Ești interesat să îți deschizi un cont Unibet? Nu știi care sunt pașii necesari? Nicio problemă, aici vei putea descoperi tot ceea ce trebuie să știi înainte să-ți deschizi un cont. De la crearea contului până la cum să plasezi pariuri, avem tot ce ai nevoie. Citește rândurile următoare pentru a afla cum poți și tu să beneficiezi de ofertele și pariurile de la Unibet.

Cum să-ți deschizi un cont Unibet – Pas cu Pas

Dacă ai luat decizi de a-ți deschide un cont Unibet, este bine de știut că acest proces este simplu și intuitiv. Pentru început, trebuie să știi că doar cetățenii români, cu domiciliu aici își pot deschide un cont.

Pentru a începe procesul de înregistrare Unibet, trebuie să te asiguri că ai navigat pe pagina principală a operatorului. Aici, vei vrea să apeși pe butonul galben de ‘Înregistrare’ din partea de dreapta sus a ecranului. Aici va trebui să introduci datele tale așa cum sunt prezente în buletin. Datele false pot duce la închidere contului permanent și chiar la restricția de a mai creea conturi în viitor.

Nume de Familie – Informația trebuie să provină din buletin.

Prenume – Trebuie să introduci toate prenumele legale.

E-mail – Asigură-te că ai introdus o adresă corectă de email. Aceasta va fi folosită ulterior pentru a-ți confirma contul dar și pentru aspectele promoționale și de asistență. 

Parolă – Folosește caractere speciale și nu îți include data nașterii. Având o parolă avansată scazi dramatic riscul de a-ți fi compromise datele. 

Data Nașterii – Din nou, aceasta trebuie să fie exact ca cea din buletin

CNP – Codul Numeric Personal se poate găsi în buletinul tău.

Gen – Masculin sau Feminin

Adresa – Domiciliul de reședință din buletin

Cod Poștal – Se poate găsi aproape pe orice factură aveți sau pe internet

Oraș – Orașul în care locuiești

Întrebarea de Securitate – Ai grijă să alegi o întrebare care este ușoară de reamintit. Aceasta te poate ajuta atunci când ai contul blocat sau ai nevoie să-l recuperezi.

Număr Telefon – Ai mare atenție să folosești un număr valid pe care poți primi SMS-uri. Acesta poate să fie folosit ca o verificare adițională.

După completarea acestor informații tot ce rămâne de făcut este să accepți termenii și condițiile. Nu va trebui să introduci niciun cod bonus Unibet pentru cadoul tău de bun venit. Ultimul pas va consta în verificarea emailului folosit la înregistrare. Trebuie să deschizi emailul și să dai click pe linkul trimis de Unibet. Ai terminat procesul de înregistrare Unibet.

Unibet inregistrare

🎁 Bonus de Bun Venit Cont Unibet

Că fiecare operator care se respectă, cei de la Unibet oferă la rândul lor un bonus de înregistrare pentru jucătorii noi. Acesta este menit pentru a oferi jucătorilor un avânt pentru a ajunge să descopere toate funcțiile site-ului. 

În cazul Unibet, bonusul pentru pariuri sportive este de 100% de până la 300 RON la prima depunere. Adițional, jucătorii vor primi și 150 de runde gratuite pe un slot popular. Depunerea minimă pentru acest bonus este de 25 de RON. Ține cont că acest bonus Unibet este menit doar pentru cei ce respectă termenii și condițiile promoției. Asta înseamnă că trebuie să fii rezident al României și să ai peste 18 ani. 

100% de până la 300 RON la prima depunere + 150 runde gratuite
18+. Esti eligibil pentru bonus dacă: prima ta depunere este de minim 25 RON, reședința ta este in România. Condiții de rulaj: suma bonus x8. Doar pariurile pre-meci cu cote minime de 1.40 se califică pentru rulajul bonusului. Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile. Full T&Cs
100% până la 1000 RON + 150 Rotiri Gratuite la EGT
18+. Prima ta depunere este de minim 25 RON. Cazinoul Live, Sloturile și Jocurile rulează bonusul x 35. Pariurile sportive rulează bonusul X 99. Valoarea unei rotiri este de 0.20 RON. Pentru a retrage câștigurile de la rundele gratuite trebuie să rulezi bonusul de 35 de ori la casino, de 8 ori la pariurile sportive. sau de 8 ori la bingo. Full T&Cs

📱 Cum îți deschizi un cont prin Aplicația Unibet

Din fericire pentru cei ce doresc să accesez Unibet în cel mai confortabil mod posibil, există aplicația mobilă. Prin aceasta poți face totul de a plasa pariuri, a juca la cazino și a depune și retrage bani. Aruncă o privire peste pașii de mai jos pentru a vedea cât de ușor este să folosești aplicația. 

 1. Intră pe Play Store dacă ai Android sau App Store dacă ai un dispozitiv iOS. 
 2. În căsuța de căutare scrie Unibet și apasă pe butonul de search. După ce rezultatele s-au încărcat, va trebui să descarci aplicația.
 3. Odată descărcată, deschide aplicația și apasă pe butonul de Înregistrare.
 4. Aici va trebui să îți introduci datele. Dacă întâmpini probleme cu acest pas, poți oricând să arunci o privire mai sus pentru instrucțiuni. 
 5. După ce ai acceptat termenii și condițiile va trebui să îți verifici emailul pentru mailul de confirmare. 
 6. Asta a fost tot. Ai terminat procesul de înregistrare Unibet prin aplicația mobilă. Acum efectua o depunere pentru a beneficia de bonusul de bun venit.

Termeni și Condiții

Pentru a avea un cont la Unibet este necesar să cunoști termenii și condițiile. Mai jos ai toate informațiile de care ai nevoie:

 • Doar jucătorii rezidenți ai României ce au împlinit 18 ani pot să deschidă un cont
 • Titularii de cont nu au voie să împartă informațiile de logare cu nimeni. Orice abatere duce la închiderea contului.
 • Nu este permisă deschiderea de mai multe conturi pe persoană, adresă IP, adresă fizică, metodă de plată. 
 • Nerespectarea regulilor aferente bonusului vor duce la închiderea contului.
 • Abuzul de funcții sau de bug-uri va duce la terminarea accesului permanent.
 • Se permit doar informațiile reale și legale când vine vorba de introducerea datelor în sistem.
Unibet apk

Cum să faci pariuri la Unibet 

Dacă ai ales să depui un pariu la Unibet trebuie să știi că procesul este foarte simplu. Mai jos ai pașii necesari pentru pariurile single dar și cele combinate.

Cum să faci un pariu single la Unibet

 1. Deschide aplicația Unibet sau pagina web și apasă pe butonul ‘Pariuri’ din dreapta sus a ecranului.
 2. Aici vei putea selecta diverse evenimente. Odată ce te-ai decis, tot ce trebuie să faci e click pe numele evenimentului.
 3. O listă întreagă de pariuri aferente evenimentului se v-a deschide. Aici vei putea alege orice fel de opțiune vrei.
 4. Acum că ai decis pariul, va trebui în partea dreapta jos a ecranului să introduci suma dorită și să apeși pe butonul de ‘Plasați’ pariul. Asta a fost tot, acum poți urmări pariul direct din aplicație Unibet.

Cum să faci un pariu combinat la Unibet

 1. Asigură-te că ai deschis aplicația sau site-ul Unibet și ai apăsat pe butonul de Pariuri.
 2. De aici, va trebui să selectezi evenimentele pe care ai dori să pariezi prin apăsarea pe selecția dorită.
 3. Odată ce ai selectat toate evenimentele, trebuie doar să introduci suma pariată în colțul din dreapta jos.
 4. Acum, va trebui să apeși pe butonul de ‘Pariază’. 

💳 Metode de Depunere și Retragere

Mai jos aveți ilustrate toate metodele de depunere și retragere posibile dintr-un cont Unibet.

Metodă Depunere minimăRetragere Minimă
Mastercard
25 RON65 RON
Visa
Visa
25 RON65 RON
Skrill
Skrill
65 RON65 RON
Paysafecard
Paysafecard
25 RON
Trustly
trustly
50 RON
Transfer Bancar
Transfer bancar
0 RON0 RON

Relații cu Clienții

Fiind un operator de dimensiuni mari, te poți aștepta la servicii de relații cu clienții de calitate. Jucătorii pot contacta Unibet între orele 11:00 și 00:00 prin Live Chat și Email. Prin serviciul email aceștia se angajează să vă răspundă în termen de 24 de ore.

Email –  [email protected]

FAQ 

În caz ca ai mai multe întrebări, poți arunca o privire peste cele mai populare nelămuriri pe care le au jucătorii mai jos.

Plasarea unui pariu este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să urmărești instrucțiunile prezentate mai sus în acest articol.

Dacă ești un pasionat al jocurile de cazino, poți oricând să te bucuri de ele la Unibet. Pentru a vedea lista completă de jocuri poți apasă pe butonul cazino din aplicație sau de pe site. Aici vei găsi o selecție impresionantă din cele mai populare sloturi vechi și noi.

Cei de la Unibet oferă și alte bonusuri în afară de cele de bun venit. Pentru a le vedea pe toate tot ce trebuie să faci este să intri în contul de jucător. De aici, va trebui să apeși pe opțiunea de oferte pentru a le vedea.

Dacă tableta ta rulează versiunile minime de Android sau iOS și respectă și cerințele minime există o șansă foarte mare ca aplicația să fie disponibilă. Pentru mai multe informații poți să cauți pe magazinul de aplicații al tabletei tale.