Netbet Cod Bonus

Te pasionează sporturi precum fotbal, tenis sau rugby? Atunci, de ce să nu câștigi și bani din asta? Cu noul Netbet Cod Bonus poți beneficia de până la 1500 RON la primele 5 depozite. Cum? Îți explicăm mai jos despre ce este vorba. Netbet este un operator de pariuri licențiat în România de către Oficiul Național de Jocuri de Noroc (ONJN), deci banii tăi vor fi în siguranță.

Vezi codul bonus Netbet

În ce constă noul Netbet Cod Bonus?

Acest Netbet bonus aduce 1500 RON celor care vor să se înscrie pe acest site de pariuri online. Cu alte cuvinte, jucătorii noi vor primi o serie bonusuri de până la 1500 RON la primele lor 5 depuneri, după cum urmează:

 • 100% până la 450 RON
 • 100% până la 100 RON
 • 100% până la 200 RON
 • 100% până la 300 RON
 • 100% până la 450 RON.

Iată ce promoții sunt oferite de Netbet în această perioadă:

Tip de bonusDescriere bonus
Netbet Bonus de bun venit1500 RON
Alte bonusuri Netbet40 RON pentru pariuri plasate de pe mobil
Pariul acumulator
Netbet Cod BonusVezi codul bonus Netbet

Deci, cele mai importante condiții pentru a obține acești bani de la Netbet Romania sunt: să nu fi avut cont până acum la acest site de pariuri online și să faci cele 5 depozite pentru a beneficia din plin de ofertă. Te poți opri oricând, dar vei rata bonusuri substanțiale. Este important să respecți toate condițiile fiecărui bonus pentru a beneficia de următorul, dar nu te îngrijora. Vom vorbi despre asta în detaliu la secțiunea “Termeni și condiții.”

netbet bonus inscriere

Cum să beneficiezi de acest Netbet bonus?

Pașii pentru a obține bonusul de bun venit oferit de Netbet sunt foarte simpli, după cum vei vedea mai jos:

 • Pasul 1. Dă click pe butonul care activează bonusul.

Linkul te va duce către site-ul oficial Netbet Live unde vei vedea o căsuță pop-up și vei începe următorul pas, cum voi explica imediat.

 • Pasul 2. Crează-ți cont pe Netbet.ro.

Dacă ai îndoieli de veridicitatea acestei companii, poți citi multe pareri pozitive pe site-uri dedicate reviewurilor de operatori de pariuri sportive. De asemenea, este recomandat să apelezi la opțiunea lor de live chat, ori de câte ori ai nedumeriri.

 • Alege detaliile contului

Odată ce ești sigur că vrei să devii membru, completează toate datele personale cerute de formularul de înscriere. Vei începe cu introducerea unui e-mail valid și alegerea unei parole. Alege valuta și țara de proveniență, în cazul tău RON și România, după care apasă pe căsuța din dreptul textului “Nu sunt robot.” Această acțiune este absolut necesară pentru crearea contului, deci ai grijă să nu sari peste ea.

 • Completează detaliile personale

Începe prin a-ți scrie numele, prenumele și data nașterii, apoi alege-ți un nume de utilizator unic.

Este important să dai date valide pentru că ți se va solicita mai târziu să scrii CNP-ul tău conform legilor în vigoare din România. De asemenea, în decurs de 30 de zile este necesar să-ți verifici contul. Poți afla mai multe detalii despre asta pe site-ul Netbet.ro. Deocamdată, este suficient să introduci doar codul numeric personal.
Aici ți se cer anumite detalii de contact precum adresa la care locuiești și numărul de telefon.

 • Acceptă Termenii și Condițiile

Mai e un singur pas și ți-ai creat cont de utilizator. Bifează căsuța din dreptul textului “Am citit și acceptat Termenii și Condițiile etc.” Este de dorit ca tu chiar să citești acele documente, pentru că odată ce bifezi acea căsuță, tu îți dai acordul. Nu ai semna un contract fără să-l citești în prealabil, nu-i așa? Atunci, de ce ai face-o acum?

La acest pas îți vei putea exprima acordul și pentru primirea de informații promoționale de la Netbet prin e-mail. Dacă nu dorești să fii la curent cu cele mai noi oferte ale acestui operator, nu bifa căsuța din dreptul textului respectiv, dar cine știe ce alt Netbet Cod Bonus vei rata.

Vezi codul bonus Netbet

Netbet cod bonus
 • Pasul 3. Depune bani în contul tău Netbet

Pentru a beneficia de primul bonus din pachetul de bun venit, trebuie să faci o depunere după autentificare și primești aceeași valoare gratis până la 450 RON. De exemplu, dacă depui 200 RON, primești încă 200 RON, dar dacă depui 500 RON (sau orice sumă mai mare de 450 RON), vei primi maximul admis, adică 450 RON.

Pentru a efectua depunerea, trebuie să mergi la secțiunea Casierie → Depozit și să alegi o metodă de plată, cum vezi în imaginea de mai jos. Nu există o depunere minimă specială pentru care să beneficiezi de ofertă, dar este necesar să depui suma minimă atribuită metodei de plată aleasă de tine, și anume:

 • Card bancar Visa, MasterCard:  20 RON
 • Skrill: 20 RON
 • Transfer bancar online: nu există limite
 • Neteller: 40 RON
 • Paysafe: 20 RON
 • Transfer bancar: nu există limite
 • Fast Bank Transfer: 50 RON
 • Transfer bancar Trustly: 80 RON
 • Smith&Smith (instituție de plată): 50 RON
 • Cash card: verificat 10 RON sau neverificat 5 RON.

Niciuna din aceste metode de plată nu are comision. Este important de știut că nu poți face depuneri prin Neteller sau Skrill pentru a beneficia de acest Netbet bonus. Dacă alegi una din aceste 2 metode de plată (care sunt de altfel, foarte bune), nu vei primi banii extra. Recomandarea noastră este să le folosești în depuneri ulterioare după ce ai beneficiat la maxim de acel Netbet Cod Bonus de care ți-am spus.

Vezi codul bonus Netbet

metode plata netbet

Să presupunem că vrei să-ți folosești cardul bancar pentru a depune bani, așa cum face majoritatea jucătorilor. Tot ce trebuie să faci este să completezi detaliile cardului, după cum se vede în imaginea de mai jos. Alege suma pe care vrei să o transferi, în acest caz, minim 20 RON, și apoi apasă butonul “Înregistrare depozit.”

depunere card netbet

Pentru metoda de plată aleasă, transferul se face instant, deci vei putea imediat trece la pasul următor.

 • Pasul 4. Pariază suma depusă

Pentru ca tu să vezi bonusul în balanța ta, este necesar să pariezi suma alocată primului depozit. Nu e nevoie să faci un singur pariu. Poți împărți suma respectivă în oricâte pariuri dorești. După ce ai terminat depozitul, contul tău Netbet va fi creditat cu suma corespunzătoare pachetului deblocat cu acest Netbet Cod Bonus.

Netbet Promoții și Bonusuri

Dacă ai crezut ca Netbet oferă promoții doar pentru a atrage noi clienți, te înșeli. Acest operator recompensează clienții fideli cu tot felul de oferte atrăgătoare. De exemplu, la primul pariu eligibil plasat de pe mobil, primești 40 RON bonus în 24 de ore de la stabilirea pariului plasat.

Pentru asta, este necesar să descarci în prealabil o aplicatie pe telefonul tău. Pariul minim pe care trebuie să-l faci este de minim 40 RON și ai dreptul la o singură utilizare a ofertei. Nu există restricții legate de evenimentul sportiv pe care să pariezi, atât timp cât el are o cotă minimă de 1.60.

O altă promoție foarte interesantă este un Netbet bonus fara depunere, numit Pariul Acumulator, care practic îți oferă șansa de a câștiga mai mult cu cât alegi mai multe evenimente. Fiecare selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.20 iar pariurile trebui să fie făcute pre-live pe meciuri de fotbal, baschet, tenis, hochei pe gheață sau baseball. Un pariu eligibil are cel puțin 3 evenimente. Află mai multe despre termenii și condițiile acestui bonus, pe site-ul oficial Netbet.

Vezi codul bonus Netbet

Termeni și condiții bonus Netbet de înscriere

Iată ce trebuie să știi despre oferta adusă de acest Netbet Cod Bonus:

 • Bonusurile sunt disponibile doar în ordinea prezentată mai sus și doar în limitele expuse.
 • Balanța ta va fi creditată automat când faci un pariu cu suma aferentă depozitului 1 la cote de minim 1.60.
 • Bonusurile sunt acordate în moneda GBP după care se va efectua conversia în RON în mod automat, deci bonusul variază în funcție de cursul valutar GBP/RON.
 • Ai 60 de zile de la depunere să îndeplinești cerințele aferente bonusului.
 • Depozitul și depunerea trebuie să fie pariate de 4 ori  pentru a  îndeplini condițiile fiecărui bonus.
 • Pariurile eligibile pentru epuizarea rollover-ului sunt doar cele cu o cotă minima de 1.60.
 • Poți face pariuri combinate conținând orice fel de pariu, dar nu poți face pariuri simple de tip Peste/Sub sau Handicap. De asemenea, pariurile Forecast/Tricast la cursele de cai nu sunt eligibile.
 • Dacă faci pariuri multiple pe același eveniment, ele nu vor fi luate în considerare. De fapt, bonusul tău poate fi chiar anulat dacă faci acest lucru, deci e recomandat să pariezi pe evenimente diferite.
 • Pentru a beneficia cât mai mult de acest Netbet bonus este de dorit să utilizezi următorul bonus din pachet doar atunci când balanța ta a ajuns la 0 iar toate pariurile tale sunt închise.
 • Grăbește-te să faci pariuri până la data de expirare a bonusului pentru că orice pariu făcut ulterior nu va mai contribui la îndeplinirea condiției de rollover.
 • Dacă te decizi să faci o extragere înainte de a face 5 depuneri, pierzi bonusurile ulterioare. De exemplu, dacă după 2 depuneri extragi banii disponibili în cont, nu vei mai primi cele 3 bonusuri rămase pentru 3 depuneri viitoare. Din acest motiv, îți recomandăm să nu extragi bani până nu ai beneficiat de întregul pachet Netbet bonus.

Vezi codul bonus Netbet