Publicat în 06/07/2024 

Orice jucător nou poate alege bonusul deblocat cu acest Pokerstars bonus code. Valoarea lui este de $30 împărțit în 6 zile de la înregistrare după cum este explicat mai jos!

Pokerstars Bonus Code

Îți voi arăta ce trebuie să faci pentru a activa oferta și vei afla mai multe despre celelalte promoții disponibile la Pokerstars România.

Ce îți aduce noul Pokerstars Bonus Code?

Oferta de bun venit disponibilă cu un Pokerstars bonus code 2024 se aplică doar jucătorilor noi care fac o depunere de cel puțin $20. Asta îți va aduce $30 suplimentari după cum urmează:

 • Ziua 1, 2 și 3: câte 5 bilete Spin & Go de $1 pe zi, fiecare bilet dându-ți oportunitatea de a câștiga până la $10.000
 • Ziua 4: bonus cash de $5 disponibil pentru orice joc dorești
 • Ziua 5: 5 bilete Spin & Go de $1 cu aceleași beneficii și condiții ca cele din primele 3 zile
 • Ziua 6: bonus cash de $5 identic cu cel din ziua 4.
Tip de Pokerstars bonusDescriere Pokerstars bonus
Pokerstars bonus de bun venit$30
Jocurile gratuitede $30
Depozit minim$20
Pokerstars Bonus Code

Efectuează o primă depunere de minimum $20. Foloseşte codul de bonus ‘THIRTY’ atunci când efectuezi depunerea. Această ofertă este disponibilă doar pentru jucătorii care nu au mai făcut niciodată o depunere de bani reali şi care efectuează o primă depunere de minimum $20. Jocurile gratuite de $30 vor fi depuse zilnic din ziua depunerii: Ziua 1 = 10 bilete de $0,50, Ziua 2 = 5 bilete de $1, Ziua 3 = 5 bilete de $1, Ziua 4 = bonus cash de $5, Ziua 5 = 5 bilete de $1, Ziua 6 = bonus cash de $5. Toate biletele emise ca parte a promoţiei Jocuri gratuite de $30 expiră în 21 de zile de la emitere.

Depunerea poate fi făcută atât pe varianta de desktop a site-ului cât și pe cea de mobil, la secțiunea “Casierie mobilă.” Verifică dacă metoda de plată preferată este disponibilă și pe mobil.

Cum obții banii aferenți unui Pokerstars Bonus Code?

Pe scurt, trebuie să devii membru Pokerstars România în mod gratuit și să faci prima depunere. Apoi, în mod automat, contul tău va primi biletele Spin & Go și bonusurile cash conform schemei prezentate mai sus. Hai să detaliem puțin procesul pentru a nu exista niciun fel de dubiu asupra a ceea ce trebuie să faci.

Pasul 1. Creează cont

Pentru a-ți face cont la pokerstars.ro, nu e nevoie decât de informații personale minime în primă fază: adresa de e-mail, nume de utilizator, țara de reședință care e setată automat pe România, și o parolă de minim 8 caractere dintre care cel puțin o cifră. Apasă pe “Creează cont” și totul este gata.

Pokerstars Romania

Pasul 2. Fă o depunere

În aceste moment ți-a apărut o casetă cu un buton verde pe care scrie “Fă o depunere.” Dacă dai click pe el vei fi redirecționat către pagina de depuneri unde trebuie să alegi o metodă de plată disponibilă. Introduci suma pe care vrei să o transferi (valoare + monedă) și apoi datele corespunzătoare metodei de plată alese.

După ce tranzacția este finalizată, vei primi prima parte a bonusului de bun venit, și anume 5 bilete Spin & Go în valoare de $1 fiecare. În zilele care urmează, restul ofertei dată de un Pokerstars bonus code va fi alocat conform regulii de mai sus.

Termeni și condițilei bonus de bun venit Pokerstars cu Pokerstars Bonus Code

Dacă ai optat pentru biletele gratuite în valoare de $30 accesate printr-un Pokerstars bonus code 2024, mai sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a face o decizie:

 • Biletele Spin & Go acordate ca parte a acestei promoții expiră în 21 de zile
 • După trecerea termenului de valabilitate, toate biletele neutilizate sunt anulate
 • Nu poți schimba biletele cu bani reali sau cu alt tip de bonus
 • Nu poți transfera biletele către alt cont
 • Nu poți efectua o retragere în perioada în care beneficiezi de bonus, pentru că în caz contrar, îl vei pierde definitiv
 • Toate celelalte condiții generale impuse utilizatorilor Pokerstars se aplică și aici, deci citește-le cu atenție.

Pokerstars Metode de Plată

Dacă vei citi păreri ale utilizatorilor pe forum, vei vedea că sunt foarte mulțumiți de securitatea tranzacțiilor la pokerstars.ro. Acest operator pune la dispoziție următoarele metode de plată pentru depunere:

 • Neteller
 • Skrill
 • Card bancar (Visa, MasterCard, Maestro)
 • Entropay
 • Transfer bancar local
 • Paysafecard

Nu ai posibilitatea de a activa depunerea rapidă pentru Maestro, transfer bancar local și Paysafecard. Asta te-ar putea încetini în activarea unui Pokerstars bonus code 2024. De asemenea, este important de menționat că unele dintre aceste metode de plată nu pot fi folosite și pentru retrageri: cardurile Maestro și Mastercard, transfer bancar local, și Paysafecard.

Aplicația Pokerstars pentru Mobil

Utilizatorii au șansa de a descărca o aplicație pe telefonul mobil sau tabletă pentru a accesa contul lor Pokerstars și pentru a-l folosi la întreaga lui capacitate, incluzând beneficiile unui Pokerstars bonus code. Totuși, există diferențe între metodele de plată disponibile pe desktop și cele din casieria pentru mobil.

Aplicația Pokerstars pentru Mobil

Este recomandat să descarci aplicația pentru o experiență cât mai lină și mai plăcută, deoarece ea a fost făcută special pentru dispozitive cu o putere de procesare mai mică decât un calculator/laptop obișnuit. Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele Android și iOS. Din păcate, nu există suport pentru Windows Phone deocamdată.

Dacă nu vrei să descarci nimic, poți oricând folosi versiunea optimizată pentru mobil a site-ului Pokerstars, pokerstars.ro, indiferent de locația de unde îl accesezi (București, Cluj sau orice alt oraș din lume).