Publicat în 06/07/2024 

Este greu să ții pasul cu toate ofertele unui cazinou. De asta, în rândurile ce urmează îți vom prezenta tot ceea ce trebuie să știi despre cele oferite de Vlad Cazino. Acesta fiind destinate pentru live cazino și sloturi. Primul Vlad Cazino bonus este de 250 de RON și este acordat pentru jucarea a minimum 500 de RON la cazino live. Al doilea bonus este pentru jucătorii noi și poate ajunge până la 100% până la 2000 RON la prima depunere + 300 Rotiri Gratuite

✔️ Avantaje Vlad Cazino

✔️ Retragerile se efectuează mai rapid în comparație cu alte cazinouri

✔️ Selecție vastă de sloturi

✔️ Oferte diversificate pentru fiecare tip de jucător

Dezavantaje Vlad Cazino

❌ Echipa de suport nu este disponibilă non-stop

❌ Site-ul pare învechit în comparație cu al altor operatori de cazino

🎁 Promoții și bonusuri oferite de Vlad Cazino 

În tabelul de mai jos poți observa ofertele existente legate de bonus:

ActivitateDescriere bonusPrimește bonusul
🎁 Cazino100% până la 2000 RON la prima depunere + 300 Rotiri Gratuite
🎁 Live CazinoObține 250 RON bani bonus, dacă joci minim 500 RON la oricare din mesele de Live Cazino. 

🎁 Vlad Cazino Bonus  – Cazino

Dacă ești un fan al sloturilor de înaltă calitate, vei fi înclinat să folosești acest bonus. Acesta îți poate oferi 100% până la 2000 RON la prima depunere + 300 Rotiri Gratuite. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că respecți termenii și condițiile. Această promoție este valabilă doar pentru jucătorii noi ce sunt rezidenți ai româniei. Pentru a beneficia de acest bonus trebuie să minim vârsta de 18 ani.

Pași pentru a solicita/primi bonusul de bun venit

Este foarte simplu să optezi pentru acest bonus. Urmează pașii de mai jos pentru a afla cum poți să-l iei.

 1. Folosește link-ul de mai sus pentru a naviga pe site-ul Vlad Cazino. Aici va trebui să apeși pe butonul din dreapta sus pentru a te înregistra.
 2. În următoarea parte va trebui să introduci datele tale personale. Asigură-te că acestea sunt corecte deoarece acestea trebuie să coincidă cu cele din buletin. Orice abatare poate duce la închiderea contului.
 3. După ce ați terminat cu Vlad Cazino cont/autentificare, este momentul să-ți verifici contul prin e-mail.
 4. Odată ce contul a fost verificat, va trebui să efectuezi o depunere de minim 25 de RON pentru a primi bonusul. 
 5. Asta a fost tot! Vei primi instant bonusul iar rotiri gratuite peste o zi lucrătoare.

Valid în

Vlad Cazino
 • Cazino 100% romanesc
 • +800 sloturi diferite
 • Turnee si promotii constante cu premii

Testat și verificat la 12th iulie 2024

Termeni și Condiții Bonus Vlad Cazino

După cum știi, pentru a beneficia de orice ofertă, este necesar să respecți regulile aferente acesteia. Am adunat pentru tine toate criteriile importante de care trebuie să ții cont înainte să începi. 

18+. Prima ta depunere este de minim 25 RON. Depune până la 2000 RON și noi o să-ți dublăm depunerea cu bani bonus. Dacă depui 500 RON, o să primești încă 500 RON ca și bani bonus de la noi. Sloturile și Jocurile rulează bonusul x 35, Cazinoul Live rulează bonusul X 50. Bonus 300 Rotiri CASH în primele 7 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Bonus 300 Rotiri CASH în primele 7 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Termenii și condițiile generale Vlad Cazino se aplică.
vlad cazino bonus exclusiv

🎰 Vlad Cazino Bonus  – Live Cazino

Pentru cei ce admiră autenticitatea cazinourile live online, acesta este un bonus pentru ei. Acesta este menit pentru jucătorii existenți și nu se clasifică ca un Vlad Cazino bonus de bun venit. Pentru cei ce au jucat minim 500 de RON în ziua de Joi se va acorda un bonus de 250 de RON. Acest bonus este valabil doar pentru cei ce respectă termenii și condițiile.

Pași pentru a solicita/primi bonusul de bun venit

Dacă te-ai decis să folosești acest bonus, trebuie să urmezi pașii de mai jos pentru a te înregistra.

 1. Apasă pe link-ul de mai sus pentru a merge pe pagina oficială Vlad Cazino. Aici, va trebui să apeși pe butonul de înregistrare din dreapta sus.
 2. Ai grijă să completezi spațiile cu informațiile tale, așa cum sunt trecute în buletin. Orice abatere de la această regulă poate duce la anularea bonusului sau închiderea contului.
 3. După finalizare și confirmarea emailului va trebui să optezi pentru această promoție. Poți face asta de pe pagina de promoții din panoul de utilizator.
 4. Asigură-te că ziua în care joci la Live Casino este joi deoarece doar așa vei putea primi bonusul. Rulează minim 500 de RON pentru a fi eligibil.
 5.  Asta a fost tot. Acum te vei putea bucura de cei 250 de RON.

Termeni și Condiții

Deși nu este un Vlad Cazino bonus de bun venit, această promoție vine la rândul ei cu un set de reguli. Aruncă o privire mai jos pentru a afla dacă ești eligibil.

 • Promoția este valabilă doar pentru cei ce sunt înregistrați cu Vlad Cazino. 
 • Se desfășoară săptămânal, în fiecare joi între orele 00:01 și 23:59.
 • Jucătorii vor trebui să ruleze 500 de RON pentru a fi eligibili pentru bonus.
 • Va trebui să optezi pentru această ofertă din panoul de utilizator și secțiunea oferte pentru a beneficia de el.
 • Rulajul pentru acest bonus este de 40 ori pentru jocurile Live Cazino. 
 • Durata maximă pentru rulaj este de 30 de zile calendaristice. Toate câștigurile rezultate vor fi anulate în caz că nu este îndeplinită condiția.
 • Dacă Vlad Cazino consideră că aveți un comportament abuziv, aceștia vă pot termina bonusul cât și contul.
 • Banii rezultați pot fi rulați doar la mesele de la Live Cazino.

🙋 Cod bonus – Avem nevoie de el?

Pentru majoritatea bonusurile poate te-ai obișnuit cu un cod promoțional. Din fericire, ambele promoții prezentate mai sus nu au nevoie de niciun fel de cod. Pentru bonusul cazino, este nevoie doar să te înregistrezi cu linkul potrivit. Aceasta promoție se va activa instant iar după depunere vei primi banii.

În cazul promoției live cazino, tot ce va trebui să faci înainte să depui sau să rulezi banii este să optezi pentru promoție. Acest lucru se poate face pe pagina de oferte iar după aceea poți proceda cu pașii următori.

🎁 Alte Promoții

Ai beneficiat deja de promoțiile oferite mai sus? Este timpul să aflii despre alte oferte din cadrul Vlad Cazino. Deși nu există un Vlad Cazino bonus fără depunere, poți arunca o privire mai jos pentru a vedea ofertele existente.

Vlad Cazino Bonus fără depunere

Din nefericire pentru amatorii de gratuități, nu există momentan un Vlad Cazino bonus fără depunere. Poți ține un ochi pe paginile de socializare dar și pe cea de oferte a cazinoului pentru noi informații. 

Vlad Cazino Rotiri Gratuite

Pe perioada weekendul poți câștiga 30 de rotiri gratuite la Agent of Hearts cu o depunere de minim 100 de RON. Tot ce trebuie să faci este să depui Sâmbăta sau Duminică și să optezi pentru această ofertă înainte. Fiecare rotire este pe o mână de 1 RON. Suma de rulat este de 25 de ori pentru Cazino și 40 de ori pentru Live Cazino. Această promoție va dura 30 de zile și este disponibilă pentru orice jucător înregistrat. 

Dacă alegi să depui într-o zi de marți peste 100 de RON, vei putea să te bucuri de 100 de rotiri gratuite la Burning Hot. Tot ce trebuie să faci este să optezi pentru această ofertă de pe pagina de oferte. Valoarea unei singure rotiri este de 0.20 RON iar promoția durează 30 de zile calendaristice. Condițiile de rulaj sunt 25 de ori pentru cazino și 40 de ori pentru live cazino. 

Vlad Cazino 50 de RON Luni

Dacă ești o persoană căreia îi place ziua de luni, atunci poți fi eligibil pentru acest bonus. Atâta timp cât ai rulat 300 de RON în această zi, vei primi 50 de RON bani bonus. Oferta este valabilă doar pentru jucătorii înregistrați. Condiția de rulaj este de 25 pentru jocuri cazino și 40 pentru jocurile live. Termenul maxim este de 30 de zile de la activarea bonusului.

💡 Concluzii Bonus Vlad Cazino

În încheiere nu putem să nu menționăm că Vlad Cazino este unul dintre cele mai mari cazinouri din România. Aceștia vin cu o suită variată de oferte pentru orice fel de jucător. Sperăm să vedem mai multe îmbunătățiri pe viitor și poate chiar un Vlad Cazino bonus fără depunere. 

FAQ

Dacă ai întrebări legate de bonus, probabil vei găsi răspunsul mai jos. 

Din fericire pentru jucătorii noi, acest tip de Vlad Cazino bonus există. Tot ce trebuie să faci este să iți creezi un cont folosind pașii de mai sus pentru a-l revendica. Atâta timp cât ești rezident al României și ai peste 18 ani, vei putea să te bucuri de acest bonus de bun venit. Ține minte totuși că acesta este valabil doar pentru cazino. Nu va trebui să folosești niciun cod bonus Vlad Cazino.

Toate promoțiile oferite de Vlad Cazino se pot găsi pe pagina lor de oferte ce poate fi accesată de pe pagina principală. De aici tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de oferte. O pagină se va deschide cu toate ofertele valabile pentru contul tău. 

Da, o aplicație Vlad Cazino există și conține toate funcțiile platformei web de la care te-ai aștepta. Aceasta poate să fie downloadată de pe App Store pe iOS și Play Store pe Android. 

Fiind un cazino mare, te poți aștepta la cele mami bune metode de plată. Acestea sunt Card de Credit / Debit, Transfer Bancar, TopPay, Paysafecard, Neteller și Skrill. Ai grijă deoarece sumele minime de depunere pentru acestea diferă între ele. Vei putea contacta serviciul de relații cu clienții pentru mai multe informați.

Cei de la Vlad Cazino se mândresc cu retrageri rapide. Când vine vorba de acestea, ei se angajează să proceseze retragerile în maxim 24 de ore de la efectuarea lor. În funcție de metoda aleasă, pot să dureze între 1 și 3 zile pentru ca banii să ajungă în contul tău.