Publicat în 20/05/2024 
Casa Pariurilor
50 lei Fără Depunere + 250 lei Pariuri Fără Risc
Romania

Valid în

Romania

la 22/5/2024

 • Livestream disponibil
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7

Metode de plată:

 • Bank Transfer
 • Visa
 • MasterCard
 • Apple Pay
 • Paysafe Card
18+. Toate bonusurile pot fi obținute în maximum 5 zile de la înregistrare. După 5 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile. Cele 5 Pariuri Fără Risc pot fi utilizate pe un bilet de tip prematch sau live, cotă minima 2.00/bilet. Pariul Fără Risc în valoare de 50 lei returnează miza înapoi în cazul unui bilet plasat cu acest bonus și validat pierdut, până la maximum 50 lei în puncte de loialitate. Termeni și Condiții.

Deschide-ți un cont la Casa Pariurilor și bucură-te de bonusurile de bun venit! Alege Sport pentru un bonus de 50 lei Fără Depunere + 250 lei Pariuri Fără Risc sau cazino pentru un bonus in valoare de 2.500 rotiri – 2.200 rotiri la depunere + 10 rotiri / zi timp de 30 zile la Shining Crown.

Oferte Casa Pariurilor: mai 2024

La Casa Pariurilor te așteaptă și o serie întreagă de bonusuri, pe care ți le vom prezenta în detaliu puțin mai jos.

Cel care ne-a atras cel mai mult atenția este bonusul fără depunere Casa Pariurilor de 50 RON. În afară de acesta mai ai și 2 bonusuri de bun venit, unul pentru cazino și celălalt pentru pariuri sportive.

Descoperă toate ofertele disponibile la această casă de pariuri:

ActivitateDescriere bonusPrimește bonusul
🎁 Sport (fara depunere)50 lei fara depunere
🎁 Sport (la depunere)250 lei Pariu fara risc
🎁 SportMeciul Zilei – Cote Mărite
🎁 Cazino (la depunere)2.500 rotiri - 2.200 rotiri la depunere + 10 rotiri / zi timp de 30 zile la Shining Crown

Despre Casa Pariurilor

Casa Pariurilor a apărut pe piața din România în anul 2015, fiind deținut, la acea vreme, de compania cehă Fortuna Entertainment Group. Chiar de la lansare, operatorul a deschis mai multe agenții stradale cât și portalul Casa Pariurilor online. În 2017, Casa Pariurilor a schimbat proprietarul, brandul fiind achiziționat de către o altă companie cehă, Hattrick PSK.

Agenții stradale

La ora actuală, Casa Pariurilor are aproximativ 800 de agenții stradale în toată țara, fiind în topul caselor de pariuri. Operatorul a reușit această extindere în doar 9 ani, de când se află pe piața din România.

În cadrul agențiilor, jucătorii pot plasa pariuri dar și alimenta direct contul Casa Pariurilor online. Această facilitate nu este oferită de mulți operatori.

Cum deschizi un cont 

Înainte de a putea juca la Casa Pariurilor online, va trebui să îți deschizi un cont. Noi am făcut deja acest lucru, așa că știm ce pași trebuie să parcurgi. Iată care sunt aceștia:

 1. Folosește butonul din această pagină pentru a merge către formularul de înregistrare
 2. Completează formularul cu toate datele personale cerute
 3. Alege bonusul de bun venit Casa Pariurilor dorit
 4. Citește și acceptă termenii și condițiile prin bifarea căsuțelor corespunzătoare
 5. Apasă pe butonul „Înregistrare” pentru crearea noului cont Casa Pariurilor online
 6. Verifică-ți adresa de e-mail și numărul de telefon

Cum îți verifici contul 

După ce ai încheiat procesul de creare a contului, următorul pas este de a-ți verifica identitatea. Acest pas este obligatoriu pentru că altfel contul tău va fi închis. Pentru a-ți verifica identitatea trebuie să parcurgi următorii pași:

 1. Loghează-te în contul tău Casa Pariurilor
 2. Mergi la pagina de profil și apasă pe butonul de verificare a identității
 3. Încarcă o copie a unui act de identitate valid

După acest pas va trebui să aștepți câteva ore sau zile până când procesul de validare va fi încheiat.

Bonusuri Casa Pariurilor

În continuare îți prezentăm toate informațiile importante despre fiecare bonus.

🎁 Oferte Casa Pariurilor – 50 lei Fără Depunere + 250 lei Pariuri Fără Risc (sport)

Casa Pariurilor oferă celor mai înfocați pariori un bonus de bun venit in valoare de 50 lei Fără Depunere + 250 lei Pariuri Fără Risc. Pentru a putea activa bonusul de bun venit trebuie, mai întâi de toate, să îți înregistrezi un cont nou pe platforma operatorului.

Oferte Casa Pariurilor de bun venit sunt foarte ușor de activat și utilizat. În rândurile de mai jos vei putea vedea pas cu pas cum să îți înregistrezi un cont pe Casa Pariurilor și cum să îți activezi bonusul de bun venit pentru secțiunea Sport.

Casa Pariurilor
50 lei Fără Depunere + 250 lei Pariuri Fără Risc
Romania

Valid in

Romania

la 22/5/2024

 • Livestream disponibil
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7

Metode de depunere:

 • Bank Transfer
 • Visa
 • MasterCard
 • Apple Pay
 • Paysafe Card
18+. Toate bonusurile pot fi obținute în maximum 5 zile de la înregistrare. După 5 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile. Cele 5 Pariuri Fără Risc pot fi utilizate pe un bilet de tip prematch sau live, cotă minima 2.00/bilet. Pariul Fără Risc în valoare de 50 lei returnează miza înapoi în cazul unui bilet plasat cu acest bonus și validat pierdut, până la maximum 50 lei în puncte de loialitate. Termeni și Condiții.

Pași pentru a solicita / primi bonusul de bun venit secțiunea Sport

Pentru a accesa bonusul de bun venit trebuie să îți înregistrezi un cont nou pe platforma operatorului prin acest link și sa urmezi pașii de mai jos:.

 1. Înregistrează-ți contul prin completarea formularului de înscriere cu datele personale. 
 2. Selectează bonusul pe care vrei să îl primești, în cazul acesta selectează “Bonus de bun venit secțiunea Sport”
 3. Activează-ți contul prin linkul pe care l-ai primit pe email-ul tău după ce ai terminat de completat formularul de înscriere și ai apăsat butonul “Înscrie-te”
 4. Gata – bonusul e activ și poți începe utilizare acestuia.
Tip de bonusValoare BonusPerioada de obtinere
Bonus la verificarea contului50 LEI in puncte de loialitate (2500 puncte)max 5 zile de la inregistrare/verificare cont
Pariu Fara Risc5 x 50 LEI Pariu fara risc platit in puncte de loialitateo singura data la 24 ore, exclusiv in primele 5 zile (calendaristice) de la inregistrare

Casa Pariurilor Bonus – Termenii și Condițiile

Pentru a fii sigur că ești eligibil să primești oferte Casa Pariurilor trebuie să îndeplinești termenii și condițiile. În lista de mai jos vei putea vedea care sunt termenii și condițiile de primire și retragere a bonusului de bun venit pentru secțiunea Sport.Pentru a primi bonusul trebuie să:

 • Trebuie să ai vârsta de cel puțin 18 ani 
 • Bonusurile sunt active pentru 5 zile de la inregistrare
 • Trebuie folosite in ziua in care sunt primite, astfel vor expira si vor fi anulate
 • Aplicabile pe bilete prematch sau live, cota minima de 2.00/bilet
 • In caz de pierdere a biletului, miza este returnata in puncte de loialitate, pana la 50 LEI
 • Orice retragere in timpul unui bonus activ anuleaza bonusul si suma bonus.
 • Pentru a retrage castigurile din bonusuri, necesita rulajul o singura data a sumei depunerilor pe pariuri prematch sau live.
Casa pariurilor Bonus Cazino

Avantajele Casa Pariurilor Sport

Pe secțiunea Casa Pariurilor Sport poți să urmărești meciuri live să plasezi pariuri pe cele mai tari evenimente pre-meci sau live și te poți informa din cele mai detaliate statistici. Deschide-ți acum un cont și primești bonusul de bun venit în valoare de până la 600 de Lei.

🎁 Cod Bonus Casa Pariurilor

Pentru a activa oferte Casa Pariurilor de bun venit pentru secțiunea Sport și secțiunea Cazino nu este nevoie de folosirea nici unui cod bonus. Pentru a profita de bonusul de bun venit, utilizarea unui cod bonus este opțională. 

Pentru a activa bonusul de bun venit nu trebuie decât îți înregistrezi un cont nou la Casa Pariurilor cazino, să alegi ce bonus vrei să primești, pentru secțiunea sport sau cazino, în momentul în care completezi formularul de înscriere.

Pentru a fii eligibil să primești bonusul de bun venit pentru secțiunea sport și secțiunea cazino, fii sigur că îndeplinești toți termenii și toate condițiile.

🎁 Oferte Casa Pariurilor – 2500 rotiri gratuite (cazino)

Casa Pariurilor oferă celor mai înfocați jucători un bonus de bun venit in valoare de 2.500 rotiri – 2.200 rotiri la depunere + 10 rotiri / zi timp de 30 zile la Shining Crown. Pentru a putea activ acest bonusul de bun venit trebuie, mai întâi de toate, să îți înregistrezi un cont nou pe platforma operatorului.

Oferte Casa Pariurilor de bun venit sunt foarte ușor de activat și utilizat. În rândurile de mai jos vei putea vedea pas cu pas cum să îți înregistrezi un cont pe Casa Pariurilor și cum să îți activezi bonusul de bun venit pentru secțiunea Cazino.

Casa Pariurilor Cazino
2.500 rotiri – 2.200 rotiri la depunere + 10 rotiri / zi timp de 30 zile la Shining Crown
Romania

Valid in

Romania

la 22/5/2024

 • Aplicatie iOS si Android
 • Bonusuri fara depunere
 • Tranzactii rapide (sau chiar instant)

Metode de depunere:

 • Bank Transfer
 • Visa
 • MasterCard
 • Apple Pay
 • Paysafe Card
18+. Toate bonusurile pot fi obținute în maximum 15 zile de la înregistrare. După 15 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile. Rulajul bonusurilor este de x5 suma câștigului obținut în urma utilizării Rotirilor. Bonusurile au termen de acceptare și utilizare 1 zi (24h) de la acordare, în cazul în care termenul nu este îndeplinit, rotirile și/sau balanța bonus supusă rulajului vor expira și vor fi anulate din contul tău. Termeni și Condiții.

Pași pentru a solicita / primi bonusul de bun venit secțiunea Cazino

Pentru a accesa bonusul de bun venit trebuie să îți înregistrezi un cont nou pe platforma operatorului prin acest link și să urmezi pașii de mai jos:

 1. Înregistrează-ți contul prin completarea formularului de înscriere cu datele personale. 
 2. Selectează bonusul pe care vrei să îl primești, în cazul acesta selectează “Bonus de bun venit secțiunea Cazino”
 3. Activează-ți contul prin link-ul pe care l-ai primit pe email-ul tău după ce ai terminat de completat formularul de înscriere și ai apăsat butonul “Înscrie-te”
 4. Gata – bonusul e activ și poți începe utilizare acestuia.
Tip de bonusValoare BonusPerioada de obtinere
Bonus la verificarea contului10 rotiri/zi timp de 30 zile la Shinning Crown15 zile de la inregistrare/verificarea contului
Bonus la primele 11 depuneriDepui 50 LEI si primesti 200 rotiri la jocul Shinning Crown1 data/zi in max 11 zile din cele 15 zile de la inregistrare

Casa Pariurilor Bonus – Termenii și Condițiile

Pentru a fii sigur că ești eligibil să primești oferte Casa Pariurilor trebuie să îndeplinești termenii și condițiile. În lista de mai jos vei putea vedea care sunt termenii și condițiile de primire și retragere a bonusului de bun venit pentru secțiunea Cazino. Pentru a primi bonusul trebuie să:

 1. Verifică-ți contul în termen de 15 zile de la înregistrare pentru a obține bonusul.
 2. Disponibil zilnic pentru depozite de minim 50 lei, maxim 11 ori în primele 15 zile de la înregistrare.
 3. Toate bonusurile trebuie revendicate în 15 zile de la înregistrare.
 4. Necesar rulaj de x5 valoarea câștigurilor din Rotiri.
 5. Bonusul este exclusiv pentru jocul Shining Crown.
 6. Folosește bonusurile în 24 de ore de la primire pentru a evita expirarea și anularea lor.
 7. Retragerea fondurilor în timpul unui bonus activ anulează bonusul și suma aferentă pentru rulaj.
 8. Pentru a retrage câștigurile din bonusuri, rulează o dată suma depozitelor la sloturi (excepție: Ruletă, BlackJack, Baccarat) pentru a preveni anularea bonusurilor.
Casa Pariurilor Cazino Bonus

Avantajele Casa Pariurilor Cazino

Pe secțiunea Casa Pariurilor Cazino jucătorii au posibilitatea să aleagă din sutele de jocuri de cazino. La Casa Pariurilor ai posibilitatea să joci jocuri de cazino live sau să ai o experiență că intr-un cazinou adevărat cu dealeri reali. Deschide-ți acum un și primești bonusul de bun venit în valoare de 2.500 rotiri – 2.200 rotiri la depunere + 10 rotiri / zi timp de 30 zile la Shining Crown.

🎁 Alte promoții Casa Pariurilor

Casa Pariurilor oferă celor mai înfocați jucători mai multe tipuri de bonusuri și oferte. Vezi acum bonusurile fără depunere și bonusurile pentru fotbal.

Bonus fără depunere Casa Pariurilor

În trecut, anumite oferte Casa Pariurilor conțineau bonusuri care nu necesitau un depozit pentru a fi activate. Cu alte cuvinte, jucătorii nu trebuiau să efectueze nici o depunere pentru a intra în posesia bonusurilor respective.

În momentul de față, Casa Pariurilor oferă un bonus de 50 de lei fără depunere ca parte a bonusului de bun venit pentru sport. Jucătorii pot accesa acest bonus fără a fi nevoie să efectueze o depunere.

Casa Pariurilor Oferta fotbal

Vezi mai jos oferta completa casa pariurilor fotbal. 

Bonus Casa Pariurilor zilele fotbalului

In trecut, Casa Pariurilor le oferea celor mai înfocați jucători un bonus săptămânal pentru toate pariurile făcute pe meciurile din campionatele internaționale. Această ofertă era disponibilă pentru pariurile făcute pe campionatele internaționale.

Pentru a beneficia de acest bonus, trebuia sa efectuezi o depunere și sa plasezi unu sau mai multe pariuri pre-live sau live pe o cotă de cel puțin 1.50 pe orice meci de fotbal dintr-un campionat internațional.

Bonus Casa Pariurilor meciul zilei cote mărite

Oferte Casa Pariurilor pentru pariorii fideli include și Bonus Casa Pariurilor meciul zile. Cu acest bonus poți obține cote mărite pentru pariurile pre-meci.

Casa Pariurilor îți oferă cote mărite pentru un singur meci pentru fiecare zi. Dacă pariezi pe acest meci poți primi cote mai mari pentru pariurile pre-meci. Pentru a beneficia de acest bonus trebuie să îndeplinești toți termenii și toate condițiile.

Termeni și condiții pentru acest bonus:

 • Biletele care au mai mult de 4 selecții pot conține un singur meci din Oferta Plus
 • Acest bonus nu se poate combina cu oferta Meciul Zilei
 • Promoția Bonus Cât Casa nu se poate combina cu Oferta Plus
 • Oferta Plus nu se poate combina cu promoția Pariu Șansă

Cum plasezi pariuri sportive

Unul dintre lucrurile care mi-a plăcut cel mai mult la Casa Pariurilor este Simplitatea procesului de pariere. Este atât de ușor, încât și un începător poate paria imediat. Iată ce pași ai de urmat:

 1. Intri în cont
 2. Mergi la pagina Sport pentru a plasa pariuri ante eveniment sau Live pentru pariuri pe meciuri în direct
 3. Folosești filtrele din partea stângă a paginii, pentru a alege sportul și campionatul
 4. Alegi meciul și tipul de pariu dorit și apeși pe el
 5. În partea din dreapta, în secțiunea Bilet, introduci suma pe care dorești să o pariezi
 6. Faci click pe butonul „Pariază acum” pentru a plasa pariul

Piețe disponibile

La casa pariurilor poți paria pe numeroase sporturi precum fotbal, baschet, tenis, volei, ciclism etc. În total, ai peste 20 de sporturi pe care poți paria în orice moment.

La fel de mare este și numărul de ligi, mai ales în cazul fotbalului. Astfel, poți plasa pariuri pe meciuri din România, Anglia, Spania, Franța, Germania și multe altele.

Din experiență, putem spune cu certitudine că oferta de pariuri sportive este una dintre cele mai generoase de pe piață.

Cum verifici biletele

La casa pariurilor poți verifica foarte ușor biletele de pariuri, inclusiv cele plasate în agenții. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi în cont și să mergi la pagina cu biletele tale. Acolo vei vedea o listă cu toate biletele și dacă sunt câștigătoare sau nu.

Totodată, în partea dreaptă sus a paginii, ai un buton pentru verificarea biletelor din agenții. După ce apeși pe el, tot ce trebuie să faci este să introduci codul biletului și apoi să apeși pe butonul „Verifică”.

Pariuri live

La fel ca oricare altă casă de pariuri de top, Casa Pariurilor are și o secțiune de pariuri live, poți paria pe meciuri ce se desfășoară în timp real.

Toate meciurile pe care poți paria se regăsesc în secțiunea Live. Dacă nu ai experiență în plasarea de pariuri live, tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile de mai sus.

Live Streaming

În afară de a plasa pariuri live, la Casa Pariurilor poți să și urmărești în direct numeroase meciuri în fiecare zi. Din experiența noastră, acest lucru este extrem de util. Urmărirea unui meci în direct îți poate oferi mai multe informații pentru plasarea pariurilor live.

Aplicația Casa Pariurilor

De câțiva ani, la Casa Pariurilor poți juca și prin intermediul unei aplicații mobile. Aplicația Casa Pariurilor este disponibilă atât pentru telefoanele Android cât și cele iOS.

Dacă dorești să descarci aplicația, trebuie doar să mergi în magazinul App Store sau Google Play și să cauți „Casa Pariurilor”. Operatorul are două aplicații, una pentru pariuri și cealaltă pentru cazino.

Odată ce ai ales aplicația dorită tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de instalare. Aplicația Casa Pariurilor se instalează la fel care oricare aplicație mobilă.

În cazul în care nu găsești aplicațiile în magazin, poți merge pe pagina „Aplicații mobile” din site-ul Casa Pariurilor. Acolo găsești toate linkurile.

Casa Pariurilor Aplicatie Mobila

Casa Pariurilor Casino

La fel ca și celelalte case de pariuri sportive online, Casa Pariurilor are și o secțiune de cazino. În continuare, îți prezentăm părerile noastre despre Casa Pariurilor Casino, după o îndelungă utilizare a platformei, și despre cum se compară cu alți operatori.

Jocuri

Selecția de jocuri este destul de mică în comparație cu alte cazinouri online din România. Numărul de jocuri de tip slot este de puțin peste 250. În comparație, alte cazinouri online oferă chiar și 3.000 de astfel de jocuri. Totuși, trebuie remarcat că multe oferă și un jackpot.

Secțiunea de jocuri cu dealeri live este, de asemenea, destul de mică. Casa Pariurilor îți oferă doar câteva mese de ruletă și de blackjack.

Casa Pariurilor Jocuri

Program de loialitate

La Casa Pariurilor ai și un program de loialitate intitulat Club XXL. Prin intermediul acestuia aduni puncte de loialitate atunci când pariezi.

Fiecare bilet de peste 5 RON îți aduce un punct de loialitate. Poți folosi aceste puncte de loialitate pentru a plasa pariuri pe bani reali, Fiecare 50 de puncte de loialitate pot fi transformate într-un RON.

Pentru mai multe informații citește secțiunea de termeni și condiții.

Alte activități

În afară de secțiunea de cazino, la Casa Pariurilor găsești și o zonă de loto și una de jocuri virtuale. În continuare îți prezentăm ce am găsit acolo.

Loto

În secțiunea de Loto poți juca zilnic la numeroase loterii din 25 de țări. Printre cele mai populare sunt cele din SUA, Italia, Grecia și multe altele. Dacă ești un pasionat de jocuri loto, la Casa Pariurilor vei putea participa le zeci de extrageri în fiecare zi.

Jocuri virtuale

Nu în ultimul rând, la Casa Pariurilor poți să pariezi și pe meciuri virtuale. Acestea se găsesc în secțiunea „Virtuale”, de unde poți alege între 5 sporturi pe care să pariezi: fotbal, curse de cai, câini, mașini și motociclete.
La fiecare câteva minute începe un eveniment sportiv nou.

Metode de plată

Pentru a începe să joci sau să plasezi pariuri, trebuie mai întâi să îți alimentezi contul.

La Casa Pariurilor ai la dispoziție următoarele metode de depunere.

Metoda de depunereSuma minimăSuma maximăTimp de procesareTaxa
Visa
Visa
20 RON100.000 RONInstant2%
Mastercard
mastercard
20 RON100.000 RONInstant2%
Paysafecard
Paysafecard
20 RON20.000 RONInstant2%
Apple Pay
Apple pay
20 RON20.000 RONInstant2%
OKTO.Cash20 RON4.500 RONInstant2%

În ceea ce privește retragerile, opțiunile sunt următoarele.  

Metoda de retragereSuma minimăSuma maximăTimp de procesareImpozit*
Visa
Visa
50 RON100.000 RON2 -7 zile3%
Mastercard
mastercard
50 RON100.000 RON2 -7 zile3%
Transfer bancar50 RON100.000 RON2 -7 zile3%
Paysafecard
Paysafecard
Paysafecard
50 RON20.000 RONInstant3%

*Impozitul poate fi mai mare în funcție de suma retrasă

Pro și contra

După ce am testat platforma, putem spune că acest operator are și puncte forte și puncte slabe. Iată care sunt acestea.

✔️Asistență prin apel telefonic

✔️Program de loialitate

✔️Posibilitatea de a alimenta contul online din agenții

✔️Cote mari la pariuri sportive, comparativ cu alți operatori

❌Foarte puține jocuri de cazino în comparație cu alți operatori

❌Număr mai mic de metode de plată

❌Mai puține promoții decât alți operatori

💡 Concluzii Oferte Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este o platformă de pariuri și jocuri de cazino online care știe cum să îi mulțumească pe jucători. Aceștia oferă bonusuri de bun venit pentru ambele secțiuni, sport și cazino.

Un lucru de notat la cei de la Casa Pariurilor este faptul că aceștia nu se rezumă la a oferi bonusuri doar jucatorilor noi înscriși, ci aceștia au bonusuri săptămânale și chiar zilnice adresate tuturor jucatorilor.

Casa Pariurilor își surprinde mereu jucătorii cu diferite bonusuri așa că fă-ți și tu un cont Casa Pariurilor și nu rata nici unul din aceste bonusuri zilnice sau săptămânale.

După ce am testat platforma, putem spune că acesta este unul dintre operatorii de top atunci când vine vorba de pariuri sportive.

Cotele sunt destul de mari, comparativ cu alte case de pariuri, iar programul de loialitate îți permite să plasezi pariuri cu puncte acumulate.

Printre minusuri se regăsește numărul foarte mic de jocuri de cazino, dar și numărul de promoții.

Casa Pariurilor versus alte case de pariuri

Casa Pariurilor este un operator de top. Dar cum se compară cu alte case de pariuri din România? În tabelul de mai jos îți arătăm o scurtă comparație cu Betano și Unibet, alți doi operatori de top.

Casa PariurilorBetanoUnibet
Bonus50 RON fără depunere + 250 RON pariu fără risc500 RON300 RON + 200 rotiri gratuite
Live streaming✔️✔️✔️
Pariuri sportive✔️✔️✔️
Casino ✔️✔️✔️
Notă Google Play4,64,63,7
Notă App Store4,44,84,3

Deoarece Casa Pariurilor nu ofera un cod bonus la inregistrare, iti propunem 3 alternative care ar putea fi pe placul tau. Citeste aici un articolul dedicat pentru cod promo Betano, cod promotional Fortuna sau cod bonus Gets Bet. Aceste alternative ofera o varietate de promotii pentru clientii noi.

🙋 Casa Pariurilor FAQ

Vezi cele mai frecvente întrebări adresate de alți jucători, și primește răspunsul la întrebarea ta mult mai rapid.

Da, există câte un bonus de bun venit pentru fiecare secțiune, Sport și Cazino.

Pentru a afla toate promoțiile disponibile la Casa Pariurilor, poți consulta acest articol dedicat. Aici vei găsi o listă completă și actualizată a tuturor promoțiilor oferite de Casa Pariurilor, împreună cu detalii despre fiecare ofertă. Informațiile sunt mereu actualizate, asigurându-te că ai acces la cele mai recente și avantajoase promoții.

Da, aplicația Casa Pariurilor este disponibilă pe Android și iOS.

Poți efectua depozite prin transfer bancar cu Visa și / sau MasterCard, la agenții, PaySafe.

Dacă dorești să îți ștergi contul, trebuie să trimiți o solicitare către [email protected]. Trebuie să o trimiți de pe același e-mail pe care l-ai folosit pentru a deschide contul. De asemenea, nu trebuie să ai fonduri în cont.

Da, la ora actuală Casa Pariurilor este sponsorul echipelor naționale de fotbal.

Da, Casa Pariurilor are un bonus fără depunere și tot ce trebuie să faci ca să îl primești este să îți validezi identitatea. Totodată, trebuie să îndeplinești și cerințele de acordare.

Metodele de contact pentru serviciul de relații cu clienții sunt prin telefon, la numărul 031 9884 și prin formular de contact. Nu există opțiunea de live chat.