eFortuna Cod Promoțional

Dacă te înregistrezi la eFortuna, ai șansa de a primi un bonus de bonus venit – 100% până la 500 lei cu ajutorul unui eFortuna cod promoțional. Îți voi explica mai jos ce trebuie să faci pentru a-l obține.

Activează bonus Fortuna

eFortuna cod promoțional

 

Ce oferă acest eFortuna cod promoțional?

Pachetul de bun venit pentru pariuri sportive îți permite ca primul pariu pe care îl faci să fie unul fără risc. Ce înseamnă asta? Dacă primul tău pariu este pierzător, Fortuna îți da 100% până la 500 RON bonus.

eFortuna tip de bonusDescriere bonus
Bonus de bun venit100%  până la 500 lei
Alte bonusuriVizitați eFortuna pentru mai multe informații
Depunere minimăVariabil în funcție de metoda de plată aleasă
eFortuna cod promoțional

Activează bonus Fortuna

Dacă preferi jocuri de cazinou în loc de pariuri sportive, poți opta pentru celălalt bonus din pachetul de bun venit, și anume oferta pentru eFortuna înregistrare la secțiunea cazinou.

 

eFortuna înregistrare

Primul pas este același indiferent de ce fel de bonus vrei să alegi: trebuie să creezi un cont de utilizator la Fortuna. Formularul de înscriere arată astfel:

formular-inregistrare-efortuna

Este nevoie să oferi numele tău real și complet, o adresă de e-mail validă, un număr de telefon actual, adresa de domiciliu, și CNP-ul tău conform legilor în vigoare din România. Alege-ți un nume de utilizator unic și o parolă care oferă un grad ridicat de protecție. Nu uita să bifezi căsuța din dreptul textului “Confirm că am peste 18 ani și accept termeni și condiții.”

Ar fi recomandat să citești aceste condiții dând click pe linkul oferit în formular. Nu poți face pariuri online la eFortuna dacă nu declari că ești de acord cu regulile specificate în regulament. Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi promoții, bifează și căsuța din dreptul “Vreau să primesc oferte.” Materiale exclusive precum un eFortuna cod promoțional pentru
jucătorii loiali îți vor trimise prin e-mail.

Activează bonus eFortuna

Depunere la eFortuna

Dacă te interesează bonusul de 300 RON cashback pentru pariuri sportive, trebuie să respecți limita minimă de transfer pentru metoda de plată aleasă de tine.

Indiferent de ce alegi, felul în care poți face asta, este același. Poți face transferul și de pe mobil dacă preferi. eFortuna are o versiune optimizată pentru utilizatorii care accesează site-ul de pe dispozitive mobil precum un smartphone sau o tabletă. Ba mai mult, există o aplicație de mobil pe care o poți descărca. Acest lucru îmbunătățește experiența pe care o ai tu în calitate de client eFortuna.

Următoarele metode de plată sunt disponibile:

depunere-efortuna

Acestea îți permit să faci depuneri dar sunt disponibile și pentru retragere bani. După cum vezi, niciuna din ele nu vine cu vreun comision pentru tranzacție, dar există limite legate de sumele care pot fi transferate.Toate metodele de plată mai puțin Cashpoint, au o limită minimă de 25 RON. Cashpoint, adică plata în agenții, vine cu un minim de 10 RON.

Toate transferurile indiferent de modalitatea de plată aleasă se fac instant, pentru ca tu să poți face pariuri sau să-ți încerci norocul la jocuri de cazinou (inclusiv cu dealeri live), la orice oră din zi sau noapte (în cazul plăților online).

Dacă ai optat pentru bonusul eFortuna înregistrare la cazinou, totul este gata. Balanța ta va fi creditată cu fondurile bonus. Continuă mai departe dacă vrei să faci pariuri sportive.

Activează bonus eFortuna

Primul pariu online la Fortuna

Având în vedere că acest bonus cu eFortuna cod promoțional este oferit ca un pariu fără risc, trebuie ca tu mai întâi să folosești banii proprii pentru a face un pariu sportiv. Selectează evenimentul care te interesează. În momentul în care dai click pe el, selecția respectivă va fi schimbată într-o culoare galbenă (ca în poza de mai jos), iar pariul va fi adăugat la biletul online:

Când ai ales toate selecțiile pe care le vrei, trimite pariul apăsând butonul “Accept.” Acum, trebuie doar să aștepți ca evenimentul să aibă loc.

Tocmai ai completat procesul de obținere al bonusului oferit la eFortuna înregistrare. Dacă este ceva ce nu înțelegi, nu ezita să iei legătura cu serviciul de asistență clienți.

 

eFortuna Regulament

Pentru bonusul disponibil la pariurile sportive, trebuie să respecți acești termeni, pe lângă ce am menționat deja mai sus:

Bonusul trebuie activat în termen de 3 zile. În cazul în care acest pariu este validat ca și pierdut, 50% din miza aferentă pariului este returnată în contul de jucător (50% până la 300 Lei), fiind disponibilă imediat, neexistând condiții de rulare. Miza minimă pentru Pariul fără Risc este de 10 Lei, iar cota minimă a biletului pariat trebuie să fie minimum 1,7. Miza maximă returnabilă este de 300 Lei. Se aplică termenii și condițiile generale Bet Zone SRL.

Pentru toate tipurile de bonus se aplică termenii și condițiile generale ale acestui operator, de aceea este necesar să te familiarizezi cu ele. Altfel, riști să pierzi oportunități importante prin încălcarea regulamentului Fortuna.

Activează bonus eFortuna