Publicat în 14/05/2024 
Casa Pariurilor
50 lei Fără Depunere + 250 lei Pariuri Fără Risc
 • Livestream disponibil
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
18+. Toate bonusurile pot fi obținute în maximum 5 zile de la înregistrare. După 5 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile. Cele 5 Pariuri Fără Risc pot fi utilizate pe un bilet de tip prematch sau live, cotă minima 2.00/bilet. Pariul Fără Risc în valoare de 50 lei returnează miza înapoi în cazul unui bilet plasat cu acest bonus și validat pierdut, până la maximum 50 lei în puncte de loialitate. Termeni și Condiții.

Ți-ai plasat pariul la Casa Pariurilor și acum te întrebi cum să faci verificarea biletului? Ești exact unde trebuie. Îți vom arăta cum să verifici un bilet, fie că alegi să o faci online sau direct în agenție. În plus, vei afla avantajele fiecărei metode și care este cea mai potrivită pentru tine. Citește până la capăt și asigură-te că nu pierzi niciun câștig.

Ce înseamnă să verifici un bilet la Casa Pariurilor

Verificarea biletelor la Casa Pariurilor este esențială, deoarece îți oferă certitudinea rezultatelor pariurilor tale. Prin acest proces, te asiguri dacă pronosticurile tale au fost corecte și dacă vei pleca acasă cu banii în buzunar sau nu. În plus, te scutește de un drum până la agențiile Casa Pariurilor, pentru că tot procesul se poate face online.

Dacă verifici biletul, nu numai că afli direct dacă ai câștigat, ci și vei avea o imagine clară asupra rezultatelor fiecărui eveniment de pe bilet. Asta înseamnă că poți vedea rapid și eficient scorurile finale și starea pariurilor live. De asemenea, dacă alegi să verifici online, poți arunca un ochi și pe ofertele Casa Pariurilor pe care le poți folosi la plasarea pariului.

De ce să verifici biletele la Casa Pariurilor

Verificarea biletului la Casa Pariurilor nu trebuie să fie doar o rutină, ci o parte vitală a strategiei tale de pariere. Acest lucru îți poate scuti timp și minimaliza pierderile. Iată de ce ar trebui să îți verifici întotdeauna biletele:

 1. Previne pierderea câștigurilor: Dacă nu verifici biletele, există riscul să pierzi un câștig fără să realizezi. Poate ai uitat de un pariu plasat sau nu ești la curent cu toate rezultatele. Așa că, nu uita să-ți verifici biletul, pentru că poate fi câștigător și n-o să mai poți scoate câștigurile.
 2. Confirmarea rezultatelor: Prin verificarea biletului, te asiguri că informațiile pe care le deții despre rezultatele pariurilor tale sunt corecte. Acest lucru este esențial pentru a cunoaște exact statusul pariurilor plasate.
 3. O bună organizare: Verificarea biletelor te ajută să ții o evidență clară a tuturor pariurilor tale. Astfel, poți vedea în istoricul contului exact cât ai câștigat sau pierdut, pentru a-ți gestiona mai bine bugetul.
 4. Poți vedea toate rezultatele în timp real: Cu o simplă verificare pe site-ul Casa Pariurilor poți urmări toate meciurile de pe bilet în același timp. În acest mod, nu mai trebuie să intri pe fiecare meci în parte să vezi scorul, ci le ai pe toate într-un singur loc.

Cum să verifici un bilet la Casa Pariurilor

La Casa Pariurilor, ai 2 modalități prin care poți verifica starea biletului tău: online sau direct în agențiile fizice. Verificarea online este, de departe, cea mai simplă și rapidă metodă, iar în agențiile fizice poate fi puțin mai complexă. Mai jos, vei găsi detalii despre fiecare metodă în parte, astfel încât să poți alege cea mai potrivită opțiune pentru tine.

Cum verifici biletele online la Casa Pariurilor

Urmează acești 5 pași, pentru a-ți verifica biletul online la Casa pariurilor: 

 1. Primul pas este să intri pe platforma Casa Pariurilor și să te autentifici în contul tău Casa Pariurilor. Poți să verifici biletul și fără să te autentifici în cont, însă acesta nu va fi salvat în istoric. 
 2. După autentificare, caută secțiunea „Sport” sau „Live” în bara de sus. Mai apoi, apasă pe butonul verifică bilet agenție din partea dreaptă a ecranului, exact sub meniul contului.
 3. Aici, poți introduce atât codul scurt al biletului cât și numărul. După aceea, va trebui să introduci și codul biletului care este diferit de cel scurt. Dacă nu știi exact care este fiecare, apasă pe semnul întrebării și vei avea o imagine ca exemplu, care îți va explica ce trebuie să introduci.
 4. Apasă pe „verifică” și așteaptă câteva secunde pentru ca detaliile să fie verificate și să-ți vizualizezi biletul.
 5. Acum, ai acces la toate detaliile relevante ale biletului, inclusiv pariurile plasate, cotele, și dacă biletul este câștigător sau nu.
Cum Verifici Biletele Online la Casa Pariurilor
Casa Pariurilor Verificare Bilet
Cum să Verifici un Bilet

Cum să verifici biletele în agențiile fizice Casa Pariurilor

Dacă preferi interacțiunea personală, sau pur și simplu te afli în apropierea unei agenții, iată cum poți verifica un bilet:

 1. Înainte de a merge la agenție, asigură-te că ai biletul fizic cu tine. Verifică să fie într-o stare bună, fără deteriorări, pentru a putea fi scanat fără probleme.
 2. Mergi la cea mai apropiată agenție Casa Pariurilor. Este util să ai la tine un act de identitate, mai ales dacă suma câștigată este mare și necesită verificări suplimentare.
 3. Folosește unul din terminalele pentru autoservire. Majoritatea agențiilor sunt dotate cu terminale pentru autoservire, unde poți scana codul de bare al biletului.
 4. Dacă nu știi sigur cum să procedezi, sau dacă terminalul nu funcționează, poți cere ajutorul angajaților agenției.
 5. În cazul în care biletul este câștigător, angajații agenției îți vor explica cum poți revendica premiul.

Deși, după ce am explicat mai sus, este ușor să verifici biletul atât online, cât și fizic, trebuie să iei în considerare și câteva diferențe notabile. Cea mai importantă, după părerea noastră, este deplasarea până la agenție, care, garantat, îți va pierde timpul. Cu o verificare direct în aplicația Casa Pariurilor, vei economisi foarte mult timp.

În schimb, dacă alegi să-ți verifici biletul într-o agenție, o să ai parte de interacțiune cu alți jucători. Poți „fura” câteva idei de la ei pentru următorul bilet sau poate chiar înveți din greșelile lor. În plus, dacă întâmpini probleme cu scanarea biletului, ai asistență la câțiva pași, fără să aștepți să-ți răspundă un consultant Casa Pariurilor.

Întrebări frecvente despre verificarea biletelor la Casa Pariurilor

Vezi cele mai frecvente întrebări adresate de alți jucători, și primește răspunsul la întrebarea ta mult mai rapid.

Dacă ai pierdut biletul fizic, verificarea acestuia nu va fi posibilă fără codul unic al biletului. Trebuie să contactezi agenția unde ai plasat pariul sau serviciul de suport clienți pentru a vedea ce soluții există în cazul tău.

Dacă site-ul Casa Pariurilor nu este disponibil, poți încerca să folosești aplicația Casa Pariurilor pentru a verifica starea biletului. Alternativ, te poți deplasa la cea mai apropiată agenție fizică, pentru verificare.

Biletele la Casa Pariurilor pot fi verificate oricând, în momentul în care l-ai plasat, sau la câteva săptămâni de când s-au decis rezultatele.

Da, Casa Pariurilor oferă o aplicație mobilă prin care poți verifica biletul.

Dacă biletul tău apare ca „invalid” în timpul verificării, ar trebui să vezi dacă ai introdus corect toate detaliile biletului. Dacă problema persistă, cel mai bine este să contactezi serviciul de asistență clienți al Casa Pariurilor.