Betano este o casă de pariuri online de încredere și sigură, care oferă cote de pariuri competitive pentru fanii sportului din întreaga lume. În acest articol, îți vom arăta cât de ușor este să parcurgi procesul de înregistrare Betano și să începi să pariezi pe evenimentele sportive preferate.

Așadar, fie că ești deja un parior experimentat sau la început de drum, citește mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Betano.

Valid în

Actualizat în:

02/02/2023

Bonus 100% până la 500 RON
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
 • Partener principal CS U Craiova
18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.

Viteza de plată:

1-2 zile

Deschide un cont

Depuneri & Retrageri:

Transfer bancar

💡 Înregistrare Betano: Ghid pas cu pas

Procesul de înregistrare Betano este unul rapid și ușor de parcurs. Iată pașii pe care trebuie să îi parcurgi:

 1. Intră pe saitul betano Și apasă pe butonul „Înregistrare” – o fereastră nouă se va deschide.
 2. Selectează fie înregistrarea cu Facebook, Google, Yahoo, LinkenIn sau alege să te înregistrezi folosind o adresă de mail.
 3. Completează formularul cu datele personale cerute și apasă butonul „Următor”.
 4. Introdu adresa de reședinț și numărul de telefon după care apasă din nou pe butonul „Următor”.
 5. Alege numele de utilizator și parola și apasă din nou pe butonul „Următor”. Opțional, poți adăuga și un cod bonus.
 6. Ultimul pas este să introduci CNP și să bifezi căsuță care confirmă că ești de acord cu termenii și condițiile Betano.
Deschidere cont Betano

Odată ce ai încheiat și acest pas procesul de înregistrare Betano este finalizat iar contul tău este creat. Totuși, va trebui să îți confirmi numărul de telefon și adresa de email și să trimiți către Betano o copie a actului tău de identitate pentru confirmarea identității.

Așa cum am menționat mai sus, în timpul procesului de înregistrare, atât la Betano cât și la alte case de pariuri din România, poți adăuga și un cod promoțional pentru a primi un bonus. Pentru a afla mai multe despre bonusurile și promoțiile Betano accesează această pagină.

🎁 Bonus de bun venit Betano

Dacă la finalul procesului de înregistrare Betano dorești să adaugi și un cod promoțional, trebuie să știi că poți alege dintre 2 coduri care îți oferă un bonus de bun venit. Primul cod îl poți folosi pentru un bonus de bun venit sport în timp ce al doilea ce oferă un bonus de bun venit cazino. 

Cele două bonusuri de bun venit sunt:

 • 100% până la 500RON pentru sport

Valid în

Betano
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7

Updated on 2nd februarie 2023

18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.
 • 100% EXTRA până la 500RON + 1,000 FREESPINS pentru cazino

Valid în

Betano Casino
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7

Updated on 2nd februarie 2023

18+. Ofertă specială, rotiri gratuite fără cerinte de rulaj. 100 rotiri pentru 100 lei depunere, 200 rotiri pentru 200 lei depunere, 500 rotiri pentru 500 lei depunere, 1000 rotiri pentru 900 lei depunere + bonus 100 % la prima depunere. Se aplică Termeni și Condiții.

Termeni și condiții:

 • Bonus de bun venit sport – Depunere minimă de 25 RON. Rulaj de 5x pe cote de minim 1.65.
 • Bonus de bun venit cazinoEXCLUSIVE – Ofertă specială, rotiri gratuite fără cerinte de rulaj. 100 rotiri pentru 100 lei depunere, 200 rotiri pentru 200 lei depunere, 500 rotiri pentru 500 lei depunere, 1000 rotiri pentru 900 lei depunere + bonus 100 % la prima depunere. Se aplică Termeni și Condiții.

Pentru a debloca bonusul de bun debit la sport trebuie să ai un rulaj de 5x pe cote de minim 1.65.

La cazino, rotirile gratuite nu au condiții de rulaj și se acordă astfel: 100 rotiri pentru 100 lei depunere, 200 rotiri pentru 200 lei depunere, 500 rotiri pentru 500 lei depunere, 1000 rotiri pentru 900 lei depunere + bonus 100 % la prima depunere. Se aplică Termeni și Condiții.

Pe lângă bonusurile de bun venit, la Betano ai și alte coduri promoționale. Printre acestea se numără și cod promotional Betano – BETANOVIPRO, despre care poți afla mai multe aici.

📱 Înregistrare Betano pe telefonul mobil

La Betano te poți înscrie chiar și de pe telefonul mobil. Poți face procesul de înregistrare Betano fie accesând site-ul operatorului de pe telefonul mobil, prin intermediul browser-ului, fie descărcăm de aplicația mobilă și apoi finalizând înregistrarea betano direct din aplicația Betano.

Pentru prima variantă, înregistrare Betano prin browser este suficient să urmezi pașii pe care îi am de scris mai sus.

Pentru cea de a doua variantă va trebui să începi prin instalarea aplicației. Aplicația Betano este disponibilă atât pentru telefoane Android cât și iOS și poate fi descărcată direct din magazinul de aplicații, fie că este vorba de App Store sau Google Play Store. După ce ai instalat aplicația trebuie doar să o deschizi și să urmezi pașii de acolo.

Aplicație Betano

Termeni și condiții Betano

Pentru a putea finaliza cu succes procesul de înregistrare Betano va trebui să îndeplinești câteva condiții. În primul rând, trebuie să fii cetățean român și să ai reședința în România.

Totodată, vârsta minimă trebuie să fie de 18 ani împliniți. Nu în ultimul rând, acesta trebuie să fie primul tău cont Betano.

🙋 Cum să plasezi un pariu la Betano

La Betano, trasarea de pariuri este foarte simplă. Chiar dacă nu ai deloc experiență, vei învăța să faci acest lucru aproape imediat.

Atunci când plasezi un pariu la Betano ai la dispoziție două opțiuni principale: Pariu simplu și pariu multiplu. Iată cum le plasezi pe fiecare în parte.

Cum plasezi un pariu simplu

Pentru a plasa un pariu Trebuie mai întâi să mergi la una dintre secțiunile Pariuri sau Live și să cauți evenimentul dorit. După ce le-ai găsit, apasă pe tipul de pariu, fie că este vorba de rezultat final rezultat la pauză etc.

Vei vedea că în partea dreaptă a ecranului Îți va apărea selecția dorită. Nu rămâne decât să alegi miza dorită și apoi să apeși pe butonul „Pariază acum”.

Cum plasezi un pariu multiplu

Pentru pariuri multiplu procesul este asemănător. După ce ai ales toate pariurile dorite mergi tot în secțiunea de selecții din partea dreaptă a ecranului și introduci miza în căsuța de sub toate selecțiile. Apoi, apeși pe butonul „Pariază acum” și biletul tău este înregistrat.

💳 Metode de plată

La Betano atunci când vrei să faci o depunere sau retragere ai la dispoziție mai multe variante:

 • Card bancar Visa, Visa Electron, Mastercard și Maestro
 • Transfer bancar
 • Paysafecard
 • Portofel electronic Skrill sau Neteller

💡 Serviciu clienți

Pentru a intra în contact cu reprezentații Betano, poți folosi una dintre metodele următoare:

 • Live chat, disponibil 24/7
 • Call center, la numărul +40 31 630 1015, zilnic între orele 08 – 24
 • Facebook Messenger
 • Email – la [email protected]o.ro