Publicat în 07/06/2024 
Nicio ofertă găsită

La Superbet poți primi un bonus fără depunere constând în 319 rotiri gratuite la Shining Crown. Pentru acest bonus nu ai nevoie de un cod bonus Superbet. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont nou și să îți validezi identitatea. Citește în continuare pentru a afla mai multe

Încasează aici 319 rotiri gratuite la jocul Shinning Crown

🎁 Cod bonus Superbet: Ce oferte primești în 2024

În tabelul de mai jos găsești bonusurile oferite de operator în momentul înregistrării, pentru pariuri sau pentru cazino online. Așa cum am menționat, ele nu necesită introducerea vreunui cod bonus Superbet pentru activare.

ActivitateDescriere bonusCod bonus Superbet
🎁 Sport (fără depunere)319 rotiri gratuiteNu ai nevoie de cod
Incaseaza aici
🎁 Sport (la depunere)Până la 500 lei bonus!Nu ai nevoie de cod
Incaseaza aici
🎁 Cazino (la depunere)Pana la 1200 lei + 300 rotiri!*Nu ai nevoie de cod
Incaseaza aici

*18+ Pentru a primi bonusul, depozitele trebuie sa fie minim 20 lei, cu primul depozit de 50 lei. Jucatorul are 30 de zile pentru a face cele 3 depuneri. Bonusul are conditii de rulaj de 35x, valoarea rotirilor gratuite este de 0.2 lei. Castigurile din rotirile gratuite vor fi virate in balanta bonus a jucatorului, cu conditii de rulaj 35x. Daca conditiile de rulaj nu sunt indeplinite in 7 zile, bonusul si castigurile vor fi anulate.

Cod Bonus Superbet: 319 rotiri gratuite

Bonusul fără depunere Superbet ce constă în 319 de rotiri gratuite se adresează doar clienților noi și este supus unor termeni și condiții. Pentru a primi acest Superbet bonus fără depunere nu trebuie să introduci nici un cod promo.

Acest Superbet bonus fără depunere se acordă în momentul în care parcurgi cu succes procesul de verificare a identității. Cele 319 rotiri gratuite fără depunere sunt valabile la slotul Shining Crown și au o valoare de 0,2 RON.

Sumele câștigate din rotirile gratuite trebuie rulate de 30X pentru a putea fi deblocate. Termenul de valabilitate al bonusului este de 7 zile de la acordare.

Încasează aici 324 rotiri gratuite la jocul Shinning Crown

🙋 Care este codul bonus Superbet?

După cum spuneam anterior, la înscrierea pe Superbet nu este necesar un cod bonus. Pentru a beneficia de un bonus Superbet, primul pas este crearea unui cont de jucător. Uite cum poți proceda:

 • Apasă pe ACEST LINK și vei fi direcționat spre formularul de înregistrare Superbet.
 • Completează informațiile personale și de contact. Selectează-ți un nume de utilizator și o parolă.
 • Citeste cu atenție termenii și condițiile impuse de Superbet, și bifează căsuța dacă ești de acord cu regulile stabilite.
 • Optează pentru a primi informații despre cele mai recente bonusuri și promoții.
 • Click pe butonul Înregistrare.
 • Urmărește instrucțiunile primite pe email pentru a-ți activa contul.
 • Alege un bonus de bun venit oferit de Superbet.

Când este necesar un cod bonus Superbet?

Nu este nevoie de un cod bonus Superbet pentru a primi oricare dintre bonusurile de bun venit oferite de casa de pariuri. Urmează pașii enumerați mai sus pentru a te înregistra. După activarea contului, ai posibilitatea de a alege bonusul preferat din oferta Superbet.

Mai sunt disponibile alte coduri Superbet la înscriere?

Nu, nu există coduri bonus Superbet la înregistrare. În schimb, ai la dispoziție diverse bonusuri pe care le poți accesa după ce-ți creezi un cont de jucător, dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate.

🙋 Cum deblochezi bonusul de bun venit de la Superbet

Ofertele de bun venit Superbet sunt acordate tuturor clienților noi, atâta timp cât îndeplinesc condițiile de eligibilitate. La ora actuală, acestea sunt:

 • Să fie primul tău cont la Superbet
 • Să accepți bonusul de bun venit, pentru pariuri sau cazino online, înainte de a efectua primul depozit. Deci nu trebuie să folosești nici un cod bonus Superbet
 • Primul depozit să fie de minimum 50 RON

Bonus Superbet – 500 RON (pariuri sportive)

Primul dintre cele două bonusuri de bun venit oferite de Superbet este dedicat pariurilor. Așa cum poți vedea și în tabelul de mai sus bonusul de bun venit pentru pariuri din oferte Superbet este de până la 500 RON și se acordă pentru primele trei depuneri astfel:

 • 50% din primul depozit, cu o valoare maximă de 200 RON
 • 50% din cel de al doilea depozit, cu o valoare maximă tot de 200 RON
 • 100% din al treilea depozit, cu o valoare maximă de 100 RON

Procentele acestui bonus de bun venit din oferte Superbet pot fi puțin confuze pentru unii, așa că vom explica în detaliu ce trebuie să faci pentru a primi bonusul maxim.

Astfel, pentru a putea primi bonusul maxim, primele două depuneri trebuie să fie fiecare de câte 400 RON iar cea de a treia de 100 RON.

Pași pentru a solicita/primi bonusul de bun venit

Pentru a primi bonusul de bun venit pentru pariuri din actualele oferte Superbet va trebui să parcurgi o serie de pași. Din fericire, procesul este unul extrem de simplu și durează doar 2 minute. Iată ce ai de făcut:

 1. Apasă pe butonul „Obține bonusul” din tabelul de mai sus pentru a fi redirecționat către formularul de înscriere.
 2. Completează formularul cu datele cerute, adică nume, CNP, telefon, adresă și datele de cont (utilizator și parolă)
 3. Citește termenii și condițiile și bifează căsuțele din dreapta dacă ești de acord
 4. Nu ai nevoie de un cod bonus Superbet pentru a primi acest bonus.
 5. Apasă pe butonul „Înregistrare” pentru a finaliza procesul și a-ți crea un cont Superbet
 6. Confirmați contul prin intermediul email-ului primit
 7. Efectuează prima depunere pentru a beneficia de bonusul de bun venit din oferta de azi la Superbet
Superbet
Până la 500 lei bonus!
Romania

Valid in

Romania

la 14/6/2024

 • Posibilitatea scanarii biletelor plasate in agentii
 • Notificari privind evolutia evenimentelor pe care pariezi
 • Scoruri live si statistici detaliate

Metode de plata:

 • Bank Transfer
 • Visa
 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafe Card
18+. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Banii bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.

Termeni si condiții

După ce ai ales bonusul de bun venit din Super bet oferte, nu rămâne decât să îndeplinești o serie de condiții, atât pentru a-l primi, cât și pentru a-l debloca.

Vom începe, bineînțeles, cu lista condițiilor de eligibilitate pentru bonus. Acestea sunt:

 • Clientul să fie unul nou și la crearea contului să accepte bonusul de BUN VENIT SPORT înainte de a efectua prima depunere. În cazul în care face prima depunere înainte de a accepta bonsul, acesta nu mai este acordat.
 • Primul depozit să fie de cel puțin 50 RON, iar restul de minim 20 RON. Orice sumă mai mică anulează posibilitatea de a lua acest bonus.

Odată îndeplinite condițiile de eligibilitate vei putea primi bonusul de bun venit. Odată primit, va trebui să îndeplinești o serie de condiții de rulaj pentru a-l putea retrage. Condițiile de rulaj sunt:

 • Bonusul trebuie rulat doar în secțiunile Sport, Pariuri Live și Loto.
 • Bonusul trebuie rulat de 6x.
 • Vor fi luate în considerare pentru rulaj doar pariuri de tip single cu o cotă de minim 1.6 sau pe bilete cu o cotă totală minimă de 2.5, în cazul Pariurilor de tip acumulator.

Pariurile sistem trebuie să aibă o cotă totală a celei mai mici combinații de minim 1.6.

 • Bonusul are o valabilitate de 7 zile – adică aceasta este termenul maxim în care trebuie îndeplinite toate condițiile de rulaj.
 • Nu sunt luate în considerare pentru rulaj biletele care conțin meciuri de la „Super Cota” sau pariuri plasate la loteriile „Win for Life” și „Win for Life Numerone”
 • În cazul în care pariul este stabilit prin utilizarea funcției „Cash Out”, aceste numere este luată în considerare pentru rulaj.
 • În cazul în care există fonduri și în balanță reală, acestea sunt primele utilizate la plasarea unui nou pariuri și abia acum apoi cele din bonus.
Superbet oferta pariuri sportive

Bonus Superbet – Pana la 1200 lei + 300 rotiri (cazino)

Cel de al doilea bonus din Superbet oferta actuală este dedicat jucătorilor la cazinouri online. Acest bonus se acordă, de asemenea, în trei etape, la primele 3 depuneri, astfel:

 • 100% din primul depozit, în limita a cel mult 500 RON
 • 80% din cel de al doilea depozit, în limita a cel mult 400 RON
 • 60% din al treilea depozit, în limita a cel mult 300 RON

În cazul în care dorești să obții bonusul maxim va trebui ca toate cele trei depuneri să aibă o valoare de 500 RON.

Pe lângă bonusurile în bani mai primești suplimentar și până la 300 rotiri gratuite după cum urmează:

 • 50 de rotiri la Shining Crown la primul depozit
 • 100 de rotiri la Burning Hot la al doilea depozit
 • 150 de rotiri la 20 Super Hot la al treilea depozit

Primirea rotirilor gratuite nu este condiționată de suma depusă.

Pași pentru a solicita/primi bonusul de bun venit

Pentru a putea primi orice bonus de bun venit, fie din actualele oferte Superbet, fie din cele viitoare, va trebui mai întâi să parcuri o serie de pași. Iată care sunt aceștia:

 1. Mergi la tabelul de mai sus și apasă pe butonul „Obține bonusul” ca să fi redirecționat către formularul de înscriere.
 2. Introdu toate datele cerute în formular. Va trebui să adaugi informații cum ar fi nume, CNP, telefon, adresă și datele de cont (utilizator și parolă)
 3. Citești cu atenție termenii și condițiile, care nu se aplică doar la oferte Superbet, și dacă ești de acord bifează căsuțele din dreapta
 4. Apasă pe  butonul „Înregistrare”
 5. După ce ai apăsat pe buton, contul va fi creat imediat însă va trebui să îl și confirmi pe email
 6. Intră în cont și selectează bonusul de cazino
 7. Efectuează prima depunere
 8. Pentru a debloca aceasta oferta nu este nevoie de un cod bonus Superbet
Superbet Cazino
Pana la 1200 lei + 300 rotiri!
Romania

Valid in

Romania

la 14/6/2024

 • Sloturi produse de Novomatic, NetEnt, iSoftBet
 • Multe rotiri gratuite la bonusul de bun venit
 • 4 mese exclusive de Blackjack

Metode de plata:

 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa Debit
 • Solo
 • Switch
 • Entropay
 • Paysafe Card
 • Bank Transfer
 • Earthport
18+ Pentru a primi bonusul, depozitele trebuie sa fie minim 20 lei, cu primul depozit de 50 lei. Jucatorul are 30 de zile pentru a face cele 3 depuneri. Bonusul are conditii de rulaj de 35x, valoarea rotirilor gratuite este de 0.2 lei. Castigurile din rotirile gratuite vor fi virate in balanta bonus a jucatorului, cu conditii de rulaj 35x. Daca conditiile de rulaj nu sunt indeplinite in 7 zile, bonusul si castigurile vor fi anulate.

Termeni si condiții

Bonusul îți este acordat doar dacă, mai întâi, îndeplinești o serie de condiții de eligibilitate. Acestea sunt:

 • Să fie primul tău cont Superbet
 • Să selectezi bonusul de BUN VENIT CASINO atunci când te-au logat prima oară, însă după ce ți-ai confirmat adresa de email
 • Primul depozit să aibă o valoare mai mare de 50 RON

Dacă îndeplinești cumulativ toate aceste condiții vei fi eligibil să primești bonusul. Nu uita că, dacă dorești să primești suma maximă, va trebui să efectuezi o depunere de 500 RON.

Odată primit bonusul va trebui să îndeplinești toate condițiile de rulaj. Altfel, nu vei putea retrage suma primită bonus. Condițiile de rulaj sunt următoarele:

 • Suma bonus trebuie rulată de 35x
 • Poți rula bonusul doar în secțiunile „Cazino Live” și „Jocuri”
 • Bonusul aferent primei depuneri are o perioadă de valabilitate de 7 zile
 • Bonusurile pentru următoarele 2 depuneri au o valabilitate de 14 zile fiecare
 • Pentru rotirile gratuite termenul de valabilitate este tot de 7 zile
 • Valoarea rotirilor gratuite este de 0,2 RON
 • Câștigurile obținute în urma rotirilor trebuie de asemenea rulate de 35x, însă doar în secțiunea „Jocuri”

Pentru detaliile complete despre bonusul de bun venit de cazino din oferta săptămânală Superbet citește termenii și condițiile de pe site.

Superbet casino bonus

🎁Alte promoții

Pe lângă bonusul de bun venit, în Superbet oferta actuală se regăsesc și o mulțime de alte promoții. Mai jos ți le prezentăm pe câteva dintre acestea.

Oferta săptămânală Superbet 

Pe site-ul Superbet găsești cu regularitate și promoții săptămânale. Acestea se adresează în primul rând jucătorilor la cazinoul online și sunt sub formă de turnee săptămânale. Promoțiile oferă premii în bani celor mai activi jucători din săptămâna în curs. Cu cât ai un loc mai fruntaș în clasamentul săptămânal cu atât premiul este mai mare.  

Oferta forbal Superbet

Fiind o casă de pariuri cu istorie în România, în Superbet oferta actuală se regăsesc și mai multe bonusuri pentru cei care pariază pe fotbal. În primul rând, ai mai multe promoții cu pariuri gratuite, inclusiv pentru meciurile din Champions League dar și din campionatul României – SuperLiga. Pariurile gratuite sunt oferite doar după ce ai plasat deja un bilet pe bani reali. Mai multe detalii despre cum poți beneficia de aceste bonusuri găsești în secțiunea de promoții de pe site-ul operatorului.

Promoții pentru clienții existenți

În afară de acest bonus fără depunere, Superbet are numeroase alte promoții și pentru clienții existenți. Mai jos îți prezentăm câteva dintre cele care ni se par cele mai bune în comparație cu ce oferă și alte case de pariuri.

Superbonus

Această promoție se adresează pasionaților de pariuri sportive. Aceasta îți oferă un câștig bonus pentru biletele cu miminum 6 selecții pe ele. Bonusul pornește de la 5%, pentru biletele cu 6 selecții, și ajunge până la 150% pentru cele cu 25 de selecții. Totodată, trebuie ca fiecare selecție să aibă o cotă minimă de 1,25.

Superavantaj

O altă promoție Superbet dedicată pariorilor este Superavantaj. Această promoție îți permite să câștigi bilete înainte de finalul meciului. Dacă ai pariat pe victoria unei echipe de fotbal, pariul este declarat câștigător atunci când echipa conduce cu o diferență de 2 goluri, indiferent de minutul partidei.

Crash & Win

Prin intermediul acestei promoții poți câștiga premii în bani atunci când joci la sloturile Big Bass Crash și Spaceman. Pentru a participa trebuie doar să joci la cele 2 sloturi iar miza minimă pe rotire să fie de 0,75 RON. Sunt acordate zilnic 300 de premii în valoare totală de 17.500 RON.

🙋 Cum sa deschizi un cont Superbet cu un cod bonus

Pentru a putea primi, și elibera, bonusul de bun venit de la Superbet trebuie mai întâi să îți deschizi un cont Superbet. În continuare îți vom prezenta toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi. Din fericire, procesul este extrem de simplu și nu durează mai mult de 2 minute. Iată pașii:

 1. Îți alegi bonusul dorit din tabelul de mai sus și apeși pe butonul „Obține bonusul” din dreptul lui
 2. Vei fi redirecționat către formularul de înscriere la Superbet, unde trebuie să introduci datele personale și cele legate de cont.
 3. Bifează căsuțele corespunzătoare, după ce ai citit cu atenție toți termenii și condițiile Superbet
 4. Ignoră secțiunea care te întreabă dacă dorești să introduci un cod bonus Superbet
 5. Fă click pe butonul „Înregistrare” pentru a finaliza procesul
 6. Intră pe mail și confirmă-ți adresa; vei primi un mail de la Superbet cu un link pe care să îl accesezi
 7. Loghează-te în cont și alege bonusul dorit
 8. Efectuează prima depunere – nu uita că pentru bonus aceasta trebuie să fie de minim 50 RON
înregistrare superbet

📱 Aplicația Superbet

Fiind un operator vechi și de renume în România, Superbet le ofertă clienților săi posibilitatea de a accesa platforma și prin intermediul unei aplicații mobile Superbet. De fapt, Superbet are 2 aplicații mobile: una pentru pariuri sportive și cealaltă pentru cazinoul online.

Aplicațiile mobile sunt disponibile atât pentru Android cât și iOS și pot fi descărcate direct de pe site-ul Superbet ori de pe magazinele Google Play și App Store.

Aplicațiile pot fi folosite și pentru a deschide un cont nou la Superbet așa că mare atenție ce aplicație descarci.

💻 Streaming Live

Una dintre funcțiile pe care mulți pariori o apreciază este cea de live streaming, care le permite să vadă meciuri în direct chiar din platforma de pariere. Deși încă mai există operatori în România care nu oferă acest serviciu, la Superbet poți urmări zilnic numeroase partide în direct. Acest serviciu este gratuit, cu condiția de a avea un cont alimentat cu bani reali.

Mai mult decât atât, la Superbet ai și promoția SuperLive dedicată celor care pariază în timp ce urmăresc un meci. Prin promoția SuperLive, care nu necesită introducerea vreunui cod bonus Superbet, ai cote mărite pe pariurile live, în timpul desfășurări unor anumite meciuri.

Mai trebuie menționat că poți urmări live meciuri, și paria pe ele, direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicației Superbet dedicate pariorilor.

🎰 Jocuri disponibile la Superbet

Operatorul nu are o ofertă vastă doar pentru pariori, ci și pentru pasionații de cazinouri online. La ora actuală, pe site-ul Superbet, dar și pe aplicația de cazino, ai la dispoziție peste 2.200 de jocuri. Printre acestea se numără peste 2.000 de sloturi, inclusiv unele cu jackpot progresiv, dar și Bingo și jocuri virtuale.

La Superbet ai și o secțiune de cazino live, unde poți juca la mese de Blackjack, Ruletă și Poker cu dealeri adevărați. Mizele încep de la doar 0,5 RON. Și secțiunea live poate fi accesată de pe aplicație. Astfel, poți avea senzația că te afli într-un cazino adevărat oriunde te-ai afla.

✔️ Superbet – partenerul fotbalului din România

Operatorul a devenit un nume important pe piața din România și din prisma parteneriatelor încheiate cu echipele românești. Superbet este sponsorul principal al FC Rapid București.

Totodată, începând cu sezonul 2022 – 2023, Superbet a devenit și partener principal al Ligii I de fotbal. Astfel, ca urmare a acestui parteneriat, din acest sezonul campionatul românesc de fotbal – primul eșantion – a fost redenumit SuperLiga.

💳 Metode de plată la Superbet

Pentru a putea obține bonusul de bun venit, pentru care nu trebuie să introduci vreun cod bonus Superbet, va trebui totuși să efectuezi o depunere. La Superbet, ai la dispoziție numeroase metode pentru a depune și retrage banii.

Iată care sunt principalele metode de depunere:

 • Card bancar (Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro) – suma minimă 20 RON – suma maximă 45.000 RON
 • Paysafecard – suma minimă 20 RON – suma maximă 20.000 RON
 • Skrill sau Neteller – suma minimă 20 RON – suma maximă 45.000 RON
 • A-bon – suma minimă 25 RON – suma maximă 45.000 RON
 • Transfer bancar – suma minimă 20 RON – suma maximă este nelimitată

Fiecare depunere efectuată are un comision de 2%, conform legii. Astfel, la o depunere de 20 RON contul tău va fi alimentat cu 19,6 RON. Acest aspect este foarte important mai ales când efectuezi Prima depunere. Dacă alegi să depui doar 50 RON, adică suma minimă pentru a primi bonusul de bun venit, contul tău va fi alimentat cu 49 RON, deci insuficient pentru a beneficia de acea promoție.

Pentru retrageri, poți folosi toate variantele de mai sus, sumele minime și maxime fiind identice cu cele pentru depunere. Și în cazul retragerilor vei plăti un impozit conform legii. Acesta va fi reținut direct de către Superbet în momentul transferului.

Superbet – relații cu clienții

Atunci când întâmpini o problemă, sau pur și simplu ai o întrebare (de exemplu legată de existența unui cod bonus Superbet) este foarte important să poți afla soluția sau răspunsul imediat.

La Superbet, contactarea serviciului de relații cu clienții se face ușor și rapid, având la dispoziție 3 metode:

 • Live chat – direct pe site
 • Prin email, la [email protected]
 • Whatsapp – la numărul 0725.154.154

Pe lângă acestea, ai la dispoziție și o vastă secțiune de întrebări frecvente unde, cel mai probabil, vei găsi imediat răspunsul la orice problemă pe care o întâmpini.

Avantaje și dezavantaje

La fel ca toate casele de pariuri de pe piața din România, Superbet are avantaje și dezavantaje. Iată care sunt cele pe care le-am descoperit noi în timp ce am testat platforma.

✅Cel mai mare bonus pentru verificarea identității

✅Numeroase promoții pentru clienții existenți

✅Turnee de sloturi

✅Poți alimenta contul online cu cash, în agenții

❌Nu poți contacta telefonic serviciul de relații cu clienții

❌Mai puține sporturi pe care poți paria în comparație cu alte case de pariuri

Comparația cu alte case de pariuri

Așa cum am mai spus, din testele noastre, Superbet este una dintre casele de pariuri de top din România. Pentru a-ți arăta acest lucru, am pregătit acest tabel în care comparăm Superbet cu alte 2 case de pariuri importante, Betano și Unibet.

Criterii SuperbetUnibet Betano
Bonus de  bun venit500 lei300 lei500 lei
Bonus fara depozit✔️✔️
Depunere minimă20 lei20  lei20 lei
Live  streaming✔️✔️✔️
Aplicație  mobilă✔️✔️✔️
Cazino live✔️✔️✔️

💡 Concluzie – cod bonus Superbet si oferte Superbet

Chiar dacă nu există un cod bonus Superbet poți beneficia fără probleme de toate promoțiile din oferta acestui operator. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi și vei primi automat un bonus de bun venit, dacă ești eligibil.

La Superbet ai numeroase motive pentru a-ți deschide un cont. În primul rând, găsești o mulțime de promoții în oferta săptămânală Superbet de care să profiți.

Procesul de deschidere al unui cont este foarte simplu și nu necesită mai mult de 2 minute iar la final poți opta pentru a primi și unul dintre cele 2 bonusuri de bun venit: pentru pariuri (de până la 500 RON) și pentru cazinoul online (de până la 1200 RON și 300 rotiri gratuite).

Poți alege să îți deschizi un cont chiar și de pe una dintre cele 2 aplicații mobile Superbet.

Nu în ultimul rând, ține minte să verifici frecvent secțiunea de promoții și oferte Superbet pentru a fi la curent cu cele mai noi bonusuri oferite de operator.

Dacă încă nu ai descoperit un cod bonus Superbet care să îți satisfacă preferințele, ai opțiunea să încerci un cod promo Betano, un cod bonus Unibet, sau un cod promotional Betfair. Toate acestea propun o gamă variată de promoții pentru pariuri sportive și jocuri de cazino. Experimentează-le și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine!

FAQ – cod bonus Superbet

Nu, nu ai nevoie de un cod bonus Superbet pentru a primi bonusul de bun venit. Este suficient să apeși pe butonul „Obține bonusul” din tabelul de mai sus pentru a te înregistra și primi bonusul, dacă ești eligibil.

Nu trebuie să introduci niciun cod bonus Superbet pentru a profita de vreo ofertă Superbet. Nici una dintre promoțiile acestui operator nu necesită introducerea unui cod bonus.

Da, la ora actuală poți obține un bonus fără depunere Superbet, dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate. Bonusul constă în 324 de rotiri gratuite la Shining Crown și se acordă în urma verificării identității.

Codul se introduce de regulă într-o căsuță fie pe pagina de înregistrare fie pe cea de depunere. Însă, în acest caz, nu este nevoie de vreun cod bonus Superbet pentru a beneficia de promoții active.

Nici nu îți trebuie un cod bonus Superbet. Tot ce trebuie să faci este să mergi la tabelul de mai sus, să selectezi bonusul pe care ți-l dorești și să apeși pe butonul corespunzător.

Nu are nici un rol deoarece nu există nici un cod bonus Superbet. În urmă cu câțiva ani, aceste coduri bonus erau folosite pentru a primi bonusul de bun venit. Acum, acesta este oferit automat de către operator.

Superbet este la ora actuală sponsor al Ligii I de fotbal din România. Parteneriatul a fost încheiat în 2022, iar de atunci competiția poartă numele SuperLiga.