Publicat în 18 septembrie, 2023 

Te pasionează sporturi precum fotbal, tenis sau rugby? Atunci, de ce să nu câștigi și bani din asta? Cu noul Netbet Bonus Cod poți 500 RON Freebet primul pariu fără risc.

Netbet Bonus

Cum? Îți explicăm mai jos despre ce este vorba. Netbet este un operator de pariuri licențiat în România de către Oficiul Național de Jocuri de Noroc (ONJN), deci banii tăi vor fi în siguranță.

În ce constă Netbet Bonus?

Iată ce promoții sunt oferite de Netbet în această perioadă:

Netbet tip de bonusDescriere bonus
Netbet bonus de bun venit:50 RON FREEBET FARA DEPUNERE
Cotă:1.5
Miza minimă:5 RON
Cod promotional Netbet:

18+. Campania 50 RON Freebet este disponibilă din 18.05.2023, ora 00:00 EEST până pe 31.12.2023, ora 23:59 EET. Creează un cont de utilizator nou și introdu codul 50SPORT în secțiunea Cod Bonus (opțional) din ultimul pas al înregistrării pe NetBet Sport. 72 de ore. Jucătorii eligibili trebuie să parieze Freebet-ul pe orice eveniment sportiv, o singură dată, la o cotă minimă de 10.00. Oferta este valabilă doar pentru pariurile de tip combi, cu minimum 4 evenimente. Fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.80. Suma maximă care poate fi retrasă în urma utilizării cu succes a Freebet-ului este de 600 de RON. Această ofertă respectă Termenii și Condițiile NetBet.

Este important să respecți toate condițiile fiecărui Netbet bonus pentru a beneficia de următorul, dar nu te îngrijora. Vom vorbi despre asta în detaliu la secțiunea “Termeni și condiții.”

Cum să beneficiezi de acest Netbet bonus?

Pașii pentru a obține Netbet bonusul de bun venit oferit de Netbet sunt foarte simpli, după cum vei vedea mai jos:

 • Pasul 1. Dă click pe butonul care activează Netbet bonusul.

Linkul te va duce către site-ul oficial Netbet Live unde vei vedea o căsuță pop-up și vei începe următorul pas, cum voi explica imediat.

 • Pasul 2. Crează-ți cont pe Netbet.ro.

Dacă ai îndoieli de veridicitatea acestei companii, poți citi multe pareri pozitive pe site-uri dedicate reviewurilor de operatori de pariuri sportive. De asemenea, este recomandat să apelezi la opțiunea lor de live chat, ori de câte ori ai nedumeriri.

 • Alege detaliile contului

Odată ce ești sigur că vrei să devii membru, completează toate datele personale cerute de formularul de înscriere. Vei începe cu introducerea unui e-mail valid și alegerea unei parole. Alege valuta și țara de proveniență, în cazul tău RON și România, după care apasă pe căsuța din dreptul textului “Nu sunt robot.” Această acțiune este absolut necesară pentru crearea contului, deci ai grijă să nu sari peste ea.

 • Completează detaliile personale

Începe prin a-ți scrie numele, prenumele și data nașterii, apoi alege-ți un nume de utilizator unic.

Este important să dai date valide pentru că ți se va solicita mai târziu să scrii CNP-ul tău conform legilor în vigoare din România. De asemenea, în decurs de 30 de zile este necesar să-ți verifici contul. Poți afla mai multe detalii despre asta pe site-ul Netbet.ro. Deocamdată, este suficient să introduci doar codul numeric personal.

Aici ți se cer anumite detalii de contact precum adresa la care locuiești și numărul de telefon.

 • Acceptă Termenii și Condițiile

Mai e un singur pas și ți-ai creat cont de utilizator. Bifează căsuța din dreptul textului “Am citit și acceptat Termenii și Condițiile etc.” Este de dorit ca tu chiar să citești acele documente, pentru că odată ce bifezi acea căsuță, tu îți dai acordul. Nu ai semna un contract fără să-l citești în prealabil, nu-i așa? Atunci, de ce ai face-o acum?

La acest pas îți vei putea exprima acordul și pentru primirea de informații promoționale de la Netbet prin e-mail. Dacă nu dorești să fii la curent cu cele mai noi oferte ale acestui operator, nu bifa căsuța din dreptul textului respectiv, dar cine știe ce alt Netbet Bonus vei rata.

Netbet bonus de bun venit
 • Pasul 3. Depune bani în contul tău Netbet

Pentru a beneficia de primul Netbet bonus din pachetul de bun venit, trebuie să faci o depunere după autentificare.

Pentru a efectua depunerea, trebuie să mergi la secțiunea Casierie → Depozit și să alegi o metodă de plată, cum vezi în imaginea de mai jos. Nu există o depunere minimă specială pentru care să beneficiezi de ofertă, dar este necesar să depui suma minimă atribuită metodei de plată aleasă de tine, și anume:

 • Card bancar Visa, MasterCard: 20 RON.
 • Skrill: 20 RON.
 • Transfer bancar online: nu există limite.
 • Neteller: 40 RON.
 • Paysafe: 20 RON.
 • Transfer bancar: nu există limite.
 • Fast Bank Transfer: 50 RON.
 • Transfer bancar Trustly: 80 RON.
 • Smith&Smith (instituție de plată): 50 RON.
 • Cash card: verificat 10 RON sau neverificat 5 RON.

Niciuna din aceste metode de plată nu are comision. Este important de știut că nu poți face depuneri prin Neteller sau Skrill pentru a beneficia de acest Netbet bonus. Dacă alegi una din aceste 2 metode de plată (care sunt de altfel, foarte bune), nu vei primi banii extra.

Recomandarea noastră este să le folosești în depuneri ulterioare după ce ai beneficiat la maxim de acel cod promotional Netbet de care ți-am spus.

Să presupunem că vrei să-ți folosești cardul bancar pentru a depune bani, așa cum face majoritatea jucătorilor. Tot ce trebuie să faci este să completezi detaliile cardului, după cum se vede în imaginea de mai jos. Alege suma pe care vrei să o transferi, în acest caz, și apoi apasă butonul “Înregistrare depozit.”

Pentru metoda de plată aleasă, transferul se face instant, deci vei putea imediat trece la pasul următor.

 • Pasul 4. Pariază suma depusă

Pentru ca tu să vezi Netbet bonusul în balanța ta, este necesar să pariezi suma alocată primului depozit. Nu e nevoie să faci un singur pariu. Poți împărți suma respectivă în oricâte pariuri dorești. După ce ai terminat depozitul, contul tău Netbet va fi creditat cu suma corespunzătoare pachetului deblocat cu acest cod promotional Netbet.

Daca codul bonus Netbet nu este ceea ce cauti, iti oferim 3 alternative care ar putea fi pe placul tau. Citeste aici articolele dedicate pentru: cod bonus Superbet, cod bonus Pokerstars sau oferte Casa Pariurilor (Casa Pariurilor nu ofera un cod bonus insa ofera o varietate de promotii la pariuri sportive si cazinou).

NetBet Sport
Captura de ecran a cotelor Netbet a fost făcută pe 7 aprilie 2022

Termeni și condiții de înscriere

Iată ce trebuie să știi despre oferta adusă de acest Netbet Bonus:

 • Oferta se adresează doar clienților noi din România.
 • Crează-ți un cont pe NetBet și realizează prima depunere pe platforma de Sport.
 • Plasează primul tău pariu pe orice sport (LIVE sau pre-LIVE) simplu sau combi cu o cotă minimă de 1.5/selecție. Miza minimă pariată pentru a fi eligibil este de doar 5 RON.
 • Dacă primul tău pariu plasat este stabilit ca fiind necâștigător, noi îți oferim un FREEBET din partea noastră egal cu valoarea mizei plasate.
 • Suma maximă pe care poți s-o primești este de 500 RON sau echivalentul acesteia în moneda ta de joc (EUR, USD, GBP, CAD).
 • Rambursarea va fi procesată în termen de cel mult două ore după ce primul pariu plasat a fost stabilit ca pierzător. Vei fi notificat prin e-mail imediat ce suma ți-a fost creditată.
 • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe orice sport cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
 • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în 3 zile de la creditarea freebetului. După acest interval, freebetul aflat în balanță va fi anulat.