Publicat în 04/04/2024 

PokerStars este un jucător principal pe scena operatorilor de jocuri de noroc din România pentru că știe cum să-și țină clienții mulțumiți. Cu acest PokerStars sport bonus cod vei primi PÂNĂ LA 100% PENTRU TOATE SPORTURILE.

Betstars Cod de Bonus

PokerStars Sport Bonus de bun venit

Dacă nu ai mai avut niciodată cont la PokerStars, beneficiezi de 2 pariuri gratuite în valoare de €10 fiecare (deci €20 în total) după ce faci primul tău pariu din bani proprii. Această ofertă este disponibilă doar pentru jucătorii noi care fac o depunere la PokerStars.

PokerStars sport bonusDescriere bonus
PokerStars Sport Bonus de bun venitPÂNĂ LA 100% PENTRU TOATE SPORTURILE
Alte bonusuriAlte bonusuri Bonusuri la pariuri de tip acumulator pe fotbal sau tenis
Mărește câștigurile potențiale de maxim 10x cu Spin & Bet
Cote minime1.50
PokerStars Sport Bonus

18+. Clienţii care plasează un pariu pre-meci cu minimum trei selecţii pe orice sport vor primi un bonus cash de până la 100%, aşa cum este descris în tabelul de mai jos. Pentru această ofertă vor fi eligibili doar clienţii care au efectuat cel puţin o depunere de la înscriere. Oferta se aplică pariurilor multiple pre-meci. Cote minime de 1,50 (1/2) se aplică fiecărei opţiuni a pariului eligibil. Se aplică termeni compleţi.

Înregistrare la PokerStars Romania

Formularul de înregistrare la PokerStars este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să alegi țara de reședință (în acest caz România), o adresă de e-mail validă, un nume de utilizator pe care îl treci în câmpul ID Stars și o parolă. Apasă pe “Creează cont” și treci la pasul 2.

Va fi necesar ulterior să mergi la secțiunea Cont -> Detalii cont Stars și să adaugi diverse date personale precum numărul de telefon și adresa la care locuiești. De asemenea, pentru a putea face o retragere, este nevoie să îți verifici contul. Pentru completarea procesului, trebuie să oferi date precum numele complet, data nașterii, și CNP-ul, printre altele, dar nu trebuie să te îngrijorezi în legătură cu asta acum pentru că nu afectează cu nimic obținerea PokerStars bonusului de bun venit.

Ghid pentru primul pariu la PokerStars

Alege un meci care te interesează și apasă pe butonul care arată cota corespunzătoare evenimentului precum în imaginea de mai jos. Odată ce dai click, vei vedea mesajul “Adăugat” pe un fundal verde.

Setează suma pe care vrei să o pariezi, apoi apasă butonul “Plasează pariu.” În acest moment, ești eligibil pentru cele 2 pariuri gratuite aferente acelui PokerStars sport bonus.

Pentru a vedea pariurile PokerStars sport bonus, mergi la Cont -> Bonusuri. Ele pot fi văzute și în secțiunea “Pariuri bonus” localizată lângă “Biletul de pariere.” Poate dura până la 48h pentru ca pariurile gratuite să devină disponibile.

Pokerstars pariuri sportive
Captura de ecran a cotelor PokerStars a fost făcută pe 14 martie 2022

Termeni și condiții PokerStars bonus

Pe lângă condițiile menționate până acum, iată ce mai trebuie să știi despre PokeStars bonusul de bun venit:

 • Depunerile prin Neteller sau Skrill nu sunt eligibile pentru obținerea pariurilor gratuite
 • Pentru a obține bonusul, trebuie să pariezi cu bani proprii
 • Nu sunt eligibile pariurile plasate cu fonduri bonus și nici cele care sunt anulate sau retrase
 • Dacă ai avut un cont Stars dar la o altă secțiune decât cea pentru pariuri sportive, și anume poker sau cazinou, este nevoie să te înregistrezi prin fereastra Provocări pentru a putea fi eligibil pentru bonusul de bun venit
 • Pariurile au o valabilitate de 7 zile din momentul acordării lor
 • Opțiunea de Spin & Bet nu este disponibilă pentru pariurile gratuite pe care le-ai obținut
 • Oferta de înregistrare nu este cumulativă cu nicio altă promoție PokerStars
 • Moneda corespunzătoare fondurilor bonus este cea aferantă mizei tale.
 • Chiar dacă vei schimba moneda ulterior, nu va exista o schimbare la moneda pariului gratuit.
 • De exemplu, dacă pariezi euro, primești euro, dar dacă apoi schimbi moneda la dolari, fondul bonus rămâne în euro.

De asemenea, trebuie menționat că termenii și condițiile generale PokerStars se aplică la orice ofertă, inclusiv cea de bun venit. De aceea este recomandat să le citești cu atenție înainte de a-ți crea cont.

PokerStars Metode de plată disponibile

Există 7 metode de plată disponibile pe PokerStars Romania:

 • Neteller
 • Transfer bancar direct
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Card bancar: Visa, MasterCard, Maestro

Niciuna dintre aceste metode nu vine cu taxe de tranzacție. Există mai multe monede disponibile, inclusiv RON, cu excepția Paysafecard și Maestro care nu acceptă decât EUR. Ai opțiunea de a seta o limită săptămânală de depunere, limită care variază în funcție de metoda de plată aleasă.

E important de știut că suma minimă pentru folosirea transferului direct bancar este echivalentul a 5000 USD în EUR și că ți se vor cere detalii suplimentare de identificare dacă dorești să depui o astfel de sumă.

PokerStars Mobile app

Considerând că mulți utilizatori preferă să parieze de pe mobil, PokerStars are o versiune dedicată a site-ului pentru cei care îl accesează de pe telefon sau tabletă. Mai mult, există un mobile app pentru utilizatorii iOS și Android, care poate fi descărcat cu ușurință accesând site-ul operatorului de pe un dispozitiv compatibil.

Aplicația iOS conține toate cele 3 secțiuni ale site-ului: pariuri sportive, poker și alte jocuri de cazinou precum sloturi online, ruletă și chiar jocuri cu dealer live. Dacă nu vrei să descarci nimic pe telefonul sau tableta ta, poți folosi oricând versiunea optimizata a site-ului pentru mobil, care merge foarte bine fără a-ți da bătăi de cap suplimentare.