Publicat în 28 noiembrie, 2023 

Fortuna este o casă de pariuri disponibilă în România, care oferă posibilități de pariere pe o multitudine de evenimente sportive, loterii, curse de cai, etc.

Fortuna nu se rezumă doar la locațiile fizice ci le oferă jucătorilor o platformă online unde aceștia pot paria pe evenimentele sportive preferate și să joace jocurile lor favorite de cazino.

🙋 Cum deschid un cont Fortuna?

Pentru a deschide un cont Fortuna, jucătorii trebuie să acceseze site-ul oficial al operatorului efortuna, unde vor găsi un formular de înregistrare. Acest formular este simplu de completat și necesită următoarele informații:

 • Numele complet
 • Data nașterii
 • Adresa de email
 • Numărul de telefon
 • Codul poștal
 • Genul

După completarea acestor informații, jucătorii trebuie să aleagă o parolă pentru contul lor, o parolă care trebuie să fie sigură și ușor de reținut de către ei.

Odată completat formularul, jucătorii trebuie să selecteze “Creează-ți contul” pentru a finaliza înregistrarea. După finalizarea înregistrării, jucătorii vor primi un email de la Fortuna cu un link către platforma online. Acest link trebuie urmat pentru a accesa platforma si a activa contul. După ce ai finalizat pașii prezentați mai sus ti-ai deschis un cont Fortuna.

Majoritatea operatorilor oferă diferite bonusuri de bun venit.

deschidere cont Fortuna

🎁 Bonus de bun venit Fortuna

Fortuna oferă jucătorilor noi un bonus de bun venit pentru secțiunea Sport și Cazino. După ce ți-ai înregistrat un cont Fortuna pe site-ul operatorului accesează funcția Fortuna login, fă o depunere și primește oferta.

Uneori puteți introduce un cod promotional Fortuna atunci când este disponibil.

Ce este bonusul de bun venit?

Fortuna le oferă jucătorilor care își deschid un cont Fortuna nou pe platforma lor un bonus de bun venit pentru secțiunea Sport în valoare de 100% din suma depusă până la 500 de Lei.

100% PÂNĂ LA 500 LEI
18+. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă. Bonusul este în valoare de 100% din prima depunere efectuată pe platforma de pariuri sportive, până la maximum 500 lei. În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie efectuată prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea cerințelor de rulare de 6X valoarea primei depuneri. Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.5. Se aplică termeni compleţi. Full T&Cs

Fortuna le oferă jucătorilor care își deschid un cont Fortuna nou pe platforma lor un bonus de bun venit pentru secțiunea Cazino în valoare de până la 2.000 RON + 500 rotiri

Urmează termenii și condițiile pentru a putea fii sigur că ești eligibil să primești acest Fortuna bonus de bun venit.

Pachet de Bun Venit Casino - Până la 2.000 RON Bonus + 500 Rotiri
18+. Trebuie doar să selectezi opțiunea “2000 Lei + 500 Rotiri” în pagina de înregistrare, atunci când îți creezi contul. Primul Bonus - 100% din valoarea depunerii, până la 800 RON + 500 Rotiri la Shining Crown, raportat la suma depusă. Al doilea Bonus - de 150% din valoarea depunerii, până la 600 RON, raportat la suma depusă. Al treilea Bonus - de 200% din valoarea depunerii, până la 600 RON, raportat la suma depusă. Rulajul bonusurilor la depunere este de x30 valoarea bonusului, la rulajul bonusului participă suma depusă și bonusul primit în urma acesteia. Rulajul rotirilor este de x5. Pentru a te califica pentru fiecare pachet de bun venit, o depunere minimă de 20 RON trebuie făcută la fiecare bonus. Toate cele 3 bonusuri trebuie acceptate și jucate în termen de maximum 30 zile de la înregistrare. Full T&Cs

📱 Fortuna înregistrare pe mobil

Fortuna oferă și o aplicație pentru dispozitivele mobile, astfel încât jucătorii pot paria și juca jocurile preferate de cazino în orice moment și de oriunde s-ar afla. Aplicația poate fi descărcată de pe site-ul oficial al operatorului.

Pentru a accesa Fortuna de pe telefonul mobil, trebuie mai întâi să descarci aplicația Fortuna. Aplicația Fortuna este disponibil pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS. Deci o poți folosi de pe telefon, tabletă, etc.

Procesul de înregistrare a unui cont Fortuna este simplu, jucătorii trebuie să urmeze următorii pași:

 1. Descarca această aplicație Fortuna.
 2. Completeaza formularul de înscriere.
 3. Activeaza-ti contul Fortun prin linkul primit pe email.
aplicatie Fortuna

Termeni și Condiții

Pentru a putea beneficia de bonusul de bun venit pentru secțiunea Sport de 100% până la 500 de Lei trebuie să îndeplinești următorii termeni și condiții:

 • Trebuie să ai vârsta de cel puțin 18 ani.
 • Poți revendica bonusul doar dacă ai efectuat o primă depunere validă.
 • Trebuie să accepți bonusul în maxim 3 zile.
 • Ai la dispoziție 3 zile de la activarea bonusului să efectuezi o primă depunere.
 • Bonusul trebuie rulat de 10x.
 • Jucătorii au la dispoziție 14 zile să ruleze bonusul din momentul primei depuneri. Bonusul poate fi rulat pe oricare din evenimentele sportive oferite de Fortuna, pe un bilet cu o cotă de minimum 1.9.

Pentru a putea beneficia de bonusul de bun venit pentru secțiunea Cazino de 200 rotiri la prima depuneri si 100 rotiri la validarea contului trebuie să îndeplinești următorii termeni și condiții:

 • Trebuie să ai vârsta de cel puțin 18 ani.
 • Trebuie să efectuezi o depunere de minim 20 Ron.
 • Ai 30 de zile la dispozitie de la inregistrare pentru a efectua prima depunere si a efectua verificarea contului.
 • Rulaj x5.

💡 Cum să pariez la Fortuna?

Pentru a paria la Fortuna, jucătorii trebuie să fie înregistrați și să aibă un cont Fortuna activ. După ce au completat înregistrarea, jucătorii trebuie să acceseze funcția Fortuna login, urmată de secțiunea Sport.

Aici, jucătorii vor găsi o gamă largă de evenimente sportive disponibile pentru pariuri. Jucătorii pot paria pe unul sau mai multe evenimente sportive în același timp, ceea ce le permite să creeze o strategie pentru pariurile lor.

Cum să plasezi un pariu simplu la Fortuna

Pentru a face un pariu, jucătorii trebuie să selecteze evenimentul sportiv dorit, urmat de suma pe care doresc să o parieze. După ce au selectat aceste informații, jucătorii trebuie să selecteze “Pariază acum” pentru a finaliza pariul.

Cum să plasez un bilet multiplu la Fortuna?

Pentru a plasa un bilet combinat, pariorii trebuie să selecteze minim două evenimente sportive, urmate de suma pe care doresc să o parieze. După ce au selectat aceste informații, jucătorii trebuie să selecteze “Pariază acum” pentru a plasa pariul.

💳 Metode de plată

Dacă au un cont Fortuna activ, jucătorii pot efectua plăți pe Fortuna prin următoarele metode:

 • Cu cardul bancar
 • Cu cardul bancar
 • La agenție 
 • PaySafe 
 • Neteller 
 • Skrill

Relații cu clienții

Poți lua legătura cu cei de la Fortuna prin următoarele metode:

 • La telefon: +4031 423 15 00 / 10:00 – 22:00
 • Sau prin completarea și trimiterea unui formular

❓ Fortuna FAQ

Fortuna oferă jucătorilor mai multe metode de plată pentru a-și încărca conturile. Jucătorii pot folosi cărți de credit/debit, transferuri bancare, portofele electronice, vouchere Paysafecard și transferuri bancare instant.

Limitele sunt 10 Lei – 45.000 Lei.

Suma minimă este de 20 de Lei pe bonus.

Suma minimă este de 20 Lei.