Publicat în 07/04/2024 

Dacă dorești să începi să joci la Vlad Cazino va trebui în primul rând să îți deschizi un Vlad Cazino cont. Citește în continuare pentru a vedea care este procesul de înregistrare și cum îți poți deschide un Vlad Cazino cont în doar câteva minute. O poți face atât de pe calculator cât și de pe telefonul mobil.

🙋 Cum îți deschizi un Vlad Cazino cont – procesul pas cu pas

Deschiderea unui Vlad Cazino cont este necesară pentru a putea începe să joci jocurile de cazino preferate. Procesul de Vlad Cazino înregistrare este, din fericire, destul de simplu și nu va dura mai mult de câteva minute. Iată ce pași trebuie să parcurgi.

 1. Fă click pe butonul de mai sus pentru a merge către formularul de înregistrare
 2. Introdu în formular datele personale cerute – nume, prenume, data nașterii, CNP – și apasă pe butonul „Continuare”
 3. Completează noul formular cu adresa, numărul de telefon și întrebarea de securitate și apasă „Continuare”
 4. Citește termenii și condițiile și bifează căsuțele corespunzătoare, apoi apasă pe butonul „Înregistrează-te”. Nu uita să bifezi căsuța corespunzătoare pentru a primi și bonusul de bun venit.

După ce apeși pe butonul „Înregistrează-te” sistemul îți va crea un Vlad Cazino cont nou. Nu rămâne decât să îți confirmi adresa de email, să urmezi procesul de Vlad Cazino autentificare și vei putea începe să joci.

De asemenea, va trebui să îți confirmi și identitatea, prin încărcarea în sistem a unei copii a actului de identitate. Mulți operatori oferă posibilitatea unui cod promoțional pentru înregistrare. Pentru a verifica și a avea mai multe detalii despre ofertele și promoțiile Vlad Cazino, accesați această pagină/link.

vlad cazino autentificare

🎁 Bonus de bun venit exclusiv Vlad Cazino

Așa cum ai citit deja mai sus, atunci când îți creezi un Vlad Cazino cont nou ești eligibil să primești și un bonus de bun venit exclusiv.

La ora actuală, bonusul de bun venit exclusiv este in valoare de 100% din prima depunere, în limita a cel mult 2000 RON, și 300 rotiri gratuite. Citește acest articol pentru a vedea dacă trebuie să folosești un cod bonus Vlad Cazino.

Valid în

Vlad Cazino
 • Cazino 100% romanesc
 • +800 sloturi diferite
 • Turnee si promotii constante cu premii

Testat și verificat la 16th aprilie 2024

18+. Prima ta depunere este de minim 25 RON. Depune până la 2000 RON și noi o să-ți dublăm depunerea cu bani bonus. Dacă depui 500 RON, o să primești încă 500 RON ca și bani bonus de la noi. Sloturile și Jocurile rulează bonusul x 35, Cazinoul Live rulează bonusul X 50. Bonus 300 Rotiri CASH în primele 7 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Bonus 300 Rotiri CASH în primele 7 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Termenii și condițiile generale Vlad Cazino se aplică.

📱 Deschidere Vlad Cazino cont pe mobil

Poți efectua o Vlad Cazino înregistrare și de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicației operatorului. Această aplicație Vlad Cazino este disponibilă la ora actuală doar pentru dispozitivele Android, urmând ca, în perioada următoare să fie lansată și cea pentru telefoanele Apple.

Procesul de înregistrare este identic cu cel de pe calculator, așa că, dacă dorești să îți creezi un cont de pe telefon, citește pașii de mai sus.

vlad cazino mobile

Termeni și condiții

Pentru a putea beneficia de Vlad Cazino bonus, va trebui, așa cum am menționat deja, să îți deschizi un cont. Iată care sunt condițiile pentru deschiderea unui cont la Vlad Cazino:

 • Vârsta minimă – 18 ani
 • Reședința în România
 • Nu creează un cont în numele altei persoane
 • Banii depuși nu provin din activități ilicite

Lista completă a tuturor termenilor și condițiilor se găsește pe site-ul Vlad Cazino.

💳 Metode de plată: cum faci depuneri și retrageri

Pentru a primi bonusul, și pentru a putea juca după ce îți creezi Vlad Cazino cont, va trebui să efectuezi o primă depunere. La ora actuală, metodele de depunere la Vlad Cazino sunt:

 • Visa
 • mastercard
 • Transfer bancar
 • Skrill
 • Neteller

Orice depunere efectuată este taxată cu 2% potrivit legii. Astfel, dacă vrei să depui 25 RON, contul tău va fi alimentat doar cu 24.

Pentru retrageri poți folosi toate metodele de mai sus. Retragerile sunt, de asemenea, impozitate conform legii.

⭐ Contact Vlad Cazino

Dacă întâmpini vreo problemă, poți oricând lua legătura cu reprezentanții serviciului de relații cu clienții ai Vlad Cazino. Ai la dispoziție 2 metode:

 • Live chat – în intervalul orar 09.00 – 24.00
 • Email – la adresa [email protected]

Pe lângă acestea, ai la dispoziție și o secțiune vastă de ajutor, unde găsești răspunsuri la cele mai frecvente probleme și întrebări întâlnite de clienții Vlad Cazino.

❓ FAQ

Citește răspunsurile la cele mai populare întrebări despre deschiderea unui cont la Vlad Cazino. 

Deschiderea unui cont este extrem de rapidă. Ea durează doar câteva minute. Totuși, procesul de validare a identității durează chiar și câteva zile.

Da, poți descărca aplicația de Android și parcurge procesul de Vlad Cazino înregistrare direct de pe ea. Totodată, poți accesa și site-ul de pe mobil.

Trebuie doar să intri pe site și să apeși pe butonul „Autentificare”, după care să introduci datele de logare.

La Vlad Cazino ai numeroase sloturi, inclusiv de la producători precum EGT sau Kindred Group, dar și jocuri de masă și jocuri cu dealeri live.