Principalul bonus oferit de Superbet este cel de bun venit. Iată ce oferte Superbet ai la dispoziție la ora actuală, în funcție de tipul de cont pe care dorești să ți-l deschizi: pentru pariuri sau pentru cazino online.

🎁 Promoții și bonusuri oferite de Superbet

Valid În

Actualizat în:

02/02/2023

Până la 500 lei bonus!
 • Posibilitatea scanarii biletelor plasate in agentii
 • Notificari privind evolutia evenimentelor pe care pariezi
 • Scoruri live si statistici detaliate
18+. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Banii bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.

Depuneri & Retrageri:

revolut
Transfer bancar

Valid În

Actualizat în:

02/02/2023

Primele 3 depuneri îți aduc bonusuri și 300 rotiri gratuite la cele mai populare sloturi.
 • Sloturi produse de Novomatic, NetEnt, iSoftBet
 • Multe rotiri gratuite la bonusul de bun venit
 • 4 mese exclusive de Blackjack
18+ Pentru a primi bonusul, depozitele trebuie sa fie minim 20 lei, cu primul depozit de 50 lei. Jucatorul are 30 de zile pentru a face cele 3 depuneri. Bonusul are conditii de rulaj de 35x, valoarea rotirilor gratuite este de 0.2 lei. Castigurile din rotirile gratuite vor fi virate in balanta bonus a jucatorului, cu conditii de rulaj 35x. Daca conditiile de rulaj nu sunt indeplinite in 7 zile, bonusul si castigurile vor fi anulate.

Depuneri & Retrageri:

revolut
Transfer bancar

🎁 Ofertă Superbet – pariuri sportive

Primul dintre cele două bonusuri de bun venit oferite de Superbet este dedicat pariurilor. Așa cum poți vedea și în tabelul de mai sus bonusul de bun venit pentru pariuri din oferte Superbet este de până la 500 RON și se acordă pentru primele trei depuneri astfel:

 • 50% din primul depozit, cu o valoare maximă de 200 RON
 • 50% din cel de al doilea depozit, cu o valoare maximă tot de 200 RON
 • 100% din al treilea depozit, cu o valoare maximă de 100 RON

Procentele acestui bonus de bun venit din oferte Superbet pot fi puțin confuze pentru unii, așa că vom explica în detaliu ce trebuie să faci pentru a primi bonusul maxim.

Astfel, pentru a putea primi bonusul maxim, primele două depuneri trebuie să fie fiecare de câte 400 RON iar cea de a treia de 100 RON.

Pași pentru a solicita/primi bonusul de bun venit

Pentru a primi bonusul de bun venit pentru pariuri din actualele oferte Superbet va trebui să parcurgi o serie de pași. Din fericire, procesul este unul extrem de simplu și durează doar 2 minute. Iată ce ai de făcut:

 1. Apasă pe butonul „Obține bonusul” din tabelul de mai sus pentru a fi redirecționat către formularul de înscriere.
 2. Completează formularul cu datele cerute, adică nume, CNP, telefon, adresă și datele de cont (utilizator și parolă)
 3. Citește termenii și condițiile și bifează căsuțele din dreapta dacă ești de acord
 4. Bifează căsuța cod bonus și introdu acel cod bonus Superbet dorit.
 5. Apasă pe butonul „Înregistrare” pentru a finaliza procesul și a-ți crea un cont Superbet
 6. Confirmați contul prin intermediul email-ului primit
 7. Efectuează prima depunere pentru a beneficia de bonusul de bun venit din oferta de azi la Superbet
 1. Până la 500 lei bonus!
  18+. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Banii bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet. Full T&Cs
oferta superbet - pariuri sportive

Termeni si condiții

După ce ai ales bonusul de bun venit din Super bet oferte, nu rămâne decât să îndeplinești o serie de condiții, atât pentru a-l primi, cât și pentru a-l debloca.

Vom începe, bineînțeles, cu lista condițiilor de eligibilitate pentru bonus. Acestea sunt:

 • Clientul să fie unul nou și la crearea contului să accepte bonusul de BUN VENIT SPORT înainte de a efectua prima depunere. În cazul în care face prima depunere înainte de a accepta bonsul, acesta nu mai este acordat.
 • Primul depozit să fie de cel puțin 50 RON, iar restul de minim 20 RON. Orice sumă mai mică anulează posibilitatea de a lua acest bonus.

Odată îndeplinite condițiile de eligibilitate vei putea primi bonusul de bun venit. Odată primit, va trebui să îndeplinești o serie de condiții de rulaj pentru a-l putea retrage. Condițiile de rulaj sunt:

 • Bonusul trebuie rulat doar în secțiunile Sport, Pariuri Live și Loto.
 • Bonusul trebuie rulat de 6x.
 • Vor fi luate în considerare pentru rulaj doar pariuri de tip single cu o cotă de minim 1.6 sau pe bilete cu o cotă totală minimă de 2.5, în cazul Pariurilor de tip acumulator.

Pariurile sistem trebuie să aibă o cotă totală a celei mai mici combinații de minim 1.6.

 • Bonusul are o valabilitate de 7 zile – adică aceasta este termenul maxim în care trebuie îndeplinite toate condițiile de rulaj.
 • Nu sunt luate în considerare pentru rulaj biletele care conțin meciuri de la „Super Cota” sau pariuri plasate la loteriile „Win for Life” și „Win for Life Numerone”
 • În cazul în care pariul este stabilit prin utilizarea funcției „Cash Out”, aceste numere este luată în considerare pentru rulaj.
 • În cazul în care există fonduri și în balanță reală, acestea sunt primele utilizate la plasarea unui nou pariuri și abia acum apoi cele din bonus.

🙋 Cod bonus Superbet – Avem nevoie?

Pentru a primi un bonus de bun venit dacă le oferte Superbet nu ai nevoie de niciun cod bonus. Totuși, trebuie menționat că, în momentul înregistrării, ai la dispoziție o căsuță unde poți introduce un cod bonus. Acesta este însă folosit pentru alte promoții din oferta operator.

Totodată, este posibil ca, pe viitor, pentru a primi golurile de bun venit din Superbet oferta viitoare să fie nevoie să introduci un cod bonus. În cazul în care vor avea loc astfel de schimbări poți oricând intra pe site-ul nostru pentru a vedea ce coduri bonus poți folosi.

🎰 Ofertă Superbet  – cazino

Cel de al doilea bonus din Superbet oferta actuală este dedicat jucătorilor la cazinouri online. Acest bonus se acordă, de asemenea, în trei etape, la primele 3 depuneri, astfel:

 • 100% din primul depozit, în limita a cel mult 500 RON
 • 80% din cel de al doilea depozit, în limita a cel mult 400 RON
 • 60% din al treilea depozit, în limita a cel mult 300 RON

În cazul în care dorești să obții bonusul maxim va trebui ca toate cele trei depuneri să aibă o valoare de 500 RON.

Pe lângă bonusurile în bani mai primești suplimentar și până la 300 rotiri gratuite după cum urmează:

 • 50 de rotiri la Shining Crown la primul depozit
 • 100 de rotiri la Burning Hot la al doilea depozit
 • 150 de rotiri la 20 Super Hot la al treilea depozit

Primirea rotirilor gratuite nu este condiționată de suma depusă.

Pași pentru a solicita/primi bonusul de bun venit

Pentru a putea primi orice bonus de bun venit, fie din actualele oferte Superbet, fie din cele viitoare, va trebui mai întâi să parcuri o serie de pași. Iată care sunt aceștia:

 1. Mergi la tabelul de mai sus și apasă pe butonul „Obține bonusul” ca să fi redirecționat către formularul de înscriere.
 2. Introdu toate datele cerute în formular. Va trebui să adaugi informații cum ar fi nume, CNP, telefon, adresă și datele de cont (utilizator și parolă)
 3. Citești cu atenție termenii și condițiile, care nu se aplică doar la oferte Superbet, și dacă ești de acord bifează căsuțele din dreapta
 4. Apasă pe  butonul „Înregistrare”
 5. După ce ai apăsat pe buton, contul va fi creat imediat însă va trebui să îl și confirmi pe email
 6. Intră în cont și selectează bonusul de cazino
 7. Efectuează prima depunere
 1. Primele 3 depuneri îți aduc bonusuri și 300 rotiri gratuite la cele mai populare sloturi.
  18+ Pentru a primi bonusul, depozitele trebuie sa fie minim 20 lei, cu primul depozit de 50 lei. Jucatorul are 30 de zile pentru a face cele 3 depuneri. Bonusul are conditii de rulaj de 35x, valoarea rotirilor gratuite este de 0.2 lei. Castigurile din rotirile gratuite vor fi virate in balanta bonus a jucatorului, cu conditii de rulaj 35x. Daca conditiile de rulaj nu sunt indeplinite in 7 zile, bonusul si castigurile vor fi anulate. Full T&Cs
oferta superbet cazino

Termeni si condiții

Bonusul îți este acordat doar dacă, mai întâi, îndeplinești o serie de condiții de eligibilitate. Acestea sunt:

 • Să fie primul tău cont Superbet
 • Să selectezi bonusul de BUN VENIT CASINO atunci când te-au logat prima oară, însă după ce ți-ai confirmat adresa de email
 • Primul depozit să aibă o valoare mai mare de 50 RON

Dacă îndeplinești cumulativ toate aceste condiții vei fi eligibil să primești bonusul. Nu uita că, dacă dorești să primești suma maximă, va trebui să efectuezi o depunere de 500 RON.

Odată primit bonusul va trebui să îndeplinești toate condițiile de rulaj. Altfel, nu vei putea retrage suma primită bonus. Condițiile de rulaj sunt următoarele:

 • Suma bonus trebuie rulată de 35x
 • Poți rula bonusul doar în secțiunile „Cazino Live” și „Jocuri”
 • Bonusul aferent primei depuneri are o perioadă de valabilitate de 7 zile
 • Bonusurile pentru următoarele 2 depuneri au o valabilitate de 14 zile fiecare
 • Pentru rotirile gratuite termenul de valabilitate este tot de 7 zile
 • Valoarea rotirilor gratuite este de 0,2 RON
 • Câștigurile obținute în urma rotirilor trebuie de asemenea rulate de 35x, însă doar în secțiunea „Jocuri”

Pentru detaliile complete despre bonusul de bun venit de cazino din oferta săptămânală Superbet citește termenii și condițiile de pe site.

🎁 Alte promoții

Pe lângă bonusul de bun venit, în Superbet oferta actuală se regăsesc și o mulțime de alte promoții. Mai jos ți le prezentăm pe câteva dintre acestea.

Oferta săptămânală Superbet 

Pe site-ul Superbet găsești cu regularitate și promoții săptămânale. Acestea se adresează în primul rând jucătorilor la cazinoul online și sunt sub formă de turnee săptămânale. Promoțiile oferă premii în bani celor mai activi jucători din săptămâna în curs. Cu cât ai un loc mai fruntaș în clasamentul săptămânal cu atât premiul este mai mare.  

Oferta forbal Superbet

Fiind o casă de pariuri cu istorie în România, în Superbet oferta actuală se regăsesc și mai multe bonusuri pentru cei care pariază pe fotbal. În primul rând, ai mai multe promoții cu pariuri gratuite, inclusiv pentru meciurile din Champions League dar și din campionatul României – SuperLiga. Pariurile gratuite sunt oferite doar după ce ai plasat deja un bilet pe bani reali. Mai multe detalii despre cum poți beneficia de aceste bonusuri găsești în secțiunea de promoții de pe site-ul operatorului.

Concluzii oferte Superbet

La Superbet ai numeroase motive pentru a-ți deschide un cont. În primul rând, găsești o mulțime de promoții în oferta săptămânală Superbet de care să profiți.

Procesul de deschidere al unui cont este foarte simplu și nu necesită mai mult de 2 minute iar la final poți opta pentru a primi și unul dintre cele 2 bonusuri de bun venit: pentru pariuri (de până la 500 RON) și pentru cazinoul online (de până la 1200 RON și 300 rotiri gratuite).

Poți alege să îți deschizi un cont chiar și de pe una dintre cele 2 aplicații mobile Superbet.

Nu în ultimul rând, ține minte să verifici frecvent secțiunea de promoții și oferte Superbet pentru a fi la curent cu cele mai noi bonusuri oferite de operator.

FAQ

Da, în Superbet oferta actuală se regăsesc 2 bonusuri de bun venit: unul pentru pariuri și unul pentru cazino online. Cel pentru pariuri are o valoare maximă de 500 RON iar cel pentru cazino de 1200 RON + 300 rotiri gratuite.

Mai multe detalii despre promoțiile din oferta de azi la Superbet poți găsi pe această pagină în secțiunile de mai sus. Totodată, le găsești și pe site-ul operatorului în secțiunea „Promoții”.

Da. De fapt, la ora actuală nu există doar o aplicație Superbet ci chiar 2. La Superbet ai o aplicație pentru pariuri și încă una pentru jocurile de cazino, ambele disponibile pentru android și iOS. Poți să folosești aplicația și pentru a-ți deschide un cont și primi bonusul de bun venit, așa că ai grijă pe care o instalezi. 

La Superbet ai la dispoziție mai multe metode de plată. Poți folosi card sau transfer bancar dar și un portofel electronic precum Skrill sau Neteller. Nu lipsesc nici serviciile TopPay și Paysafecard. Nu în ultimul rând, îți poți folosi și contul Revolut pentru a face depuneri.

Într-o astfel de situație trebuie să apelezi la serviciul de relații cu clienții al Superbet. Ai la dispoziție 3 metode a a-i contacta: Live chat, Whatsapp sau email la [email protected]