Cod Bonus Winmasters

Utilizați așa-numitul Cod Bonus Winmasters și primiți un bonus de bun venit pentru pariurile sportive de până la 1500 RON + Pariu Gratuit de 40 RON pentru KYC!

Înregistrează-te și ia-ți bonusurile

Cod Bonus Winmasters - bonus de bun-venit

Winmasters.ro au o oferta de pariuri atractivă, precum și o mulțime de jocuri de cazino, promoții și bonusuri. În această recenzie îți vom explia care sunt criteriile bonusurilor Winmasters și ce pași trebuie parcurși pentru a benficia de acestea. Totodată, voi încerca să răspund la cele mai comune întrebări pe care cred eu că un nou user le poate avea. Să începem!

Winmasters Bonus de Bun Venit Parirui Sportive

Pe scurt, iată în ce constă oferta de bun venit pentru parori:

Tip de Winmasters BonusDescriere BonusWinmasters T&C
Bonus la înregistrare pentru pariuri sportivePână la 1500 RON18+ | Conform T&C
Depunere minimă50 RON18+ | Conform T&C
Rulaj pentru calificare5 ori18+ | Conform T&C
Cote minime pentru pariuri simple1.9018+ | Conform T&C
Cote minime pentru pariuri multiple1.4018+ | Conform T&C
Limita timp pentru rularea bonusului60 de zile18+ | Conform T&C
Cod Bonus WinmastersDescoperă Codul Bonus18+ | Conform T&C

Cod Bonus Winmasters Beneficii

La înscrierea ca și nou utilizator, acest Cod Bonus Winmasters activează bonusul de bun venit Winmaster pentru pariuri sportive, 1500 Ron + Pariu Gratuit de 40 RON pentru KYC.  Pentru a putea beneficia de bonusul de înscriere, trebuie să dai click pe unul din butoanele din aceasta pagina de recenzie și pe urmă te vom redirecționa înspre website-ul Winmasters.ro, unde trebuie să îți creezi un cont nou de utilzator şi să depui cel puţin 50 RON.

După ce tranzacţia e completă, vei vedea cum contul tău Winmasters este creditat cu 100% din valoarea depunerii pe care ai făcut-o. Acest bonus este destinat pariurilor sportive. În plus, ai să primești ți Pariu Gratuit de 40 RON pentru KYC.

Aceste procente pot produce confuzii de multe ori, de aceea îţi voi da un exemplu concret despre ce se va întâmpla exact după ce introduci un Cod Bonus Winmasters. Să spunem că eşti dispus să depui 200 RON. Foloseşti codul şi vei primi 100% din 200 RON, adică exact 200 RON pentru pariuri sportive plus 40 RON. Adică în total vei avea 440 RON pentru a îți începe aventura cu Winmasters.

Pe de altă parte, dacă vrei să depui 350 RON, nu vei primi 100% din 350 RON pentru că depăşeşti limita impusă. Deci, pentru orice depunere mai mare de 300 RON, primeşti maxim 275 RON. Şi desigur, să nu uităm de cei Pariu Gratuit de 40 RON pentru KYC. Acum ar trebui să nu mai existe confuzii şi să ai o idee reală despre câţi bani vei primi în urma unei depuneri pentru un bonus la înregistrare.

Creare cont la cod bonus Winmasters

Aşa cum probabil ţi-ai imaginat, primul lucru pe care trebuie să îl facă cineva care doreşte un Winmasters Bonus este să îşi creeze un cont de utilizator la Winmasters. Nimic mai simplu! Poţi vedea mai jos cum arată un formular de înregistrare. Nu ar trebui să îţi ia mai mult de 5 minute să îl completezi.

Prima parte se referă la datele tale personale precum numele, adresa la care locuieşti, telefonul mobil, adresa de e-mail şi CNP-ul, printre altele. Apoi, îţi vei alege un nume de utilizator unic şi o parolă.

De asemenea, trebuie să setezi moneda în care doreşti să faci tranzacţii şi modalitatea în care vrei să se afişeze cotele. La final, tot ce mai ai de făcut este să completezi codul de securitate într-un mod corect şi să bifezi căsuţa din dreptul mesajului “Am cel puţin 18 ani şi am citit şi acceptat…”.

În mod evident, persoanele sub 18 ani nu îşi pot face cont nu numai la Winmasters, ci la niciun alt site de pariuri sportive sau cazinou online pentru că în România, este interzis prin lege ca minorii să participe la orice fel de activitate de jocuri de noroc. Desigur, este recomandat să citeşti secţiunile pentru Termeni şi Condiţii, Politici de Confidenţialitate, Reguli de Pariere şi Joc Responsabil înainte de a spune că eşti de acord cu ele.

Apasă pe butonul Creează Cont şi vei fi un pas mai aproape de introducerea acelui Winmasters cod bonus.

Winmasters formează înregistrarea

Confirmare Cont Winmasters

Suntem convinşi că nu e prima oară când eşti rugat să confirmi un cont de utilizator. Winmasters, ca oricare alt site, are un program care trimite în mod automat email-uri de verificare noilor utilizatori. Care este scopul acestei verificări? În primul rând, pentru a limita crearea de conturi false, lucru necesar pentru siguranţa utilizatorilor reali. De aceea, este necesar să fii atent când completezi câmpul cu adresa de e-mail.

Pe scurt, după ce ai apăsat pe Crează Cont, verifică-ţi e-mailul şi vei vedea un mesaj de la Winmasters în care există un link de verifiacre pe care trebuie să dai click. Dacă linkul nu funcţionează, copiază-l în browser pentru a accesa pagina manual. Unii utilizatori primesc e-mailul în secţiunea Junk/Spam, deci uită-te şi acolo dacă nu ai primit nimic în Inbox după câteva minute.

Înregistrează-te și ia-ți bonusul

Prima Depunere la Winmasters

Felicitări, acum eşti unul dintre miile de utilizatori Winmasters.

Completează detaliile de plată

Este nevoie să alegi o metodă de plată. Winmasters pune la dispoziţia utilizatorilor următoarele modalităţi de plată securizate: Visa, MasterCard, Trustly, PaySafeCArd, Skrill and Neteller.

Să luăm cea mai comună metodă de plată în România: cardul bancar, fie el Visa sau MasterCard. Vei fi rugat să alegi tipul cardului, să introduci numărul cardului aflat pe partea din faţă, data expirării, numele titularului de card şi codul CVV2/CVC2 de pe spatele cardului. Alege suma pe care vrei să o depui. Winmasters nu percepe comisioane.

Introdu acest Cod Bonus Winmasters

Ai ajuns la partea cea mai importantă: introducerea codului necesar pentru obţinerea bonusului. Vei vedea un câmp care se numeşte Bonus Pariuri Sportive/Cazinou. Introdu acolo următoarele caractere. Este cel mai bine să faci manevra copy/paşte pentru a evita eventualele erori de scriere. Apasă butonul Aplică, apoi butonul Confirmare. Este important să nu schimbi ordinea pentru că vei pierde şansa de a introduce codul pentru un Winmasters Bonus.

Winmasters Mobile

Înregistrează-te și ia-ți bonusul

Winmasters Bonus Termenii şi Condiţii

Pentru a folosi acest cod bonus Winmasters , e nevoie să fie întrunite anumite condiţii, şi anume:

  • Oferta e valabilă până la 31/12/2019 23:59 CET doar pentru clienţii rezidenţi în România.
  • Dacă faci o retragere înainte de îndeplinirea condiţiilor de rulaj, bonusul este anulat.
  • Numai pariurile sportive sunt luate în calcul la îndeplinirea condiţiilor de rulaj.
  • Pariurile simple luate în calcul trebuie să aibe cote mai mari de 1.90, iar la cele multiple cotele trebuie să fie cel puţin 1.40.
  • Pariurile sistem, biletele cu meciuri care au marjă 0% şi pariurile cashout nu sunt eligibile pentru rulaj.
  • Aveţi 60 de zile pentru îndeplinirea condiţiilor de rulaj. După această perioadă bonusul şi câştigurile asociate vor fi anulate.
  • Fiecare pariu are o contribuţie de maxim 50% din bonus la îndeplinirea condiţiilor de rulaj.
  • Suma care reprezintă bonusul trebuie rulată de 60 de ori înainte de retragere.
  • După îndeplinirea acestor condiţii, suma din balanţă bonus trece în balanţa disponibilă pentru retragere.
  • Jucătorul poate face pariuri mai mari decât depunerea sa iniţială numai după ce a îndeplinit condiţiile de rulaj.

Recenzie Cod Bonus Winmasters – Concluzie

Pe scurt, utilizatorii noi care fac o primă depunere de minim 50 RON şi folosesc codul bonus primesc până la 1500 RON pentru pariuri sportive plus Pariu Gratuit de 40 RON pentru KYC.

Cum obţii acest Winmasters Bonus? Îţi creezi cont, îl confirmi, faci depunerea introducând codul şi primeşti banii. Trebuie îndeplinite anumite condiţii de rulaj înainte de retragere. În caz contrar, bonusul va fi anulat.

Winmasters mai are şi alte promoţii, de exemplu bonusul de bun venit pentru cazino de până la 1500 RON, bonusul de prietenie de până la 200 RON. Acestea fiind spuse, îţi urăm mult noroc la pariuri!

Vezi bonusul Winmasters

Dacă ți-a placut recenzia Winmaster, te invit să citești și despre alte case de pariuri și cazinouri:

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest site, citiți despre misiunea și viziunea noastră, precum și modelul de afacere de marketing.