Publicat în 28 noiembrie, 2023 

Dacă vrei să plasezi pariuri sportive sau să joci diverse jocuri de cazino pe Winmasters, trebuie să-ți deschizi un Winmasters cont. După finalizarea procesului de înregistrare Winmasters, vei putea beneficia de bonusuri Sport sau Cazino. Îți vom explica, mai departe, care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgi și ce variante de joc ai, dacă accesezi platforma de pe calculator sau de pe telefon.

🙋 Cum îți deschizi un cont Winmasters – procesul pas cu pas

Pentru a putea da startul pariurilor sportive, va trebui să te axezi pe deschiderea unui Winmasters cont. În acest sens, va trebui să parcurgi câteva etape simple și rapide, pentru a finaliza respectiva înregistrare Winmasters, care durează doar câteva minute:

 1. Primul pas constă în apăsarea butonului de mai sus, urmând să fii direcționat către pagina de înregistrare Winmasters, în scopul deschiderii unui nou Winmasters cont.
 2. Asigură-te că vei furniza corect toate informațiile solicitate, inclusiv datele de contact valide.
 3. Stabilește-ți un nume de utilizator și o parolă pentru Winmasters cont.
 4. Citește cu atenție termenii și condițiile pentru deschiderea unui Winmasters cont, înainte de a bifa căsuța pentru acceptarea acestora.
 5. După ce termini de completat formularul de înregistrare cu datele tale personale, apăsă butonul „Deschide un cont”.
 6. Pentru a confirma deschiderea Winmasters cont, va trebui să accesezi mail-ul pe care îl vei primi pentru verificare.
Winmasters cont

Mulți operatori oferă coduri promoționale la înregistrare. Pentru a afla mai multe detalii despre ofertele și promoțiile Winmasters, vizitează acest link. 

🎁 Bonus de bun venit Winmasters

După deschiderea unui cont Winmasters, vei avea acces la un bonus de înregistrare. Mai precis, vei putea alege între bonus Sport sau bonus Cazino.

În funcție de alegerea ta, pentru a beneficia de respectivul Winmasters bonus este important să respecți condițiile operatorului de jocuri de noroc.

Bonusul de înregistrare Sport ajunge până la 400 RON, în timp ce valoarea maximă a bonusului de înregistrare Cazino este de 200 de rotiri gratuite la Extra Juicy

Winmasters bonus pariuri sportive

Valid în

Winmasters
 • Pariuri in timp real
 • Live chat – 09:00 – 23:00
 • Aplicatie iOS si Android

Verificat la 10th decembrie 2023

18+|Pentru clienți noi fără depuneri anterioare. 100% până la 400 RON la prima depunere de minim 50 RON (cod ROWB400). În termen de 14 zile de la deschiderea contului. Rulaj de 8x (depunere + bonus) în 14 zile. Cote sub 1.65 nu contribuie.Termene și Condiții Generale Winmasters.
Winmasters bonus cazino

Valid în

Winmasters Casino

Verificat la 10th decembrie 2023

18+|Utilizatorii noi primesc 200 de rotiri gratuite 5 rotiri gratuite la Extra Juicy la verificarea cu succes a contului. Folosește codul FRUITS-5 în secțiunea Bonus. Proces de verificare: Copie color a CI este necesară pentru verificare. Rotiri gratuite suplimentare la depozite: 95 de rotiri gratuite pe Fire Hot 5 cu codul FRUITS-95. 100 de rotiri gratuite la Fire Shop cu codul FRUITS-100. Profit maxim: 500 RON. Nu există cerințe de pariere pentru rotiri gratuite. Retragere după pariarea întregului depozit în pariurile cazinoului. Se aplică termenii și condițiile standard Winmasters. Disponibil până la 30 noiembrie 2023.

🙋 Deschidere cont Winmasters pe mobil

Deschiderea unui cont Winmasters este posibilă și de pe telefonul mobil. O poți face accesând site-ul operatorului și urmând aceiași pași pe care ți i-am explicat mai devreme. Totodată, poți folosi un cod bonus Winmasters și de pe telefonul mobil, în momentul înregistrării sau al efectuării unei depuneri, dacă există unul. 

Poți accesa platforma Winmasters fie prin site, fie prin Winmasters aplicație specială pentru dispozitivele Android și iOS. Astfel, poți juca oricând dorești și, implicit, de oriunde te-ai afla.

Termeni și condiții

Dacă vrei să beneficiezi de un bonus după deschiderea unui cont Winmasters, va trebui să respecți câteva condiții de joc:

 • Este obligatoriu să fii major;
 • În cazul bonusului de înregistrare Sport sau Cazino pentru Winmasters cont nou, depunerea minimă este de 50 de lei.
 • Suma depusă și bonusul trebuie rulate de 8 ori.
 • În cazul bonusului Sport, trebuie să știi că dacă vei plasa pariuri simple la cote sub 1.80, acestea nu vor fi incluse în calculul rulajului.
 • În cazul pariurilor multiple de care se ține cont la rulaj, este important să mizezi pe o cotă totală de minim 1.80. Valoarea fiecărei selecții va fi de minim 1.35.
 • Bonusul Cazino este în valoare de 100% pentru suma primei depuneri, până la 1.000 RON și pana la 200 runde gratuite + 5 jetoane de aur fara rulaj.
 • Bonusul Cazino poate fi utilizat doar pentru jocuri tip cazino.
 • Rulajul necesar pentru deblocare este 35x suma depusă și cea bonus

❓ Cum să pariezi pe Winmasters

Odată ce ai deschis un Winmasters cont, vei putea plasa un pariu sportiv fără efort. Accesează secțiunea „Sporturi” și selectează meciurile de care ești interesat. La fel ca alți operatori de jocuri de noroc, și Winmasters îți pune la dispoziție atât varianta pariurilor single, cât și varianta pariurilor combinate.

Cum să plasezi un pariu single pe Winmasters

Logându-te în Winmasters cont și accesând secțiunea „Sporturi”, vei putea identifica meciul preferat, pentru care dorești să efectuezi un pariu single. Mai trebuie doar să apeși pe cotă, după care va trebui să te „muți” în partea dreaptă a ecranului, unde va fi afișat biletul tău. După alegerea mizei, apasă butonul  „Plasează pariu”.

Cum să plasezi un pariu combinat pe Winmasters

În cazul în care te interesează un pariu combinat pe Winmasters, va trebui să urmezi un proces similar efectuării pariului single. Alege meciurile pe care dorești să pariezi, selectând și cotele, apoi indică miza pe care o preferi. Ultimul pas constă în apăsarea butonului  „Plasează pariu”.

💳 Metode de plată: cum să efectuezi depuneri și retrageri

Winmasters îți oferă mai multe variante prin care poți efectua depuneri sau retrageri de bani, după ce te loghezi în Winmasters cont.

Poți face depuneri prin:

 • cardului bancar
 • OKTO.CASH
 • PaySafeCard
 • Skrill
 • Neteller

Dacă vrei să retragi bani, poți opta pentru următoarele modalități: card bancar Visa, MasterCard sau Maestro, PaySafeCard, Skrill, Neteller sau Sepa.

În cazul depunerilor, impozitul prevăzut de lege este de 2% din valoarea sumei.

Contact Winmasters

Dacă ai nelămuriri sau dorești informații suplimentare despre Winmasters cont, poți intra în contact cu reprezentanții operatorului:

 • prin email:  [email protected] (Luni – Vineri: orele 09:00-23:00/Sâmbătă – Duminică: orele 09:00-23:00);
 • prin Live Chat, pe site-ul Winmasters (Zilnic: orele 10:00-22:00);
 • prin telefon:  0316 300 393 (Zilnic: orele 09:30-22:30).

FAQ

Pentru a-ți deschide un cont Winmasters, va trebui să parcurgi un proces de înregistrare pe site-ul operatorului de jocuri de noroc, pe care îl găsești mai sus.

Dacă dorești să modifici datele furnizate pentru crearea contului Winmasters, va trebui să contactezi Serviciul de Asistență Clienți, fie prin intermediul adresei de e-mail [email protected], fie prin Live Chat, pe site-ul Winmasters, sau la numărul de telefon:  0316 300 393.

Operatorul de jocuri de noroc Winmasters permite un singur cont pentru fiecare persoană.

Pentru a-ți putea deschide un cont Winmasters trebuie să fii major. Winmasters nu va efectua plăți în contul unui client până nu este verificată inclusiv vârsta acestuia.