Pokerstars Cod de Bonus

Orice jucător nou poate alege bonusul deblocat cu acest Pokerstars cod de bonus. Valoarea lui este de $30 împărțit în 6 zile de la înregistrare după cum este explicat mai jos.

Revendică Pokerstars cod de bonus

Îți voi arăta ce trebuie să faci pentru a activa oferta și vei afla mai multe despre celelalte promoții disponibile la Pokerstars România.

Pokerstars cod de bonus

Ce îți aduce noul Pokerstars Cod de Bonus?

Oferta de bun venit disponibilă cu un Pokerstars bonus code 2020 se aplică doar jucătorilor noi care fac o depunere de cel puțin $20. Asta îți va aduce $30 suplimentari după cum urmează:

 • Ziua 1, 2 și 3: câte 5 bilete Spin & Go de $1 pe zi, fiecare bilet dându-ți oportunitatea de a câștiga până la $10.000
 • Ziua 4: bonus cash de $5 disponibil pentru orice joc dorești
 • Ziua 5: 5 bilete Spin & Go de $1 cu aceleași beneficii și condiții ca cele din primele 3 zile
 • Ziua 6: bonus cash de $5 identic cu cel din ziua 4.
Tip de bonusDescriere bonus
Bonus de bun venit$30
Alte bonusuri100% pentru prima depunere
Depozit minim$20
Pokerstars Cod de Bonus

Activează Pokerstars cod de bonus

Depunerea poate fi făcută atât pe varianta de desktop a site-ului cât și pe cea de mobil, la secțiunea “Casierie mobilă.” Verifică dacă metoda de plată preferată este disponibilă și pe mobil.

Cum obții banii aferenți unui Pokerstars Cod de Bonus?

Pe scurt, trebuie să devii membru Pokerstars România în mod gratuit și să faci prima depunere. Apoi, în mod automat, contul tău va primi biletele Spin & Go și bonusurile cash conform schemei prezentate mai sus. Hai să detaliem puțin procesul pentru a nu exista niciun fel de dubiu asupra a ceea ce trebuie să faci.

Pasul 1. Creează cont

Pentru a-ți face cont la Pokerstars, nu e nevoie decât de informații personale minime în primă fază: adresa de e-mail, nume de utilizator, țara de reședință care e setată automat pe România, și o parolă de minim 8 caractere dintre care cel puțin o cifră. Apasă pe “Creează cont” și totul este gata.

Pasul 2. Fă o depunere

În aceste moment ți-a apărut o casetă cu un buton verde pe care scrie “Fă o depunere.” Dacă dai click pe el vei fi redirecționat către pagina de depuneri unde trebuie să alegi o metodă de plată disponibilă. Introduci suma pe care vrei să o transferi (valoare + monedă) și apoi datele corespunzătoare metodei de plată alese.

După ce tranzacția este finalizată, vei primi prima parte a bonusului de bun venit, și anume 5 bilete Spin & Go în valoare de $1 fiecare. În zilele care urmează, restul ofertei dată de un Pokerstars cod de bonus va fi alocat conform regulii de mai sus.

Revendică Pokerstars cod de bonus

Pokerstars Bonusul de 100% la Depunere cu Pokerstars Cod de Bonus

O ofertă foarte populară este bonusul de 100% la prima depunere care are o limită maximă variabilă în funcție de moneda în care faci depunerea, după cum urmează:

 • 600 USD
 • 500 EUR
 • 400 GBP
 • 600 CAD

Modul în care transformi acest cod bonus în bani reali este puțin mai complicat decât în cazul biletelor gratuite. Pentru fiecare 1 USD real pe care îl plătești sub formă de rake sau taxă de turneu primești 5 puncte de eliberare. Pentru celelalte valute rata este următoarea:

 • 6.5 puncte pentru 1 GBP
 • 4 puncte pentru 1 CAD
 • 5.5 puncte pentru 1 EUR

La fiecare 180 de puncte de eliberare strânse primești $10 cash în contul tău Pokerstars. Din nou, această rată la care ți se acordă câte 10 unități de valută variază în funcție de moneda aleasă pentru depunere, astfel:

 • 230 puncte per 10 EUR
 • 270 puncte per 10 GBP
 • 180 puncte per 10 CAD

Pentru a debloca bonusul este nevoie să introduci un Pokerstars cod de bonus specific atunci când faci prima depunere: STARS600. Este important să știi că această ofertă nu se cumulează cu cea prezentată mai devreme. Din moment ce există un singur prim depozit, trebuie să alegi între cele două.

Totuși, partea bună este că nu e nevoie să depui toată suma deodată. Ai timp 60 de zile să atingi valoarea maximă a bonusului dacă dorești. În acest interval beneficiezi de 3 depuneri eligibile pentru obținerea fondurilor bonus. În plus, ai timp 4 luni pentru a câștiga toată suma necesară pentru eliberarea bonusului în întregime.

Dacă există ceva ce nu înțelegi, citește cu atenție secțiunea de reguli aferentă bonusurilor Pokerstars online, iar dacă tot nu te lămurești, nu ezita să folosești opțiunea lor de live support. Vei avea șansa de a vorbi cu reprezentanți ai serviciului de asistență clienți care știu să-ți răspundă la orice întrebări ai avea în legătură cu ofertele Pokerstars.

Revendică Pokerstars cod de bonus

Termeni și condițilei bonus de bun venit Pokerstars cu Pokerstars Cod de Bonus

Dacă ai optat pentru biletele gratuite în valoare de $30 accesate printr-un Pokerstars bonus code 2020, mai sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a face o decizie:

 • Biletele Spin & Go acordate ca parte a acestei promoții expiră în 21 de zile
 • După trecerea termenului de valabilitate, toate biletele neutilizate sunt anulate
 • Nu poți schimba biletele cu bani reali sau cu alt tip de bonus
 • Nu poți transfera biletele către alt cont
 • Nu poți efectua o retragere în perioada în care beneficiezi de bonus, pentru că în caz contrar, îl vei pierde definitiv
 • Toate celelalte condiții generale impuse utilizatorilor Pokerstars se aplică și aici, deci citește-le cu atenție.

Pokerstars Metode de Plată

Dacă vei citi păreri ale utilizatorilor pe forum, vei vedea că sunt foarte mulțumiți de securitatea tranzacțiilor la Pokerstars. Acest operator pune la dispoziție următoarele metode de plată pentru depunere:

 • Neteller
 • Skrill
 • Card bancar (Visa, MasterCard, Maestro)
 • Entropay
 • Transfer bancar local
 • Paysafecard

Nu ai posibilitatea de a activa depunerea rapidă pentru Maestro, transfer bancar local și Paysafecard. Asta te-ar putea încetini în activarea unui Pokerstars bonus code 2020. De asemenea, este important de menționat că unele dintre aceste metode de plată nu pot fi folosite și pentru retrageri: cardurile Maestro și Mastercard, transfer bancar local, și Paysafecard.

Revendică Pokerstars cod de bonus

Aplicația Pokerstars pentru Mobil

Utilizatorii au șansa de a descărca o aplicație pe telefonul mobil sau tabletă pentru a accesa contul lor Pokerstars și pentru a-l folosi la întreaga lui capacitate, incluzând beneficiile unui Pokerstars cod de bonus. Totuși, există diferențe între metodele de plată disponibile pe desktop și cele din casieria pentru mobil.

Este recomandat să descarci aplicația pentru o experiență cât mai lină și mai plăcută, deoarece ea a fost făcută special pentru dispozitive cu o putere de procesare mai mică decât un calculator/laptop obișnuit. Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele Android și iOS. Din păcate, nu există suport pentru Windows Phone deocamdată.

Dacă nu vrei să descarci nimic, poți oricând folosi versiunea optimizată pentru mobil a site-ului Pokerstars, indiferent de locația de unde îl accesezi (București, Cluj sau orice alt oraș din lume).

Revendică Pokerstars cod de bonus

Dacă doriți să aflați mai multe despre alte mărci, vă recomandăm să verificați Betfair.