La ora actuală nu mai ai nevoie de un cod bonus Superbet pentru a beneficia de bonusul de bun venit oferit de operator. În cele ce urmează îți vom prezenta exact ce ai de făcut pentru a obține bonusul dorit fără a fi nevoie să introduci vreun cod bonus Superbet. Citește pentru a afla toate detaliile.

🎁 Bonus de bun venit Superbet

În tabelul de mai jos găsește cele două bonusuri oferite de operator în momentul înregistrării, pentru pariuri sau pentru cazino online. Așa cum am menționat, ele nu necesită introducerea vreunui cod bonus Superbet pentru activare.

ActivitateDescriere bonusPrimește bonusul
🎁 PariuriPână la 500 lei bonus!
🎁 CazinoPana la 1200 lei + 300 rotiri!

Bonusul de bun venit de la Pariuri se oferă în urma primelor 3 depuneri, astfel:

 • 50% din prima depunere, în limita a 200 RON
 • 50% din cea de-a doua depunere, în limita a 200 RON
 • 100% din cea de-a treia depunere, în limita a 100 RON

Astfel, pentru a putea beneficia de bonusul maxim va trebui să depui câte 400 RON la primele 2 depozite și 100 RON la ultimul, deci în total 900 RON.

Bonusul de bun venit pentru Cazino se acordă tot pe parcursul primelor 3 depuneri, în felul următor:

 • 100% din depunerea 1, dar nu mai mult de 500 RON
 • 80% din depunerea 2, dar nu mai mult de 400 RON
 • 60% din depunerea 3, dar nu mai mult de 300 RON

Pentru a putea primi bonusul maxim va trebui ca fiecare depunere să aibă o valoare de 500 RON.

Rotirile gratuite sunt acordate astfel:

 • Depunerea 1: 50 de rotiri la slotul Shining Crown
 • Depunerea 2: 100 de rotiri la slotul Burning Hot
 • Depunerea 3: 150 de rotiri la slotul 20 Super Hot

Primești același număr de rotiri indiferent de suma depusă, atâta timp cât ea o depășește pe cea minimă.

🙋 Ce este un cod bonus?

Nu toată lumea știe ce este acela un cod bonus, fie că vorbim de un cod bonus Superbet sau unul folosit de un alt operator. Așa cum sugerează și numele, acesta este un cod pe care îl introduci pe site-ul operatorului pentru a primi un bonus.

În urmă cu câțiva ani, codurile bonus erau extrem de populare mai ales pentru acordarea bonusurilor de bun venit. Cu timpul, însă, acestea au început să dispară iar operatorii au început să ofere automat bonusurile de bun venit tuturor clienților noi care îndeplineau condițiile de eligibilitate. Acesta a fost și cazul acelui cod bonus Superbet pentru jucătorii noi.

Mai poți folosi un cod bonus Superbet?

La ora actuală, așa cum am mai menționat mai sus, nu ai nevoie de un cod bonus Superbet în momentul înregistrării. Totuși, pe pagina de înscriere de pe site-ul operatorului găsești în continuare o căsuță un poți introduce un cod bonus Superbet. Astfel, este posibil ca, pe viitor, acesta să revină.

🙋 Cum deblochezi bonusul de bun venit de la Superbet

Ofertele de bun venit Superbet sunt acordate tuturor clienților noi, atâta timp cât îndeplinesc condițiile de eligibilitate. La ora actuală, acestea sunt:

 • Să fie primul tău cont la Superbet
 • Să accepți bonusul de bun venit, pentru pariuri sau cazino online, înainte de a efectua primul depozit. Deci nu trebuie să folosești nici un cod bonus Superbet
 • Primul depozit să fie de minimum 50 RON

Bonus Superbet – Pariuri Sportive

În cazul în care ai îndeplinit toate condițiile de mai sus poți primi bonusul de bun venit. Dar, pentru a-l putea retrage va trebui mai întâi să îndeplinești o serie de condiții de rulaj. Să începem cu cele pentru bonusul de la pariuri:

 • Trebuie să rulezi bonusul de 6 ori
 • Acesta nu poate fi rulat decât în secțiunile Sport și Pariuri Live (exclus meciuri cu „Super Cota”) dar și la Loto (cu excepția loteriilor „Win for Life” și „Win for Life Numerone”)
 • Biletele trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6 în cazul celor single sau sistem și 2.5 în cazul celor de tip acumulator
 • Bonusul este valabil timp de 7 zile – dacă nu l-ai rulat de 6 ori în această perioadă el expiră
 • Sunt utilizate mai întâi fondurile din balanța reală și abia aboi cele din balanța bonus.

Valid În

Actualizat în:

30/03/2023

Până la 500 lei bonus!
 • Posibilitatea scanarii biletelor plasate in agentii
 • Notificari privind evolutia evenimentelor pe care pariezi
 • Scoruri live si statistici detaliate
18+. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Banii bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.

Depuneri & Retrageri:

revolut
Transfer bancar

Bonus Superbet – Cazino

Pentru bonusul de la cazino, condițiile de rulaj sunt după cum urmează:

 • Trebuie să rulezi bonusul de 35 de ori, doar la  „Cazino Live” și „Jocuri”
 • Bonusul primit după prima depunere are o valabilitate de 7 zile; cel pentru depunerile 2 și 3 are o valabilitate de 14 zile
 • Rotirile gratuite au o valoare de 0,2 RON
 • Termenul de valabilitate al rotirilor este de 7 zile
 • Câștigurile obținute din rotirile gratuite trebuie rulate de 30 de ori, numai în secțiunea „Jocuri”

Valid În

Actualizat în:

30/03/2023

Pana la 1200 lei + 300 rotiri!
 • Sloturi produse de Novomatic, NetEnt, iSoftBet
 • Multe rotiri gratuite la bonusul de bun venit
 • 4 mese exclusive de Blackjack
18+ Pentru a primi bonusul, depozitele trebuie sa fie minim 20 lei, cu primul depozit de 50 lei. Jucatorul are 30 de zile pentru a face cele 3 depuneri. Bonusul are conditii de rulaj de 35x, valoarea rotirilor gratuite este de 0.2 lei. Castigurile din rotirile gratuite vor fi virate in balanta bonus a jucatorului, cu conditii de rulaj 35x. Daca conditiile de rulaj nu sunt indeplinite in 7 zile, bonusul si castigurile vor fi anulate.

Depuneri & Retrageri:

revolut
Transfer bancar

🙋 Cum deschizi un cont Superbet

Pentru a putea primi, și elibera, bonusul de bun venit de la Superbet trebuie mai întâi să îți deschizi un cont Superbet. În continuare îți vom prezenta toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi. Din fericire, procesul este extrem de simplu și nu durează mai mult de 2 minute. Iată pașii:

 1. Îți alegi bonusul dorit din tabelul de mai sus și apeși pe butonul „Obține bonusul” din dreptul lui
 2. Vei fi redirecționat către formularul de înscriere la Superbet, unde trebuie să introduci datele personale și cele legate de cont.
 3. Bifează căsuțele corespunzătoare, după ce ai citit cu atenție toți termenii și condițiile Superbet
 4. Ignoră secțiunea care te întreabă dacă dorești să introduci un cod bonus Superbet
 5. Fă click pe butonul „Înregistrare” pentru a finaliza procesul
 6. Intră pe mail și confirmă-ți adresa; vei primi un mail de la Superbet cu un link pe care să îl accesezi
 7. Loghează-te în cont și alege bonusul dorit
 8. Efectuează prima depunere – nu uita că pentru bonus aceasta trebuie să fie de minim 50 RON
înregistrare superbet

📱 Aplicația Superbet

Fiind un operator vechi și de renume în România, Superbet le ofertă clienților săi posibilitatea de a accesa platforma și prin intermediul unei aplicații mobile. De fapt, Superbet are 2 aplicații mobile: una pentru pariuri sportive și cealaltă pentru cazinoul online.

Aplicațiile mobile sunt disponibile atât pentru Android cât și iOS și pot fi descărcate direct de pe site-ul Superbet ori de pe magazinele Google Play și App Store.

Aplicațiile pot fi folosite și pentru a deschide un cont nou la Superbet așa că mare atenție ce aplicație descarci.

💻 Streaming Live

Una dintre funcțiile pe care mulți pariori o apreciază este cea de live streaming, care le permite să vadă meciuri în direct chiar din platforma de pariere. Deși încă mai există operatori în România care nu oferă acest serviciu, la Superbet poți urmări zilnic numeroase partide în direct. Acest serviciu este gratuit, cu condiția de a avea un cont alimentat cu bani reali.

Mai mult decât atât, la Superbet ai și promoția SuperLive dedicată celor care pariază în timp ce urmăresc un meci. Prin promoția SuperLive, care nu necesită introducerea vreunui cod bonus Superbet, ai cote mărite pe pariurile live, în timpul desfășurări unor anumite meciuri.

Mai trebuie menționat că poți urmări live meciuri, și paria pe ele, direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicației Superbet dedicate pariorilor.

🎰 Jocuri disponibile la Superbet

Operatorul nu are o ofertă vastă doar pentru pariori, ci și pentru pasionații de cazinouri online. La ora actuală, pe site-ul Superbet, dar și pe aplicația de cazino, ai la dispoziție peste 2.200 de jocuri. Printre acestea se numără peste 2.000 de sloturi, inclusiv unele cu jackpot progresiv, dar și Bingo și jocuri virtuale.

La Superbet ai și o secțiune de cazino live, unde poți juca la mese de Blackjack, Ruletă și Poker cu dealeri adevărați. Mizele încep de la doar 0,5 RON. Și secțiunea live poate fi accesată de pe aplicație. Astfel, poți avea senzația că te afli într-un cazino adevărat oriunde te-ai afla.

✔️ Superbet – partenerul fotbalului din România

Operatorul a devenit un nume important pe piața din România și din prisma parteneriatelor încheiate cu echipele românești. Superbet este sponsorul principal al FC Rapid București.

Totodată, începând cu sezonul 2022 – 2023, Superbet a devenit și partener principal al Ligii I de fotbal. Astfel, ca urmare a acestui parteneriat, din acest sezonul campionatul românesc de fotbal – primul eșantion – a fost redenumit SuperLiga.

💳 Metode de plată la Superbet

Pentru a putea obține bonusul de bun venit, pentru care nu trebuie să introduci vreun cod bonus Superbet, va trebui totuși să efectuezi o depunere. La Superbet, ai la dispoziție numeroase metode pentru a depune și retrage banii.

Iată care sunt principalele metode de depunere:

 • Card bancar (Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro) – suma minimă 20 RON – suma maximă 45.000 RON
 • Paysafecard – suma minimă 20 RON – suma maximă 20.000 RON
 • Skrill sau Neteller – suma minimă 20 RON – suma maximă 45.000 RON
 • A-bon – suma minimă 25 RON – suma maximă 45.000 RON
 • Transfer bancar – suma minimă 20 RON – suma maximă este nelimitată

Fiecare depunere efectuată are un comision de 2%, conform legii. Astfel, la o depunere de 20 RON contul tău va fi alimentat cu 19,6 RON. Acest aspect este foarte important mai ales când efectuezi Prima depunere. Dacă alegi să depui doar 50 RON, adică suma minimă pentru a primi bonusul de bun venit, contul tău va fi alimentat cu 49 RON, deci insuficient pentru a beneficia de acea promoție.

Pentru retrageri, poți folosi toate variantele de mai sus, sumele minime și maxime fiind identice cu cele pentru depunere. Și în cazul retragerilor vei plăti un impozit conform legii. Acesta va fi reținut direct de către Superbet în momentul transferului.

Superbet – relații cu clienții

Atunci când întâmpini o problemă, sau pur și simplu ai o întrebare (de exemplu legată de existența unui cod bonus Superbet) este foarte important să poți afla soluția sau răspunsul imediat.

La Superbet, contactarea serviciului de relații cu clienții se face ușor și rapid, având la dispoziție 3 metode:

 • Live chat – direct pe site
 • Prin email, la [email protected]
 • Whatsapp – la numărul 0725.154.154

Pe lângă acestea, ai la dispoziție și o vastă secțiune de întrebări frecvente unde, cel mai probabil, vei găsi imediat răspunsul la orice problemă pe care o întâmpini.

💡 Concluzie – cod bonus Superbet

Chiar dacă nu există un cod bonus Superbet poți beneficia fără probleme de toate promoțiile din oferta acestui operator. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi și vei primi automat un bonus de bun venit, dacă ești eligibil.

FAQ

Nu, nu ai nevoie de un cod bonus Superbet pentru a primi bonusul de bun venit. Este suficient să apeși pe butonul „Obține bonusul” din tabelul de mai sus pentru a te înregistra și primi bonusul, dacă ești eligibil.

Nu trebuie să introduci niciun cod bonus Superbet pentru a profita de vreo ofertă Superbet. Nici una dintre promoțiile acestui operator nu necesită introducerea unui cod bonus.

Codul se introduce de regulă într-o căsuță fie pe pagina de înregistrare fie pe cea de depunere. Însă, în acest caz, nu este nevoie de vreun cod bonus Superbet pentru a beneficia de promoții active.

Nici nu îți trebuie un cod bonus Superbet. Tot ce trebuie să faci este să mergi la tabelul de mai sus, să selectezi bonusul pe care ți-l dorești și să apeși pe butonul corespunzător.

Nu are nici un rol deoarece nu există nici un cod bonus Superbet. În urmă cu câțiva ani, aceste coduri bonus erau folosite pentru a primi bonusul de bun venit. Acum, acesta este oferit automat de către operator.