod de recomandare, inclusiv CNP-ul, dar vei vedea că acest lucru nu este ceva neobișnuit în rândul operatorilor de jocuri de noroc licențiați din Romania. Ei nu fac decât să respecte legile în vigoare impuse de ONJN.

Dimpotrivă, ar trebui să te îngrijorezi dacă un astfel de proces riguros de înregistrare lipsește. Ar mai trebui să știi că în decurs de 30 de zile, legea de obligă să îți verifici contul. Toate aceste măsuri protejează în final consumatorul, adică, pe tine, jucătorul de rând.

Ia-ți Betfair pariuri acum

Nu uita să bifezi căsuța din dreptul “Sunt de acord cu Termenii și condițiile etc.” dar numai după ce le citești cu atenție pentru a nu avea surprize mai târziu. De asemenea, dacă nu vrei să ratezi niciun alt Betfair Cod Promoțional, bifează și căsuța de lângă textul “Sunt de acord să primesc pariuri bonus etc.”

Prin această acțiune îți exprimi acordul de a primi materiale promoționale pe e-mail din partea Betfair.

Pasul 3. Confirmă contul creat. Pentru asta, trebuie să-ți verifici e-mailul și să dai click pe linkul de confirmare primit de la Betfair.

Pasul 4. Realizează o depunere în contul tău Betfair

Ia-ți Betfair pariuri acum

Cum să obții bonusul de bun venit la Betfair?

 

Odată ce contul tău a devenit valid, poți face o depunere. Uneori poți amâna pasul 3, mai ales dacă ajungi pe site folosind butoanele noastre.

În imaginea de mai sus probabil ai observat că în antet, lângă textul “Pasul 1: Înregistrare,” este scris pe un fond gri “Pasul 2: Adăugați fonduri și jucați.” După ce vei da click pe butonul galben “Înregistrare,” vei fi redirecționat către această secțiune.

Ia-ți Betfair pariuri acum

Pasul 5. Succes la pariat!

În acest moment vei vedea la secțiunea “bonusuri” din meniul “Contul meu,” suma bonus obținută prin acel cod de recomandare.

Condiții: Betfair pariuri

Betfair pariuri obținut printr-un Betfair Cod Promoțional vine cu anumite condiții care trebuie respectate. Te informăm că această listă nu este una exhaustivă, deci îți recomandăm să citești toate restricțiile de pe site-ul oficial Betfair Romania.

 • Ești eligibil pentru acest bonus de bun venit prin cod de recomandare numai dacă ai reședința în Romania
 • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€).
 • Primești un bonus de 100 RON (20€).
 • Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€)
 • Pariurile trebuie să aibă o cotă minimă de 1.5 (1/2) pentru a fi luate în calcul la rulaj
 • Pariurile plasate pe aceeași selecție sau piață nu se califică pentru această promoție.
 • Bonusurile vor fi acordate în termen de 24 de ore după îndeplinirea cerinței care se califică.
 • Un pariu poate avea valoarea mai mare de 50 RON (10€), dar va fi considerat ca un singur pariu care se califică.
 • Se califică pariurile plasate și soluționate în primele 30 de zile de la deschiderea contului.
 • Clienții au 7 zile la dispoziție pentru completa fiecare etapă a promoției (5 pariuri simple de minim 50 RON).
 • Dacă în termen de 7 zile nu se îndeplinesc toate condițiile de calificare, vei fi automat transferat la pasul următor fără primirea bonusului aferent pentru etapa precedentă.
 • Oferta nu este disponibilă pentru clienții care utilizează Moneybookers sau Neteller pentru depozite.
 • Se califică un singur pariu per eveniment.
 • Se aplică termenii și condițiile standard Betfair.

Pentru a rezuma, citiți cu atenție condițiile bonusului dacă doriți să Betfair pariuri!

Dacă doriți să verificați câteva alte oferte, vă recomandăm să citiți recenzia noastră despre Betstars.

Ia-ți Betfair pariuri acum