Publicat în 25 septembrie, 2023 

Winmasters vin în sprijinul jucătorilor noi cu oferte menite pentru secțiunea de cazino dar și cea de sport. Tot ce trebuie să faci este să iți creezi un cont, faci un depozit și să folosești un cod bonus Winmasters. În rândurile de mai jos vei afla tot ce trebuie să cunoști despre această ofertă. Începând de la coduri, până la locul unde vor trebui să fie introduse, avem răspunsurile la întrebările tale aici.

ActivitateDetalii BonusRevendică bonus
🎁 Pariuri sportive101% Bonus până la 505 RON
🎁 CazinoBonus de înregistrare de până la 1.000 RON și până la 200 Runde Gratuite + 5 Jetoane de Aur fără rulaj
18+. Oferta este valabilă pentru utilizatorii noi cu rezidență în România care nu au mai efectuat nicio depunere și este disponibilă o singură dată. Prima depunere trebuie efectuată în termen de 30 zile de la data deschiderii contului. Oferta este valabilă pentru Cazino și necesită o primă depunere de minim 50 RON. Oferta constă în bonus de 100% pentru suma primei depuneri, până la suma maximă de 1.000 RON + 150 de rotiri gratuite în slotul Fire Joker, furnizor Play’n GO. Suma bonusului acordat și cea a depunerii inițiale vor fi disponibile numai pentru jocuri de cazino. Cerința de rulaj al bonusului este de 35 de ori și se referă atât la suma depusă, cât și la suma bonusului primit. Pentru a contribui la cerințele de rulaj, pariurile nu trebuie să depășească valoarea de 20 RON pe rundă/rotire. Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 30 de zile de la data primei depuneri, în caz contrar bonusul și eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia vor fi anulate. Rotirile gratuite vor fi disponibile timp de 7 zile de la creditarea lor. Suma maximă care poate fi câștigată din rotirile gratuite este de 1000 RON. Sumele care depășesc această valoare vor fi deduse și anulate. Se aplică, de asemenea, termenii și condițiile standard (Reguli generale pentru bonusuri) winmasters.

🙋 Cum folosesc cod bonus Winmaster pariuri sportive?

În cazul în care dorești să beneficiezi de promoția sportivă, nu trebuie să folosești un cod bonus. Tot ce trebuie să să efectuezi o depunere de minim 50 de RON. Acesta îți va putea garanta 101% până la 505 de RON și poate fi folosit pe toate pariurile. Mai jos ai toți pașii pe care trebuie să-i urmezi.

winmaters bonus
 1. Apasă pe butonul de înregistrare de pe site-ul Winmasters. 
 2. Aici va trebui să-ți introduci datele personale pentru a-ți crea contul. Asigură-te că acestea sunt de actualitate și sunt cele din buletinul tău. 
 3. Odată înscris pe site, este momentul să apeși pe butonul de depunere. Pe aceasta pagina va trebui să selectezi metoda preferată. 
 4. Pe pagina următoare va trebui să introduci acel cod bonus Winmasters pentru a beneficia de promoție. Asigură-te că depunerea ta este de minim 50 de RON. Urmează pașii afișați pe ecran pentru a finaliza depunerea prin metoda aleasă.
 5. Asta a fost tot! Acum te poți bucura de bonusul tău la pariuri sportive cu cotă de peste 1.65.
Winmasters Inregistrare

Termeni și Condiții Bonus Sportiv Winmasters

Pentru a evita situațiile neplăcute precum confiscarea bonusului sau chiar interzicerea accesului pe site, este necesar să cunoști regulile. Din fericire pentru tine, am adunat tot ceea ce trebuie să știi despre această ofertă promo. Poți arunca o privire peste ele mai jos:

 • Dacă ai depus prin portofele electronice precum Skrill sau Neteller, nu vei putea accesa acest bonus. În schimb, restul opțiunilor de depunere sunt valide când folosești un cod bonus Winmasters.
 • Bonusul este de 101% până la maximum 505 de RON, pentru o depunere de minim 50 de RON. Acesta va fi creditat imediat după ce depunerea a fost efectuată.
 • Jucătorul are termen de 30 de zile pentru a juca bonusului și a îndeplini condițiile de rulaj.
 • Prima depunere trebuie rulata de 6x x bonus, a doua depunere 8x x bonus si a treia depunere 10x x bonus.
 • Pariurile gratuite nu sunt conditionate de rulaj
 • Toate pariurile pe această durată nu au voie să fie sub cota 1.65. Pentru pariuri multiple, cota totala trebuie să fie de minim 1.35.
 • Pariurile cu handicap (Miza Returnata la egal, Forecast / Tricast) nu se iau în considerare pentru rulajul bonusului. 
 • Odată îndeplinite condițiile de rulaj, balanța bonus se va muta în balanță reală. Acum jucătorul va avea posibilitatea de a retragere banii.
 • Pariurile de tip sistem nu sunt eligibile pentru rulaj.
 • Dacă un eveniment este anulat iar acesta este rambursat cu cota 1.00, acesta nu va conta la rulajul bonusului.
 • Jucătorul poate avea numai un singur bonus activ pe cont în același timp. 
 • Dacă decizi să plasezi mai multe pariuri simple sau multiple pe un eveniment, acesta nu va fi luat în considerare. În schimb, doar primul pariu va fi eligibil pentru condițiile de rulaj.
 • Winmasters își rezervă dreptul de a anula bonusul și a închide contul jucătorilor suspectați de fraudă.

Valid în

Winmasters
 • Pariuri in timp real
 • Live chat – 09:00 – 23:00
 • Aplicatie iOS si Android

Testat și verificat la 30th septembrie 2023

Cine poate să folosească această promoție?

În cazul unei promoții, aceasta poate să fie folosită doar de un grup de persoane. Vezi mai jos ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a fi eligibil:

 • Oferta este valabilă doar pentru rezidenții României ce au vârsta de 18 ani împlinită. 
 • Acest bonus este acordat doar jucătorilor ce sunt pe cale să efectueze prima depunere la Winmasters. 
 • Jucătorii vor trebui să introducă un cod bonus Winmasters pentru a beneficia de promoție.
 • Promoția poate să fie folosită de o singură persoană, cont, adresă IP, adresă fizică, familie, device, metodă de plată. Încălcarea acestei reguli duce la anularea bonusului și închiderea permanentă a contului de jucător.

🙋 Cum folosesc cod bonus Winmasters pentru cazino?

Dacă pariurile sportive nu sunt pentru tine, poți opta pentru un Winmasters cod bonus pentru cazino. Folosește codul bonuscazino când depui minim 50 de RON pentru 100% bonus până la 1000 de RON și până la 200 Runde Gratuite + 5 jetoane de aur fara rulaj. Află cum îl poți folosi urmărind pașii de mai jos:

Winmasters bonus casino
 1. Înregistrează-te pe site-ul oficial Winmasters.
 2. Odată ce ai completat datele personale și ai confirmat adresa de email, va trebui să intri în meniul de depunere.
 3. Aici, va trebui să selectezi metoda preferată de plată. Ai grijă ca aceasta să nu fie un portofel electronic (Skrill, Neteller) deoarece nu sunt acceptate.
 4. După selectarea metodei de plată, va trebui să introduci un cod bonus Winmasters în căsuța de lângă. Numai cu acest cod vei putea să beneficiezi de oferta de la Winmasters.
Bonus de înregistrare de până la 1.000 RON și până la 200 Runde Gratuite + 5 Jetoane de Aur fără rulaj
18+. Oferta este valabilă pentru utilizatorii noi cu rezidență în România care nu au mai efectuat nicio depunere și este disponibilă o singură dată. Prima depunere trebuie efectuată în termen de 30 zile de la data deschiderii contului. Oferta este valabilă pentru Cazino și necesită o primă depunere de minim 50 RON. Oferta constă în bonus de 100% pentru suma primei depuneri, până la suma maximă de 1.000 RON + 150 de rotiri gratuite în slotul Fire Joker, furnizor Play’n GO. Suma bonusului acordat și cea a depunerii inițiale vor fi disponibile numai pentru jocuri de cazino. Cerința de rulaj al bonusului este de 35 de ori și se referă atât la suma depusă, cât și la suma bonusului primit. Pentru a contribui la cerințele de rulaj, pariurile nu trebuie să depășească valoarea de 20 RON pe rundă/rotire. Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 30 de zile de la data primei depuneri, în caz contrar bonusul și eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia vor fi anulate. Rotirile gratuite vor fi disponibile timp de 7 zile de la creditarea lor. Suma maximă care poate fi câștigată din rotirile gratuite este de 1000 RON. Sumele care depășesc această valoare vor fi deduse și anulate. Se aplică, de asemenea, termenii și condițiile standard (Reguli generale pentru bonusuri) winmasters. Full T&Cs

Termeni și Condiții Bonus Cazino Winmasters

Ca pentru fiecare bonus acordat de un cazino, există și pentru acesta o serie de reguli și lucruri pe care trebuie să le știi. Am compilat pentru tine cele mai importante lucruri legate de aceasto ofertă obținută cu cod bonus Winmasters. Aruncă o privire mai jos pentru a te asigura că respecți toate cerințele cazinoului:

 • Oferta este valabilă doar pentru jucătorii noi înregistrați, domiciliați în România. Aceștia trebuie să aibă vârsta de 18 ani împlinită pentru a deschide un cont.
 • Suma minimă necesară pentru depunere este de 50 de RON. Oferta este valabilă doar folosind un cod bonus Winmasters. 
 • Oferta este de 100% bonus de până la 1000 de RON și pana la 200 runde gratuite + 5 jetoane de aur fara rulaj
 • Suma bonusul poate să fie jucată doar la jocurile din cadrul selecției cazino. Rulajul acestuia este de 35 de ori suma depusă dar și bonusul primit. 
 • Pariul maxim per slot este de 50 de RON, dacă acesta este depășit, poate duce la anularea bonusului.
 • Retragerile înainte de îndeplinirea condițiilor de rulaj va duce la anularea bonusului, inclusiv și a câștigurilor ce au rezultat din acesta.
 • Timpul maxim de îndeplinire a cerințelor de rulaj este de 30 de zile. Dacă acesta este depășit, bonusul va fi confiscat odată cu câștigurile.
 • Rundele gratuite se vor acorda pe jocul Fire Joker. Acestea sunt disponibile doar pentru 7 zile de la primirea lor. 
 • Suma maximă ce poate să fie câștigată din aceste rotiri este de 1000 de RON.

📱 Aplicația Winmasters

Acum că am vorbit despre ofertele disponibile aici, este timpul să aruncăm o privire și peste motivele pentru care ai juca la Winmasters. Începând cu aplicația mobilă, aceasta este concepută ca fiind o alternativă simplă dar plină de opțiuni a site-ului. Aici vei putea să-ți deschizi un Winmasters cont, efectua depuneri și folosi cod bonus Winmasters și multe altele. Aplicația funcționează pe aproape toate tipurile de telefoane și tablete din ultimii ani. Se poate găsi pe Magazin Play pe Android și App Store pe iPhone.

Aplicația Winmasters

🎰 Selecție Jocuri Cazino

Pentru a știi exact cu cel de cazino ai de a face, este mereu bine să știi selecția lor de jocuri. Aceasta poate spune foarte multe despre integritatea dar și oferta unui cazino. Winmasters fiind un cazino de top din românia, vine cu o selecție impresionantă de jocuri. De la Megaways la Hacksaw și de la EGT la Pragmatic, vei găsi toți producătorii de top aici. Asta include și jocurile ce i-au consacrat. 

Pe lângă asta, există și o selecție bună de jocuri live. Aceasta include suficiente mese pentru toți jucătorii și vine cu Blackjack, Baccarat, Ruletă și multe altele. Secțiunea este foarte ușor de accesat. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe live cazino în meniul principal din aplicație sau de pe site. 

Selecție Evenimente Winmasters

Dacă dorești să folosești un cod bonus Winmasters, ai face bine să fie pentru un eveniment bun. Din fericire pentru amatorii de pariuri sportive, cei de la Winmaster pun la bătaie o selecție mare de sporturi. Aici vei putea găsi Fotbal, Tenis, Baschet, Handbal, Volei, Hochei pe Gheață, Badminton, Baseball. Iar pentru pasionații de jocuri video se vor găsi: Fifa, Overwatch, CS:GO, Rainbow Six, Rocket League, Starcraft 2, League of Legends. Fiecare dintre aceste sporturi vor conta pentru rulajul promoției menționate mai sus. 

Puteți să găsiți aceste evenimente în secțiunea de sporturi situată în partea sus a ecranului. De aici, veți putea plasa pariuri și bucura de ofertele Winmasters.

💡 Relații cu Clienții

În cazul în care ai întampinat probleme sau dorești să aflii mai multe informații, poți apela la echipa de support. Aceștia sunt disponibili de la 9 la 23 prin Email și 10 la 22 prin Live chat. Mai jos aveți toate opțiunile de contact:

 • Live Chat – Este disponibil de Luni până Duminică și este cea mai rapidă metodă de contact
 • Email – sDisponibil toată saptămână și vrei primi un răspuns în maximum 24 de ore.
 • Asistență telefonică – 0316 300 393 – 

Live Streaming

Pentru mulți, opțiunea de live streaming este foarte importantă. Multe cazinouri din România dispun de acest lucru în oferta lor. Din păcate pentru cei ce doresc să urmărească evenimente live, acest lucru nu este posibil momentan la Winmasters. 

💳 Metode de Plată Winmasters

Pentru a te asigura că vei avea o experiență plăcută la Winmasters, este bine să cunoști și metodele de plată. Poți arunca o privire mai jos pentru a afla:

Depunere

 • Visa / Mastercard – Suma Minimă – 20 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
 • Okto Cash – Suma Minimă – 20 RON, Suma Maximă – 4.500 RON
 • Paysafecard –  Suma Minimă – 20 RON, Suma Maximă – 4.000 RON
 • Skrill/Neteller – Suma Minimă – 40 RON, Suma Maximă – 9.000 RON

Retragere

 • Visa / Mastercard – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
 • Paysafecard – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 4.000 RON
 • Skrill/Neteller – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
 • Transfer Bancar SEPA – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON

Ține cont că cele mai rapide tranzacții se vor efectua mereu cu cardul de credit. La polul opus, retragerile cu transferurile bancare vor dura cel mai mult. În medie, acestea pot să ajungă să dureze între 3 și 6 zile lucrătoare.

Concluzie

În încheiere este bine să menționăm că Winmasters este un cazino și casă de pariuri ce merită încercată. Aceștia vin cu multe surprize pentru jucători sub formă de cod bonus Winmasters și o selecție bună de jocuri și evenimente. Aplicația mobilă nu lasă nici ea de dorit, fiind disponibilă pentru toate platformele. 

Daca codul bonus Winmasters nu este ceea ce cauti, iti oferim o alternativa care ar putea fi pe placul tau. Vezi aici un articol cod promotional Unibet.

FAQ

În cazul în care ai rămas cu întrebări, am pregătit pentru tine o selecție de cele mai comune întrebări posibile. Aruncă o privire mai jos pentru a le vedea.

Din fericire pentru jucători, timpul maxim de procesare al retragerilor este de 24 de ore lucrătoare. În funcție de metoda aleasă, veți primi banii între 1 și 3 zile lucrătoare în cazul cardurilor Visa și Mastercard. Dacă ați ales altceva, durata va crește la 3 până la 6 zile lucrătoare.

De îndată ce ai descărcat aplicația Winmasters, va trebui să te înregistrezi. Procesul este foarte simplu și recomandăm să ai un act de identitate pentru a face procesul mai ușor. După, va trebui să efectuezi o depunere. După asta, va trebui doar să selectezi un eveniment, plasezi un pariu și să confirmi biletul.

Dacă ești în căutare de cele mai noi promoții de la Winmasters, va trebui să accesezi pagina aferentă. Pentru a face asta, va trebui să apeși pe butonul de promoții din partea de sus a ecranului. Aici, vei fi întâmpinat de toate ofertele actuale Winmasters dar și de pași despre cum le poți selecta.