efbet Cod Promo

Efbet îți dă șansa de a câștiga fonduri bonus în valoare maximă de 500 RON prin efectuarea unor depuneri succesive. Această ofertă disponibilă cu un efbet cod promo este dedicată jucătorilor noi care fac cel puțin o depunere în contul lor. Îți vom spune exact ce trebuie făcut pentru ca tu să beneficiezi din plin de această promoție marca efbet România.

Activează bonusul efbet

efbet Cod Promo bonus

Ce primești cu un efbet cod promo?

Oferta de bun venit dată la înregistrare de către efbet România este acordată în 2 tranșe până când valoarea totală a bonusului online este de 500 RON. la prima depunere, un jucător nou primește 25% din sumă. Dacă vrei să beneficiezi și de restul banilor bonus care sunt oferiți la o depunere ulterioară, este necesar ca primul depozit să fie maxim, și anume 900 RON.

Tip de bonusDescriere bonus
Efbet Bonus de bun venit500 RON
Efbet PromoțiiBonus la reîncărcare
Depunere minimă2 depozite de 900 RON sau 1 depozit de 1800 RON
efbet cod promoActivează bonusul efbet

Să presupunem că vrei într-adevăr să beneficiezi de întreaga promoție pentru cei care își crează un cont nou. În acest caz prima depunere este de 900 de RON și vei primi 225 RON bonus. Dacă refuzi să faci asta, totul se oprește aici și beneficiezi de suma corespunzătoare a 25% din ce ai decis tu să transferi.

Înainte de a trece la următorul pas, trebuie să-ți verifici contul. În etapa a doua trebuie să depui minim 900 RON pentru a primi restul bonusului până la 500 RON, adică 275 RON.

Mai există o modalitate de a primi bonusul: verifici contul înainte de a face o depunere și apoi transferi o singură sumă de minim 1800 RON. Nu contează ce alegi, rezultatul este același, dar e important să nu schimbi ordinea pașilor pentru că nu vei primi fondurile bonus date de acest efbet cod promo.

Înregistrare efbet România

Primul lucru pe care trebuie să-l faci în acest sens este să alegi un nume de utilizator și o parolă. Ești rugat să stabilești și un cod de securitate de minim 4 cifre, pe care trebuie să-l ții minte pentru că este probabil să-ți fie cerut când vrei să efectuezi anumite acțiuni precum retragerea de bani.

Activează bonusul efbet

 formular-inregistrare-efbet

Bifează ultimele 2 căsuțe prin care spui că ești de acord cu termenii și condițiile generale și cu politica de confidențialitate. Conform legii din România, trebuie să ai peste 18 ani pentru a face pariuri sportive, deci este nevoie să bifezi și căsuța prin care confirmi acest lucru. Dacă nu vrei să fii informat cu ultimele noutăți efbet, debifează prima căsuță, iar în caz contrar las-o bifată.

Apasă butonul “Continuare” și completează datele tale personale precum naționalitatea, sexul, numărul de telefon, numele complet, data nașterii și CNP-ul. De asemenea, ești rugat să alegi o monedă de tranzacționare, care este setată automat pe lei.

Activează bonusul efbet

efbet Registration

Acum treci la ultima secțiune a formularului: completarea adresei de domiciliu și confirmarea/infirmarea cetățeniei române. După ce ai terminat de completat, apasă butonul “Înregistrare” și treci la pasul al doilea.

formular-inregistrare-efbet step 3

În continuare, vom aborda calea care este mai accesibilă pentru jucători, și anume folosirea unui efbet cod promo pentru realizarea a 2 depozite de minim 900 RON fiecare cu verificarea contului între depuneri.

efbet – ghid pentru prima depunere

Pentru a face o depunere trebuie să alegi ce metodă preferi. Voi menționa aici și depunerile minime admise pentru cei care nu doresc să beneficieze de întreg bonusul dat de efbet România.

  • Skrill – minim 20 RON, comision 3%
  • Card bancar (Visa, Maestro, MasterCard): minim 20 RON
  • Transfer bancar direct: minim 40 RON; este nevoie de un cont bancar pe numele tău. Nu poți transfera fonduri din contul bancar al altei persoane către balanța ta efbet.
  • Neteller: minim 20 RON, comision 3%

Activează bonusul efbet

Verificare cont efbet

Conform legii din România, ești obligat să verifici contul creat în termen de 30 zile. În caz contrar, toate fondurile pe care le-ai transferat în balanța ta efbet vor fi virate în contul statului român.

În lipsa unui formular dedicat pentru încărcarea documentelor pe site-ul operatorului, trebuie să trimiți un email la această adresă: support@efbet.ro. În acest e-mail vei menționa numele de utilizator și vei atașa o poză după un act de identitate, preferabil CI, plus o poză care să ateste metoda de plată utilizată.

De exemplu, dacă ai făcut plata cu cardul, faci o poză acestuia și lași vizibile doar primele 6 cifre ale numărului de pe față și ultimele 4 cifre de pe spatele cardului. Deși nu ți se cere momentan o dovadă a adresei de rezidență, ea îți poate fi solicitată în orice moment.

Verificarea contului poate dura câteva zile lucrătoare, dar cel mai adesea ea are loc în aceeași zi. Așteaptă confirmarea verficării înainte de a trece la pasul următor.

Pasul 4: Fă a doua depunere de minim 900 RON

Acest pas poate fi realizat doar dacă primul depozit a fost de 900 RON. Fă o a doua tranzacție cu noua sumă pe care o vrei în cont, atât timp cât ea este cel puțin egală cu 900 RON. După finalizarea transferului, balanța ta va fi creditată cu restul banilor bonus până la 500 RON, alocați printr-un efbet cod promo.

Activează bonusul efbet

efbet bonus de bun venit – Termeni si condiții

În afară de condițiile pe care le-am discutat până acum, mai trebuie să ai în vedere următoarele:

  • Cerința de rulare a bonusului și a depozitului este de 3 ori la pariuri sportive. Orice pariu plasat în secțiunea de cazinou nu este luat în considerare la rulaj
  • Trebuie să plasezi pariuri pe selecții cu cote minime de 1.50
  • Sunt excluse din ofertă următoarele tipuri de pariuri: handicap asiatic, linii asiatice egalitate fără pariu, pariuri impar/par pentru orice fel de sport
  • Pariurile free bet nu sunt incluse la îndeplinerea cerinței de rulare
  • Ai la dispoziție 30 de zile pentru rula bonusul în totalitate. Dacă nu reușești, orice bani bonus rămași, inclusiv câștigurile obținute cu aceste fonduri vor fi pierdute.
  • Inițierea unei cereri de retragere de fonduri înainte de îndeplinirea cerinței de rulare duce la anularea bonusului și a câștigurilor aferente.

De asemenea, citește termenii și condițiile pentru bonusuri cât și cele generale de utilizare a serviciului efbet, pentru că aceste documente conțin clauze care pot duce la anularea bonusului de bun venit.

Primul Pariu la efbet

Scopul acestor bonusuri este să te încurajeze să pariezi pentru a-ți spori câștigurile. Deci, cum poți plasa un pariu la efbet România? În primul rând, alege un sport din partea stângă a secțiuni Sporturi. Selectează piața și apoi prețul dorit. În acest moment, selecția aleasă este adăugată la biletul de pariere. Introdu miza pe care o riști sau suma pe care vrei să o câștigi. Apasă butonul “Plasați pariul” și totul este gata. Acum tot ce trebuie să faci este ca evenimentul să aibă loc iar pariul să fie soluționat.

Activează bonusul efbet

Dacă doriți să aflați mai multe despre alte mărci, vă recomandăm să verificați recenzia noastră Unibet.