Publicat în 09/02/2017 

Pariurile online înseamnă diverisment, iar la bonuscod.ro dorim să ne asigurăm că toată lumea are parte de o experiență desoebită. Ne-am transformat în job și seriozitate testarea și revizuirea caselor de pariuri de pe internet, pentru a vă veni în întâmpinare cu informații utile, pentru a vă oferi expereințe de pariuri online de înaltă calitate.

bonuscod.ro face parte dintr-o rețea de mari dimensiuni de furnizare de informații, prezentă în 20 de țări. Anglia, Germania, Danemarca, Suedia și Polonia sunt câteva dintre cele mai mari piețe de pariuri on-line, dar suntem prezenți și pe piețe mai mici, deoarece dorim să venim în întâmpinarea cât mai multor pasionați din domeniu, pentru a le îmbunătăți experiența în domeniul periruilor online.

Viziune și misiune

Viziune: Vom ajuta părțile ineresate să aibă parte de cea mai bună experiență în domeniul pariurilor online.

Misiune: Recenzii valide despre site-urile de pariuri și articole de calitate despre domeniul pariurilor, ar trebui să pregătească cititorii noștri pentru a obține o experiență pozitivă în domeniul pariurilor online.

Modelul de afaceri

Este nevoie de resurse pentru a oferi analize aprofundate și articole de calitate cu privire la pariurile online. La bonuscod.ro alocăm resursele necesare pentru atingerea obiectivelor noastre prin folosirea marketingului afiliat. Pe scurt, încheiem acorduri cu companii individuale, ceea ce înseamnă că obținem compensații de fiecare dată când unul dintre cititorii noștri decide să devină membru într-una din companiile analizate pe site-ul nostru.

Pentru a evita ca acest model de business să afecteze sau să interfereze cu conținutul de pe bonuscod.ro, lucrăm în conformitate editorială, despre care puteți citi mai multe mai târziu.

Cum funcționează marketingul afiliat?

Marketingul afiliat este unul din cele mai folosite modele de business pe internet. Firma A plătește o anumită sumă atunci când societatea B trimite clienți firmei A. Mai simplu spus, bonuscod.ro este platită atunci când Unibet, Winmasters sau altă casă de pariuri primește un membru nou recomandat de pe site. Este un model de afaceri atractiv pentru companii, pentru că plătesc bani doar pentru traficul primit. Marketingul afiliat este mult mai eficient comparativ cu cu publicitatea TV, caz în care companiile cheltuesc mulți bani pentru 15 secunde de reclamă în intervalul de maximă audiență, fără garnația câștigării unui client nou.

Graficul de mai jos ilustrează cum funcționează acest model de afaceri.

Linie editorială

Industria jocurilor de noroc este o industrie de mari dimensiuni și, în multe cazuri, lipsită de transparență. Din acest motiv, suntem foarte atenți atunci când selectăm subiectele și casele de pariuri care vor fi menționate pe site-ul nostru.

Mai mult înseamnă mai puțin

Sunt multe case de pariuri on-line, dar nu toate vor fi menționate pe bet-bonuscod.co.uk. Respingem conștient tot ce nu este în interesul calității asupra cantității.

Am testat toate casele de pariuri, dar le vom revizui doar pe cele care furnizează un produs consistent și de încredere. În cazul în care o casă de pariuri nu livrează un produs bun, are un serviciu clienți îndoielnic, sau are cereri nerezonabile față de clienții săi, aceasta nu va fi recenzată pe site-ul nostru.

Facem multe alegeri subiective, dar cu o bună înțelegere a industriei jocurilor de noroc. Considerăm că suntem printre cei mai buni în selectarea caselor de pariuri care ar trebui să fie discutate pe site. Casele de pariuri pe care le examinăm sunt alese având la bază perspectivele asupra industriei, precum și experiențele personale, fiind cu un ochi pe mass-media actuală din Marea Britanie, precum și pe experiențele clienților cu casele pariuri.

Review-uri

La bonuscod.ro, lucrăm cu modelul de afaceri afiliat, ceea ce înseamnă că suntem plătiți de fiecare dată când casele de pariuri primesc noi membri de la noi. Cu toate acestea, plata nu are niciun impact asupra selecției și conținutul recenziilor noastre. După cum s-a menționat în secțiunea anterioară, ne rezervăm dreptul de a refuza casele de pariuri în cazul în care acestea nu oferă un serviciu satisfăcător. Acest lucru ajută în menținerea recenziilor noastre ca imparțiale și de încredere.

Conținut tematic

Considerăm că este și sarcina noastră să aducem mai multă valoare adăugată industriei jocurilor de noroc. Prin urmare, vom dezvolta o gamă largă de ghiduri care să conducă la o valoare mai mare în domeniul pariurilor sportive, și care să ofere cititorilor cunoștințe mai bune asupra plasării pariurilor sportive și a evenimentelor în domeniu. De asemenea, producem articole tematice, care vin cu perspective distractive și alternative asupra industriei jocurilor de noroc.