Dacă îți faci cont la Casa Pariurilor Cazino poți să primești până la 1.500 Lei bonus. Intră pe casapariurilor.ro și bucură-te de noul bonus de bun venit. Casa Pariurilor bonus fără depunere nu e disponibil.

casa pariurilor bonus

Casa Pariurilor Cazino îți oferă 1.500 Lei bonus

La Casa Pariurilor oferta de 1500 Lei o primești pentru un depozit minim de 10 RON, mai jos puteți vedea ce trebuie să faceți pentru a vă bucura de Casa Pariurilor oferta.

Casa Pariurilor BonusDetalii bonus
Casa Pariurilor Cazino Bonus de bun venit:1500 LEI BONUS DE BUN VENIT BANI DE SHOW ÎN CAZINOU
Termeni generali de calificare pentru bonus:+18 ani, trebuie să faci o depunere
Depozit minim:10 Lei
Depozit maxim500 Lei
Casa Pariurilor bonus fără depunere:Nu e disponibil
Casa Pariurilor Cazino bonus cod:

18+. Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primelor 3 depuneri, până la maximum 500 lei fiecare. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea rulajului de 40x. Bonus de 100% la prima depunere, până la 500 lei. Bonus de 100% la a doua depunere, până la 500 lei. Bonus de 100% la a treia depunere, până la 500 lei. Pentru a te califica pentru fiecare pachet de bun venit, o depunere minimă de 25 RON trebuie făcută la fiecare bonus.

Bonusul de bun venit la Casa Pariurilor Cazino poate ajunge până la 1500 Lei. Acesta este încasat în 3 etape după înregistrarea pe casapariurilor.ro. Casa Pariurilor bonusul trebuie acceptat într-un interval de maxim 28 zile și trebuie rulat de 40 de ori.

1500 LEI BONUS DE BUN VENIT BANI DE SHOW ÎN CAZINOU

18+. Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primelor 3 depuneri, până la maximum 500 lei fiecare. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea rulajului de 40x. Bonus de 100% la prima depunere, până la 500 lei. Bonus de 100% la a doua depunere, până la 500 lei. Bonus de 100% la a treia depunere, până la 500 lei. Pentru a te califica pentru fiecare pachet de bun venit, o depunere minimă de 25 RON trebuie făcută la fiecare bonus.

Casa Pariurilor bonusuri: Termeni și condiții

Pentru a vă putea bucura de bonusul oferit de Casa Pariurilor Cazino de până la 1.500 RON trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

 • Trebuie să ai cont deschis pe casapariurilor.ro.
 • Trebuie să ai peste 18 ani.
 • Trebuie să depui o sumă de minim 10 RON și maxim 500 RON.
 • Casa Pariurilor Bonusul trebuie rulat de 40 de ori.
 • Bonusul trebuie acceptat și rulat în termen de 28 de zile.
 • Bonusul se acorda la primele trei depuneri pe casapariurilor.ro.
 • Nu se permite retragerea bonusului înainte de a îndeplini condițiile de rulare.
 • Pentru a putea primi bonusul, jucătorii trebuie să accepte mai întâi condițiile de GDPR și să-și dea acordul să primească mesaje promoționale.
 • Casa Pariurilor bonus fără depunere – ne e disponibil.

Cum mă înregistrez?

Înregistrarea unui cont Casa Pariurilor este un proces simplu și intuitiv, tot ce trebuie să faceți este să urmați următorii pași:

 1. Intră pe casapariurilor.ro și apasă butonul “Înregistrare” din colțul din dreapta sus.
 2. Completează formularul de înscriere cu datele care ți se cer.
 3. Alege bonusul pe care vrei să-l primești.
 4. Confirmă că ai peste 18 ani și acceptă Termenii și Condițiile.
 5. Apasă butonul galben din colțul din dreapta jos pe care scrie “Înregistrare”.

Felicitări, acum ești înscris pe casapariurilor.ro și te poți bucura de cele mai noi oferte Casa Pariurilor.

Casa Pariurilor Cazino înregistrez

Ce jocuri găsesc pe Casa Pariurilor Cazino?

La casapariurilor.ro, una din cele mai populare case de pariuri, poți găsi o multitudine de jocuri. Agenția Casa Pariurilor Cazino îți oferă posibilitatea unei experiențe de joc live, prin cele peste 20 de camere online.

În total, pe casapariurilor.ro, la secțiunea Cazino, găsești peste 40 de jocuri. Când primești de la Casa Pariurilor oferta de bun venit, care poate ajunge până la 1500 Lei, aceasta este disponibilă pentru oricare joc din secțiunea Cazino.

Dacă accesați casapariurilor.ro de pe website-ul oficial, puteți găsi secțiunea Cazinon în bara de meniu pe care o găsiți sus în pagină principală.

Dacă doriți să accesați Casa Pariurilor Cazino de pe telefonul mobil, puteți face asta prin aplicația dedicată secțiunii de Cazino, Cazinoul Casa Pariurilor. Aceasta poate fi descărcată de pe site-ul oficial și este compatibilă cu orice tip de telefon și sistem de operare.

Dacă preferi să joci jocurile tale preferate de pe tabletă, o poți face descărcând aplicația Cazinoul Casa Pariurilor. Aceasta este optimizată pentru a oferi cea mai bună experiență pentru iPad și dispozitivele cu sistem de operare Android.

La Casa Pariurilor Cazino poți alege din următoarele jocuri:

 • Jackpot-uri,
 • Sloturi sport,
 • Ruletă,
 • Blackjack.
Casa Pariurilor Cazino Jocuri

Cazino Live

Casa Pariurilor Cazino oferă jocuri de Cazino Live. Pentru a le putea accesa mergeți în bara de meniu și apăsați butonul “Cazino Live”. Pe casapariurilor.ro găsiți trei jocuri pe care la puteți juca la Cazino Live:

 • Ruletă,
 • BlackJack,
 • Baccarat.
Casa Pariurilor Cazino

Aplicație pentru telefon și tabletă

Casa Pariurilor Cazino oferă celor mai înfocați jucători o aplicație pentru telefon și tabletă. Această aplicație Casa Cazino este disponibilă pe Android și iOS. Conectează-te cu amprenta și bucură-te de toate jocurile pe care le găsești și pe casapariurilor.ro.

Metode de plată

Casa Pariurilor Cazino oferă mai multe metode de plată, acestea pot fi văzute în tabelul de mai jos:

Metodă de platăTipImpozit / TaxăTimp procesareMinim (lei)Maxim (lei)
MasterCardDebit/Credit card2%Instant2020000
VISADebit/Credit card2%Instant2020000
AgențiiAgenții0Instant1045000
PaySafeCardeWallet2%Instant2020000
Apple PayeWallet2%Instant2020000

Casa Pariurilor Contact

Poți cere asistentă de la Casa Pariurilor Cazino prin următoarele metode:

 • Telefon

Accesează Infoline la numărul de telefon: 031 9884. Linia telefonică este disponibilă zilnic între orele 10:00-22:00.

 • E-mail

Ne puteți contacta pe adresa noastră de E-mail în fiecare zi între orele 10:00-22:00 la adresa noastră: [email protected]

 • Chat

Ne puteți scrie pentru orice problemă în chat-ul de pe site-ul sau de pe aplicația noastră zilnic între orele 10:00-22:00.

 • Formular de Casa Pariurilor contact.

Ne puteți contacta, de asemenea, prin formularul de contact unde ne puteți explica cu ce vă putem ajuta folosind maxim 2000 de caractere. Prin această metodă de contact puteți adăuga și documente.

Pentru a lua legătura cu noi între orele 22:00-10:00, ne puteți scrie pe adresa noastră de E-mail: [email protected]

Recenzie Casa Pariurilor Cazino

Casa Pariurilor are unul din cele mai bine organizate website-uri. Procesul de înregistrare a unui cont se face foarte simplu și durează foarte puțin. Un lucru care nu trebuie trecut cu vederea este faptul că agenția Casa Pariurilor Cazino vă oferă șansa de ai Casa Pariurilor contacta 24/7.

Evaluare: 4.90