Baumbet Promo Code

Cauți să afli detaliile cheie despre Baumbet bonus? Ai ajuns unde trebuie. Prin folosirea acestui Baumbet promo code ai șansa de a-ți dubla depozitul în limita a 500 RON sau 100 EUR în funcție de moneda pe care ai ales-o pentru contul tău.

Activează bonusul Betfair

Momentan, îți recomandăm să pariezi la Betfair

Baumbet promo code

 

Ce-ți aduce un Baumbet promo code?

Practic dacă folosești acest cod bonus la Baumbet înregistrare îți dublezi investiția pe care ești dispus să o faci la pariuri sportive. Bonusul de înscriere este unul de 100% atât timp cât suma nu depășește 500 RON (sau 100 EUR dacă ai setat această valută în contul tău Baumbet).

Bonusuri BaumbetDescriere bonusuri
Baumbet Bonus100% până la 500 RON/100 EUR
Primul depozitMinim 50 RON
Depunere minimă BaumbetVariază în funcție de metoda de plată aleasă
Baumbet promo code

Activează bonusul Betfair

Oferta este valabilă doar dacă faci o depunere din bani proprii după ce devii membru. Desigur că există și alte condiții care trebuie luate în calcul, precum plasarea pariurilor pe evenimente cu o cotă minimă de 1.60, dar nu e nevoie să te gândești la asta chiar acum pentru că vom detalia totul în cele ce urmează. Totuși, înainte de toate, hai să vedem ce trebuie să faci pentru a obține bonusul.

Baumbet Creare Cont

Formularul de înregistrare la Baumbet este destul de cuprinzător. După cum vezi în imaginea de mai jos, el are 3 secțiuni:

 • Informații cont – dezvălui numele complet, data nașterii, alegi un nume de utilizator, o parolă, limba și moneda în care vrei să faci depuneri/retrageri
 • Informații personale – acestea sunt detalii mai private precum CNP-ul, adresa și numărul de telefon
 • Informații de securitate – deși multă lume trece în grabă prin această secțiune, ea este foarte importantă. Ești rugat să-ți alegi o întrebare de securitate și să răspunzi la ea. Ai grijă să nu uiți răspunsul. O întrebare de securitate puternică este una personală și clară la care doar tu poți răspunde.
Verificare Cont Baumbet

Introdu cu atenție codul captcha pentru ca programul să verifice că o persoană și nu un robot încearcă să se înregistreze. Dacă vrei să nu ratezi nicio promoție pe baumbet.ro, dă click pe “Da” din dreptul afirmației legate de materiale promoționale. Bifează căsuța prin care confirmi că ai peste 18 ani și că ești de acord cu politica de confidențialitate, termenii și condițiile Baumbet, apoi apasă butonul “Înregistrare.”

Activează bonusul Betfair

Baumbet prima depunere

Acesta este ultimul pas pe care trebuie să-l faci pentru a intra în posesia bonusului obținut prin acest Baumbet promo code. Pentru asta, mergi la “Contul Meu,” selectează “Depozit și Bani Reali,” după care vei vizualiza metodele de plată disponibile. Acestea sunt următoarele:

Metode De Plata

Pentru depuneri, transferurile se fac instant și fără comision indiferent de ce metodă alegi, cu mențiunea că dacă depui peste 4500 RON sau 1000 EUR prin transfer bancar direct, tranzacția este finalizată în 24 ore. Există anumite sume minime pentru depunere pe care va trebui să le respecți în funcție de ce serviciu de plată preferi.

Portofelele electronice disponibile la Baumbet au o limită minimă de 20 RON și una maximă de 9000 RON, la fel ca și folosirea unui card bancar VISA sau MasterCard. Dacă optezi pentru un transfer bancar direct, nu există limită maximă, dar trebuie să depui cel puțin 50 RON.

O altă opțiune este să-ți alimentezi contul direct prin depunere de numerar în locațiile Baum. Nu există comision, transferul este instant, iar limita minimă este de 20 RON. Nu există o limită maximă de depunere.

În momentul finalizării tranzacției, balanța ta este creditată cu banii bonus și poți începe să pariezi.

Activează bonusul Betfair

Baumbet bonus de bun venit – Termeni și condițiile

Iată ce mai trebuie să știi înainte de accepta bonusul la Baumbet înregistrare:

 • Fondurile Baumbet bonus sunt disponibile pentru 30 de zile de la creditarea lor în balanța ta. Dacă în această perioadă nu îndeplinești condițiile de rulare, bonusul și câștigurile aferente vor fi anulate
 • Dacă faci depunerea la una dintre locațiile Baum, trebuie să activezi bonusul manual, mergând la secțiunea “Promoții” a contului tău online
 • Orice client are dreptul la un singur bonus de bun venit și doar pentru prima depunere pe care o face în cadrul Baumbet
 • Toate metodele de plată oferite de acest operator sunt eligibile pentru bonusul la înregistrare
 • Pentru a debloca fondurile bonus, este nevoie să rulezi cel puțin o dată valoarea depozitului în bani proprii
 • Pentru a face bonusul disponibil pentru retragere, trebuie ca valoarea primului depozit și cea a bonusului însumate să fie rulate de 7 ori la pariuri sportive pe evenimente cu o cotă minimă de 1.60
 • Evenimentele pre-meci cât și cele live contribuie la îndeplinirea cerințelor de rulare
 • Nu poți plasa 2 sau mai multe pariuri pe același eveniment fără ca bonusul să fie anulat
 • Fondurile bonus obținute printr-un Baumbet promo code pentru pariuri sportive nu pot fi folosite în secțiunea de cazinou
 • Poți avea doar un singur bonus activ în contul tău

Pe lângă toate aceste reguli se aplică termenii și condițiile pentru orice fel de bonus cât și condițiile generale de folosire a serviciilor Baumbet. Dacă este ceva ce nu înțelegi, nu ezita să contactezi serviciul de asistență clienți.

Verificare cont Baumbet

Conform legii din România, membrii site-urilor de jocuri de noroc online trebuie să-și verifice identitatea în decurs de 30 de zile de la înscriere. Dacă refuzi să oferi aceste date, contul tău va fi închis iar toate fondurile disponibile vor fi virate către bugetul statului. Nu există nicio metodă de a recupera acești bani odată ce transferul are loc.

Pentru verificarea contului Baumbet, vei primi o informare pe e-mail în legătură cu ce trebuie să faci în acest sens. Ai nevoie de o copie după cartea de identitate sau pașaport, o dovadă a metodei de plată folosite și o dovadă a adresei de rezidență.

De exemplu, dacă ai plătit cu cardul, este nevoie să îi faci o poză în care să se vadă primele 6 cifre de pe față și ultimele 4 de pe spate. Dacă ai ales un portofel electronic precum Skrill sau Neteller, un screenshot cu dovada de plată este suficient.

Documentele pot fi încărcate pe pagina de “Verificare cont” pe baumbet.ro. E-mailul de informare conține un link care te redirecționează către această pagină.

Baumbet mobil

Baumbet a înțeles nevoia utilizatorilor de a avea acces la contul lor oriunde și oricând, motiv pentru care a dezvoltat o variantă a site-ului optimizată dar și o aplicație special pentru cei care preferă să parieze de pe telefon sau tabletă. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS, acoperind astfel cea mai mare parte a celor care pariază de pe mobil.

Dacă nu vrei să descarci nimic pe dispozitivul tău, recomandăm să accesezi varianta web optimizată pentru mobil. Tot ce trebuie să faci este să deschizi browserul de pe telefonul sau tableta ta și să tastezi baumbet.ro în bara de căutare. În mod automat, vei fi direcționat către varianta site-ului pentru utilizatorii de pe mobil. Loghează-te fără să te îngrijorezi de riscuri de securitate pentru că această versiune a site-ului este la fel de sigură ca varianta desktop cu care erai obișnuit.

Ia-ți bonusul Betfair

Dacă ți-a placut această recenzie, te invit să citești și despre alte cazinouri și case de pariuri: