Publicat în 03/04/2024 

Te interesează să îți deschizi un cont Unibet? Înainte să o faci, citește acest articol. Am testat cât e de simplu să îți deschizi un cont la Unibet iar mai jos îți vom arăta cum să faci acest proces cât mai eficient. În plus, îți arătăm cum îți verifici identitatea și cum efectuezi prima depunere.

Cum să-ți deschizi un cont Unibet – Pas cu Pas

Din experiență proprie, îți putem spune că deschidere unui cont la Unibet este un proces la fel de simplu ca la ceilalți operatori. Pașii pe care îi ai de parcurs sunt:

 1. Apeși pe butonul „Deschide un cont Unibet” din acest articol
 2. Alegi bonusul de bun venit dorit – îl primești doar dacă îndeplinești cerințele de rulaj
 3. Completezi formularul de înregistrare cu datele cerute
 4. Bifezi căsuțele de solicitare a bonusului, dacă îl dorești, și pe cel de acceptare a termenilor și condițiilor
 5. Apeși pe butonul de finalizare a înregistrării
 6. După înregistrare va trebui să verifici adresa de email pentru a activa contul

Nu va trebui să introduci niciun cod bonus Unibet pentru cadoul tău de bun venit. Ultimul pas va consta în verificarea emailului folosit la înregistrare. Ultimul pas va consta în verificarea e-mailului folosit la înregistrare.

Unibet inregistrare

De ce informații ai nevoie pentru a-ți deschide un cont

Așa cum am menționat mai sus, pe parcursul procesului de înregistrare va trebui să adaugi o serie de date personale. Iată care sunt acestea.

 • Nume de familie – Informația trebuie să provină din buletin.
 • Prenume – Trebuie să introduci toate prenumele legale.
 • E-mail – Asigură-te că ai introdus adresă corectă de email. Aceasta va fi folosită ulterior pentru a-ți confirma contul dar și pentru aspectele promoționale și de asistență. 
 • Parolă – Folosește caractere speciale și nu îți include data nașterii. Având o parolă avansată scazi dramatic riscul de a-ți fi compromite datele. 
 • Data nașterii – Din nou, aceasta trebuie să fie exact ca cea din buletin
 • CNP – Codul Numeric Personal se poate găsi în buletinul tău.
 • Sex – Masculin sau Feminin
 • Adresa – Domiciliul de reședință din buletin
 • Cod poștal – Îl regăsești  pe aproape pe orice factură ai sau pe internet
 • Oraș – Orașul în care locuiești
 • Întrebarea de securitate – Ai grijă să alegi o întrebare pe care ți-o vei aminti cu ușurință. Aceasta te poate ajuta atunci când ai contul blocat sau ai nevoie să-l recuperezi.
 • Număr de telefon – Ai mare atenție să folosești un număr valid pe care poți primi SMS-uri. Acesta poate să fie folosit ca o verificare adițională.

Login și cum îți verifici identitatea

După verificarea adresei de email vei putea să efectuezi și prima logare în cont. Pentru autentificare, urmează acești pași:

 1. Mergi pe site-ul Unibet și apasă pe butonul „Autentificare”
 2. Introduci utilizatorul și parola
 3. Apeși pe butonul „Autentificare”

După ce te-ai logat pentru prima oară va trebui să îți verifici și identitatea. Acest pas este obligatoriu în conformitate cu legislația din România. Pentru a-ți verifica identitatea trebuie să parcurgi acești pași:

 1. Apasă pe butonul „Contul meu”
 2. Mergi la pagina „Verificare cont”
 3. Încarcă documentele cerute

După ce am parcurs acești pași, noi am așteptat 3 zile până când am primit confirmarea.

🎁 Bonus de Bun Venit Cont Unibet

Că fiecare operator care se respectă, cei de la Unibet oferă la rândul lor un bonus de înregistrare pentru jucătorii noi. Acesta este menit pentru a oferi jucătorilor un avânt pentru a ajunge să descopere toate funcțiile site-ului. 

În cazul Unibet, bonusul pentru pariuri sportive este de 100% de până la 300 RON la prima depunere si pentru casino 100% pana la 1000 RON. Adițional, jucătorii vor primi și 200 de rotiri gratuite CASH. Depunerea minimă pentru acest bonus este de 25 de RON. Ține cont că acest bonus Unibet este menit doar pentru cei ce respectă termenii și condițiile promoției. Asta înseamnă că trebuie să fii rezident al României și să ai peste 18 ani. 

300 RON Pariu fără Risc + 200 ROTIRI GRATUITE CASH
18+. Ești eligibil pentru bonus dacă:Nu ai un cont deschis la Unibet. Ai cel puțin 18 ani; Reședința ta este in România; Prima ta depunere este de minim 25 RON. | Primul pariu trebuie plasat cu fonduri proprii pe o cotă de minim 1.40 pe selecție. | Pariuri sportive: suma bonus x3. | Cazino, sloturi și jocuri: suma bonus x35. | Pentru jocurile de cazinoul live, cerința de rulaj este de 35 de ori. Jocurile de masă și video poker contează doar 10% la rulaj, sloturile contează 100% la rularea bonusului. | Jocurile de masă și video poker contează doar 10% la rulaj. | Pariuri virtuale: Suma bonus nu se poate rula la pariurile virtuale. | Bonusul este valabil timp de 30 zile. Doar pariurile finalizate în acest interval vor conta pentru rulaj. | Bonus 200 Rotiri CASH în primele 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri. | Fiecare bonus primit din acest pachet de bun venit este valabil 30 de zile de la data optării. Dacă în acest interval nu îndeplinești cerințele de rulaj, suma bonus și câștigurile obținute de pe urma parierii cu fonduri bonus vor fi pierdute. | Termenii și condițiile generale Unibet se aplică. | Full T&Cs
100% până la 1000 RON + 200 ROTIRI GRATUITE CASH
18+. Rotirile vor fi primite pe parcursul a 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Esti eligibil pentru bonus dacă: Nu ai un cont deschis la Unibet; Reședința ta este in România; Prima ta depunere este de minim 25 RON. | Cazinoul Live, Sloturile și Jocurile rulează bonusul x 35. Pariurile sportive rulează bonusul X 99. | Jocurile slot contează 100% către cerința de bonus. Toate jocurile de masă și jocurile video Poker contează 10% către cerința de rulare (10 RON jucați vor contribui 1 RON) in timp ce bonusul de bun venit nu se poate rula la produsul de bingo, minigaes(sloturile) din clientul de bingo sau pariuri virtuale. | Pentru a primi bonusul maxim de 1000 RON trebui să faci o depunere de 1000 RON. | Bonusul este valabil în cont timp de 30 zile - ai la dispoziție 30 zile pentru a îndeplini cerințele de rulaj. | Bonus 200 Rotiri CASH în primele 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Primești rotiri gratuite CASH din două in două zile (lucrătoare) de la data primei depuneri! | Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj. | Termenii și condițiile generale Unibet se aplică. | Full T&Cs

📱 Cum îți deschizi un cont prin Aplicația Unibet

Din fericire pentru cei ce doresc să accesez Unibet în cel mai confortabil mod posibil, există aplicația mobilă. Prin aceasta poți face totul de a plasa pariuri, a juca la cazino și a depune și retrage bani. Aruncă o privire peste pașii de mai jos pentru a vedea cât de ușor este să folosești aplicația. 

 1. Intră pe Play Store dacă ai Android sau App Store dacă ai un dispozitiv iOS. 
 2. În căsuța de căutare scrie Unibet și apasă pe butonul de search. După ce rezultatele s-au încărcat, va trebui să descarci aplicația.
 3. Odată descărcată, deschide aplicația și apasă pe butonul de Înregistrare.
 4. Aici va trebui să îți introduci datele. Dacă întâmpini probleme cu acest pas, poți oricând să arunci o privire mai sus pentru instrucțiuni. 
 5. După ce ai acceptat termenii și condițiile va trebui să îți verifici emailul pentru mailul de confirmare. 
 6. Asta a fost tot. Ai terminat procesul de înregistrare Unibet prin aplicația mobilă. Acum efectua o depunere pentru a beneficia de bonusul de bun venit.

Termeni și Condiții

Pentru a avea un cont la Unibet este necesar să cunoști termenii și condițiile. Mai jos ai toate informațiile de care ai nevoie:

 • Doar jucătorii rezidenți ai României ce au împlinit 18 ani pot să deschidă un cont
 • Titularii de cont nu au voie să împartă informațiile de logare cu nimeni. Orice abatere duce la închiderea contului.
 • Nu este permisă deschiderea de mai multe conturi pe persoană, adresă IP, adresă fizică, metodă de plată. 
 • Nerespectarea regulilor aferente bonusului vor duce la închiderea contului.
 • Abuzul de funcții sau de bug-uri va duce la terminarea accesului permanent.
 • Se permit doar informațiile reale și legale când vine vorba de introducerea datelor în sistem.
Unibet apk

Cum să faci pariuri la Unibet 

Dacă ai ales să depui un pariu la Unibet trebuie să știi că procesul este foarte simplu. Mai jos ai pașii necesari pentru pariurile single dar și cele combinate.

Cum să faci un pariu single la Unibet

 1. Deschide aplicația Unibet sau pagina web și apasă pe butonul ‘Pariuri’ din dreapta sus a ecranului.
 2. Aici vei putea selecta diverse evenimente. Odată ce te-ai decis, tot ce trebuie să faci e click pe numele evenimentului.
 3. O listă întreagă de pariuri aferente evenimentului se v-a deschide. Aici vei putea alege orice fel de opțiune vrei.
 4. Acum că ai decis pariul, va trebui în partea dreapta jos a ecranului să introduci suma dorită și să apeși pe butonul de ‘Plasați’ pariul. Asta a fost tot, acum poți urmări pariul direct din aplicație Unibet.

Cum să faci un pariu combinat la Unibet

 1. Asigură-te că ai deschis aplicația sau site-ul Unibet și ai apăsat pe butonul de Pariuri.
 2. De aici, va trebui să selectezi evenimentele pe care ai dori să pariezi prin apăsarea pe selecția dorită.
 3. Odată ce ai selectat toate evenimentele, trebuie doar să introduci suma pariată în colțul din dreapta jos.
 4. Acum, va trebui să apeși pe butonul de ‘Pariază’. 

Cum efectuezi prima depunere?

După ce te-ai logat pentru prima dată în contul Unibet vei putea efectua și prima depunere. Pentru a-ți alimenta contul cu bani trebui să urmezi acești pași:

 1. Apeși pe butonul „Depozit” situat în partea dreaptă sus a paginii
 2. Alegi metoda de plată dorită
 3. Introduci datele necesare (detaliile cardului sau ale contului – în cazul unui portofel electronic)
 4. Apeși pe butonul de efectuare a depunerii

Indiferent de varianta aleasă, banii vor ajunge imediat în contul tău Unibet.

💳 Metode de Depunere și Retragere

Mai jos aveți ilustrate toate metodele de depunere și retragere posibile dintr-un cont Unibet.

Metodă Depunere minimăRetragere Minimă
Mastercard
25 RON65 RON
Visa
Visa
25 RON65 RON
Skrill
Skrill
65 RON65 RON
Paysafecard
Paysafecard
25 RON
Trustly
trustly
50 RON
Transfer Bancar
Transfer bancar
0 RON0 RON

Relații cu Clienții

Fiind un operator de dimensiuni mari, te poți aștepta la servicii de relații cu clienții de calitate. Jucătorii pot contacta Unibet între orele 11:00 și 00:00 prin Live Chat și Email. Prin serviciul email aceștia se angajează să vă răspundă în termen de 24 de ore.

Email –  [email protected]

Pot folosi contul din străinătate?

Nu, din păcate nu poți folosi contul din străinătate. Serviciile Unibet pot fi accesate doar de pe teritoriul României. Totuși, îți vei putea accesa din nou contul odată ce te-ai reîntors în țară.

Concluzie

Am testat toți operatorii de pe piața din România și putem spune cu certitudine că Unibet este unul pe care trebuie să îl încerci.

Aici găsești numeroase meciuri pe care poți paria, dar și suficiente jocuri de cazino. În plus, spre deosebire de alți operatori din România, Unibet are și o sală de poker. În cadrul acesteia poți participa la numeroase turnee în fiecare zi.

FAQ 

În caz ca ai mai multe întrebări, poți arunca o privire peste cele mai populare nelămuriri pe care le au jucătorii mai jos.

Unibet este un operator de pariuri online licențiat și de încredere care oferă o gamă largă de pariuri sportive, jocuri de cazino și jocuri de poker.

Pentru a deschide un cont Unibet, trebuie să ai cel puțin 18 ani și să locuiești în România.

La deschiderea unui cont va trebui să oferi informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, data nașterii și adresa de domiciliu.

Plasarea unui pariu este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să urmărești instrucțiunile prezentate mai sus în acest articol.

Dacă ești un pasionat al jocurile de cazino, poți oricând să te bucuri de ele la Unibet. Pentru a vedea lista completă de jocuri poți apasă pe butonul cazino din aplicație sau de pe site. Aici vei găsi o selecție impresionantă din cele mai populare sloturi vechi și noi.

Cei de la Unibet oferă și alte bonusuri în afară de cele de bun venit. Pentru a le vedea pe toate tot ce trebuie să faci este să intri în contul de jucător. De aici, va trebui să apeși pe opțiunea de oferte pentru a le vedea.

Dacă tableta ta rulează versiunile minime de Android sau iOS și respectă și cerințele minime există o șansă foarte mare ca aplicația să fie disponibilă. Pentru mai multe informații poți să cauți pe magazinul de aplicații al tabletei tale.