Publicat în 20/05/2024 
Winmasters
100% până la 400 RON
Romania

Valid in

Romania

la 22/5/2024

 • Pariuri in timp real
 • Live chat – 09:00 – 23:00
 • Aplicatie iOS si Android

Metode de plata:

 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • Paysafe Card
 • Skrill
 • Neteller
 • Bank Transfer
18+| Ofertă valabilă doar pentru clienții rezidenți în România. Depunere minimă 50 RON cu codul ROWB400. Rulaj de opt ori (8x) la cote de minim 1.65 în 14 zile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.

Winmasters vin în sprijinul jucătorilor noi cu oferte menite pentru secțiunea de cazino dar și cea de sport. Tot ce trebuie să faci este să iți creezi un cont, faci un depozit și să folosești un cod bonus Winmasters. În rândurile de mai jos vei afla tot ce trebuie să cunoști despre această ofertă. Începând de la coduri, până la locul unde vor trebui să fie introduse, avem răspunsurile la întrebările tale aici.

ActivitateDetalii BonusRevendică bonus
🎁 Pariuri sportive100% până la 400 RONROW****
Incaseaza aici
🎁 CazinoPrimești până la 1.255 de Rotiri GratuiteNu ai nevoie de cod
Incaseaza aici
🎁 Cazino100% până la 1.000 RON +555 Rotiri GratuiteNu ai nevoie de cod
Incaseaza aici

🙋 Cum folosesc cod bonus Winmaster pariuri sportive?

În cazul în care dorești să beneficiezi de promoția sportivă, nu trebuie să folosești un cod bonus. Tot ce trebuie să să efectuezi o depunere de minim 50 de RON. Acesta îți va putea garanta 100% până la 400 RON și poate fi folosit pe toate pariurile. Mai jos ai toți pașii pe care trebuie să-i urmezi.

winmasters bonus pariuri sportive
 1. Apasă pe butonul de înregistrare de pe site-ul Winmasters. 
 2. Aici va trebui să-ți introduci datele personale pentru a-ți crea contul. Asigură-te că acestea sunt de actualitate și sunt cele din buletinul tău. 
 3. Odată înscris pe site, este momentul să apeși pe butonul de depunere. Pe aceasta pagina va trebui să selectezi metoda preferată. 
 4. Pe pagina următoare va trebui să introduci acel cod bonus Winmasters pentru a beneficia de promoție. Asigură-te că depunerea ta este de minim 50 de RON. Urmează pașii afișați pe ecran pentru a finaliza depunerea prin metoda aleasă.
 5. Asta a fost tot! Acum te poți bucura de bonusul tău la pariuri sportive cu cotă de peste 1.65.
Winmasters Inregistrare

Termeni și Condiții Bonus Sportiv Winmasters

Pentru a evita situațiile neplăcute precum confiscarea bonusului sau chiar interzicerea accesului pe site, este necesar să cunoști regulile. Din fericire pentru tine, am adunat tot ceea ce trebuie să știi despre această ofertă promo. Poți arunca o privire peste ele mai jos:

 • Dacă ai depus prin portofele electronice precum Skrill sau Neteller, nu vei putea accesa acest bonus. În schimb, restul opțiunilor de depunere sunt valide când folosești un cod bonus Winmasters.
 • Bonusul este de 100% până la maximum 400 RON, pentru o depunere de minim 50 de RON si sa adauge codul ROWB***. Acesta va fi creditat imediat după ce depunerea a fost efectuată.
 • Jucătorul are termen de 14 zile pentru a juca bonusului și a îndeplini condițiile de rulaj.
 • Rulaj de 8x pentru depunere si bonus.
 • Pariurile gratuite nu sunt conditionate de rulaj
 • Toate pariurile pe această durată nu au voie să fie sub cota 1.65.
 • Pariurile cu handicap (Miza Returnata la egal, Forecast / Tricast) nu se iau în considerare pentru rulajul bonusului. 
 • Odată îndeplinite condițiile de rulaj, balanța bonus se va muta în balanță reală. Acum jucătorul va avea posibilitatea de a retragere banii.
 • Pariurile de tip sistem nu sunt eligibile pentru rulaj.
 • Dacă un eveniment este anulat iar acesta este rambursat cu cota 1.00, acesta nu va conta la rulajul bonusului.
 • Jucătorul poate avea numai un singur bonus activ pe cont în același timp. 
 • Dacă decizi să plasezi mai multe pariuri simple sau multiple pe un eveniment, acesta nu va fi luat în considerare. În schimb, doar primul pariu va fi eligibil pentru condițiile de rulaj.
 • Winmasters își rezervă dreptul de a anula bonusul și a închide contul jucătorilor suspectați de fraudă.

Valid în

Winmasters
 • Pariuri in timp real
 • Live chat – 09:00 – 23:00
 • Aplicatie iOS si Android

Testat și verificat la 22nd mai 2024

Cine poate să folosească această promoție?

În cazul unei promoții, aceasta poate să fie folosită doar de un grup de persoane. Vezi mai jos ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a fi eligibil:

 • Oferta este valabilă doar pentru rezidenții României ce au vârsta de 18 ani împlinită. 
 • Acest bonus este acordat doar jucătorilor ce sunt pe cale să efectueze prima depunere la Winmasters. 
 • Jucătorii vor trebui să introducă un cod bonus Winmasters pentru a beneficia de promoție.
 • Promoția poate să fie folosită de o singură persoană, cont, adresă IP, adresă fizică, familie, device, metodă de plată. Încălcarea acestei reguli duce la anularea bonusului și închiderea permanentă a contului de jucător.

🙋 Cum folosesc cod bonus Winmasters pentru cazino?

Dacă pariurile sportive nu sunt pentru tine, poți opta pentru un Winmasters cod bonus pentru cazino. Nu ai nevoie de un cod bonus pentru a debloca bonusul de bun venit. Winmasters iti ofera optiunea sa alegi dintre 2 bonusuri: pana la 1.255 rotiri gratuite sau 100% pana la 1000 RON + 555 rotiri gratuite

 1. Înregistrează-te pe site-ul oficial Winmasters.
 2. Odată ce ai completat datele personale și ai confirmat adresa de email, va trebui să intri în meniul de depunere.
 3. Aici, va trebui să selectezi metoda preferată de plată. Ai grijă ca aceasta să nu fie un portofel electronic (Skrill, Neteller) deoarece nu sunt acceptate.
 4. După selectarea metodei de plată, va trebui să introduci un cod bonus Winmasters în căsuța de lângă. Numai cu acest cod vei putea să beneficiezi de oferta de la Winmasters.

Termeni și Condiții Bonus Cazino Winmasters – 1.255 rotiri gratuite

Primești până la 1.255 de Rotiri Gratuite
18+| Ofertă valabilă doar pentru noi utilizatori din România fără depuneri anterioare. Alegeți între 200 RON, 300 RON sau 400 RON pentru primul depozit cu rulaj minim. Bonus de până la 1200 de rotiri gratuite la slotul 40 Power Hot (0.40 RON/rotire). Rotiri gratuite adiționale după verificarea completă a contului. Pariuri maxime 20 RON/rotire; rulaj în 1 zi; contribuții diferite pentru jocuri. Câștiguri din rotiri gratuite necesită rulaj de 20x în 3 zile; retrageri înainte de rulaj anulează câștigurile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.

Termeni și Condiții Bonus Cazino Winmasters – 1000 RON + 555 rotiri gratuite

100% până la 1.000 RON +555 Rotiri Gratuite
18+| Ofertă valabilă pentru utilizatorii noi din România, o singură dată, cu prima depunere în 30 de zile. Bonus cazino 100% până la 1.000 RON + 500 Rotiri Gratuite la slotul 20 Power Hot (0.2 RON/rotire). Bonus selectat în timpul depunerii; 55 Rotiri Gratuite suplimentare după verificare. Cerință de rulaj a bonusului de 35x pentru depunere și bonus; contribuții diferite pentru jocuri. Rotiri Gratuite disponibile timp de 7 zile; câștigurile din Rotiri Gratuite trebuie rulate de 15 ori în 7 zile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.

📱 Aplicația Winmasters

Acum că am vorbit despre ofertele disponibile aici, este timpul să aruncăm o privire și peste motivele pentru care ai juca la Winmasters. Începând cu aplicația mobilă, aceasta este concepută ca fiind o alternativă simplă dar plină de opțiuni a site-ului. Aici vei putea să-ți deschizi un Winmasters cont, efectua depuneri și folosi cod bonus Winmasters și multe altele. Aplicația funcționează pe aproape toate tipurile de telefoane și tablete din ultimii ani. Se poate găsi pe Magazin Play pe Android și App Store pe iPhone.

Aplicația Winmasters

🎰 Selecție Jocuri Cazino

Pentru a știi exact cu cel de cazino ai de a face, este mereu bine să știi selecția lor de jocuri. Aceasta poate spune foarte multe despre integritatea dar și oferta unui cazino. Winmasters fiind un cazino de top din românia, vine cu o selecție impresionantă de jocuri. De la Megaways la Hacksaw și de la EGT la Pragmatic, vei găsi toți producătorii de top aici. Asta include și jocurile ce i-au consacrat. 

Pe lângă asta, există și o selecție bună de jocuri live. Aceasta include suficiente mese pentru toți jucătorii și vine cu Blackjack, Baccarat, Ruletă și multe altele. Secțiunea este foarte ușor de accesat. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe live cazino în meniul principal din aplicație sau de pe site. 

Selecție Evenimente Winmasters

Dacă dorești să folosești un cod bonus Winmasters, ai face bine să fie pentru un eveniment bun. Din fericire pentru amatorii de pariuri sportive, cei de la Winmaster pun la bătaie o selecție mare de sporturi. Aici vei putea găsi Fotbal, Tenis, Baschet, Handbal, Volei, Hochei pe Gheață, Badminton, Baseball. Iar pentru pasionații de jocuri video se vor găsi: Fifa, Overwatch, CS:GO, Rainbow Six, Rocket League, Starcraft 2, League of Legends. Fiecare dintre aceste sporturi vor conta pentru rulajul promoției menționate mai sus. 

Puteți să găsiți aceste evenimente în secțiunea de sporturi situată în partea sus a ecranului. De aici, veți putea plasa pariuri și bucura de ofertele Winmasters.

💡 Relații cu Clienții

În cazul în care ai întampinat probleme sau dorești să aflii mai multe informații, poți apela la echipa de support. Aceștia sunt disponibili de la 9 la 23 prin Email și 10 la 22 prin Live chat. Mai jos aveți toate opțiunile de contact:

 • Live Chat – Este disponibil de Luni până Duminică și este cea mai rapidă metodă de contact
 • Email – sDisponibil toată saptămână și vrei primi un răspuns în maximum 24 de ore.
 • Asistență telefonică – 0316 300 393 – 

Live Streaming

Pentru mulți, opțiunea de live streaming este foarte importantă. Multe cazinouri din România dispun de acest lucru în oferta lor. Din păcate pentru cei ce doresc să urmărească evenimente live, acest lucru nu este posibil momentan la Winmasters. 

💳 Metode de Plată Winmasters

Pentru a te asigura că vei avea o experiență plăcută la Winmasters, este bine să cunoști și metodele de plată. Poți arunca o privire mai jos pentru a afla:

Depunere

 • Visa / Mastercard – Suma Minimă – 20 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
 • Okto Cash – Suma Minimă – 20 RON, Suma Maximă – 4.500 RON
 • Paysafecard –  Suma Minimă – 20 RON, Suma Maximă – 4.000 RON
 • Skrill/Neteller – Suma Minimă – 40 RON, Suma Maximă – 9.000 RON

Retragere

 • Visa / Mastercard – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
 • Paysafecard – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 4.000 RON
 • Skrill/Neteller – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
 • Transfer Bancar SEPA – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON

Ține cont că cele mai rapide tranzacții se vor efectua mereu cu cardul de credit. La polul opus, retragerile cu transferurile bancare vor dura cel mai mult. În medie, acestea pot să ajungă să dureze între 3 și 6 zile lucrătoare.

Concluzie

În încheiere este bine să menționăm că Winmasters este un cazino și casă de pariuri ce merită încercată. Aceștia vin cu multe surprize pentru jucători sub formă de cod bonus Winmasters și o selecție bună de jocuri și evenimente. Aplicația mobilă nu lasă nici ea de dorit, fiind disponibilă pentru toate platformele. 

Daca codul bonus Winmasters nu este ceea ce cauti, iti oferim o alternativa care ar putea fi pe placul tau. Vezi aici un articol cod promotional Unibet.

FAQ

În cazul în care ai rămas cu întrebări, am pregătit pentru tine o selecție de cele mai comune întrebări posibile. Aruncă o privire mai jos pentru a le vedea.

Din fericire pentru jucători, timpul maxim de procesare al retragerilor este de 24 de ore lucrătoare. În funcție de metoda aleasă, veți primi banii între 1 și 3 zile lucrătoare în cazul cardurilor Visa și Mastercard. Dacă ați ales altceva, durata va crește la 3 până la 6 zile lucrătoare.

De îndată ce ai descărcat aplicația Winmasters, va trebui să te înregistrezi. Procesul este foarte simplu și recomandăm să ai un act de identitate pentru a face procesul mai ușor. După, va trebui să efectuezi o depunere. După asta, va trebui doar să selectezi un eveniment, plasezi un pariu și să confirmi biletul.

Dacă ești în căutare de cele mai noi promoții de la Winmasters, va trebui să accesezi pagina aferentă. Pentru a face asta, va trebui să apeși pe butonul de promoții din partea de sus a ecranului. Aici, vei fi întâmpinat de toate ofertele actuale Winmasters dar și de pași despre cum le poți selecta.