Unibet Bonus

Unibet Bonus

Folosește așa numitul Cod Promoțional Unibet și primești Unibet bonus de bun venit – 100% de până la 300 RON la prima depunere + 150 runde gratuite.

Unibet bonus

Citește recenzia noastră pentru a afla detaliile.

Unibet Bonus 2022: Activare

Găsiți toate detaliile Unibet Bonus din tabelul de mai jos:

Unibet BonusuriDetalii despre Unibet Bonus
Unibet Bonus de Bun Venit: 100% de până la 300 RON la prima depunere + 150 runde gratuite
Bonus maxim:până la 300 RON
Primei depuneri:puțin 25 RON
Alte conditii:Reședința ta este in România
Cod Promoțional Unibet:

18+. Esti eligibil pentru bonus dacă: prima ta depunere este de minim 25 RON, reședința ta este in România. Condiții de rulaj: suma bonus x3. Doar pariurile pre-meci cu cote minime de 1.40 se califică pentru rulajul bonusului. Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile.

Unibet înregistrare cu cod promoțional Unibet

În cazul Unibet, la Unibet înregistrare vei găsi o casuță care te invită sa folosești un Cod Promoțional Unibet. Daca vizitezi bonuscod.ro și apeși pe butoanele de pe această pagină, nu mai este nevoie să folosești un Cod Promoțional Unibet pentru a activa Unibet bonus de bun venit.

Echipa bonuscod.ro coloaborează cu Unibet în sistem de afiliere, iar vizitatorii care ajung pe website-ul Unibet de pe această pagină de review primesc bonusul instant.

Acest Unibet bonus Unibet este acordat doar noilor înregistrați şi trebuie acceptat printr-o bifă atunci când vă înregistraţi. Dacă nu aţi făcut-o, puteți să-l solicitaţi prin live chat înainte de a plasa primul pariu. Bonusul constă în returnarea integrală a mizei primului pariu, dacă acesta este pierdut (contul vă va fi creditat cu 300 ron, bonus).

Nu ezitați și alăturați-vă celor peste 14 milioane de clienţi Unibet. Înregistrarea durează doar câteva minute, iar parierea poate începe imediat. Pe lângă oferta de pariu 100% până la 300 RON la Pariuri Sportive, mai beneficiați de acces la Unibet TV, precum și la cele mai atractive cote și oferte de pariuri live.

Unibet înregistrare

Unibet bonus de bun venit

Unibet, cea mai populară casă de pariuri online licențiată în România, îți oferă primul pariu fără risc 100%. Folosește așa numitul Cod Promoțional Unibet pentru a primi până la 300 ron, pariu fără risc la Unibet înregistrare.

Înregistrați-vă la Unibet și începeți să pariați în câteva minute! Vă place să pariați pe sporturi? Atunci primul pariu sportiv este și 100% până la 300 RON la Pariuri Sportive și beneficiați de acces la Unibet TV, precum și la cele mai atractive cote și oferte de pariuri live.

Ca să vă convingeți de calitatea ofertelor Unibet, trebuie să urmați doar câțiva pași simpli. La început trebuie să completați formularul de Unibet înregistrare, ceea ce vă va lua doar câteva minute. După introducerea datelor cu caracter personal, la pasul 4, aveți grijă să bifați căsuța “da” pentru acceptare bonus. Astfel se va activa Cod Promotional Unibet 2022.

De asemenea, optați și pentru a primi bonusuri și alte informații relevante, dar și pentru a afla ce promoții sunt în așteptare pentru jucătorii Unibet.

Nu uitați, nu există un cod anume pentru obtinerea bonusului Unibet. Trebuie doar să aveți grijă ca atunci când deschideți contul să bifați căsuța prin care sunteți de acord cu această ofertă promoțională.

Cum functionează acest Cod Promoțional Unibet?

Un Cod Promoțional Unibet se acordă doar clienților noi, la prima Unibet înregistrare, prin bifarea căsuței de accept, în ultima etapă a înregistrării (în momentul introducerii datelor personale la înregistrare), sau prin solicitare către live chat, înainte să plasați primul pariu.

Cod Promoțional Unibet

Deci, în cazul în care aveți ghinion și pierdeți primul pariu plasat la Unibet pariuri sportive, suma primită ca bonus va trebui rulată de 3 ori pe cote de minim 1.40 într-o perioadă de maxim 30 de zile de la creditare. Asta înseamnă că dacă veți plasa primul pariu cu o miză de 300 ron și veți pierde, contul vă va fi creditat cu un bonus de 300 ron. Practic Unibet Bonus de bun venit a casei de pariuri suedeze vă permite să riscați mai mult pe primul pariu.

Puteți plasa doar un singur pariu gratuit fără risc, iar bonusul își începe progresia numai după ce pariul a fost stabilit. Pentru ca banii să poată fi retrași, bonusul trebuie rulat astfel:

  • ­Pariuri sportive: suma bonus x 8.

Bonusul va expira după 30 de zile. Dacă nu completați rularea în acest timp, banii bonus și câștigurile care le-ați acumulat folosind banii bonus vor fi pierdute.

Doar în momentul în care cerințele bonusului au fost întâlnite, banii bonus vor fi convertiți în bani cash iar aceștia vor putea fi retrași.

Această ofertă este valabilă doar pentru pariurile făcute înainte de meci.

Unibet aplicație

Pariază acum de pe orice dispozitiv mobil și ai Unibet bonus primul pariu fără risc până la 50 ron. Unibet poate fi accesat și de pe dispozitivele Unibet aplicație, pentru a vă oferi o experiență completă. Fiecare secțiune de pe site are creată câte o Unibet aplicație (disponibilă pe iOS și Android).

Pentru a începe să pariați, aveți nevoie doar de un telefon mobil sau o tabletă, și o conexiune la internet. Iar Unibet vă oferă un bonus: primul pariu fără risc până la 50 ron.

În momentul în care vă deschideți un cont la Unibet și efectuați primul depozit, automat puteți descărca Unibet aplicație PRO pentru terminale mobile. Aceasta beneficiază de facilitati unice, calitate si stabilitate, conform site-ului oficial, fiind foarte intuitivă, cu o navigare ușoară, iar accesul la fiecare sport sau cursa zilnică este foarte ușor.

Unibet aplicație

Metodele de plată disponibile la Unibet

Puteți să retrageți și să depuneți bani, inclusiv să utilizați cardul de credit sau debit şi a diferiţilor furnizori locali de plăţi, cu aceleași reguli ca şi la depunerile şi retragerile normale de pe internet. Majoritatea depunerilor vor fi disponibile în contul dumneavoastră în câteva minute.

Pentru informații suplimentare, sau dacă aveți nevoie de ajutor, puteți folosi serviciul Unibet de live chat în limba română. Trebuie știut însă că acesta nu este disponibil non-stop, ci are un program de funcționare care este afișat pe site.

În afara acestui program puteți apela la serviciul de chat în limba engleză, sau numărul de telefon internațional (cu plată), care poate fi apelat în caz de urgențe, fiind disponibill non-stop.

Pentru un pariu, nu ezitați să beneficiați astăzi de codul bonus de la Unibet, cunoscut și sub numele Unibet Cod Promoțional 2022.

Calitatea serviciilor, oferta vastă de pariuri şi stream-urile live video pe care le oferă, fac din Unibet una dintre agenţiile de pariuri de top pe internet la care joacă românii!

Dacă vrei să afli mai multe despre acest website, citește despre misunea și viziunea noastră, precum și depsre modelul de afacere marketing afiliat.

Evaluare: 5.0

Dacă ți-a placut această recenzie, te invit să citești și despre alte cazinouri și case de pariuri:

Vlad Cazino
Winmasters
eFortuna Romania

18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial