Betano este unul dintre cei mai importanți operatori de case de pariuri sportive și cazinouri online din România. Acest operator are o largă selecție de sporturi și evenimente pe care poți paria dar și o mulțime de jocuri excelente de cazino perfecte pentru jucătorii care doresc să se bucure de o experiență de joc de înaltă calitate.

Ce pot câștiga cu acest cod promoțional Betano?

ActivitateDetalii BonusRevendică bonus
🎁 Pariuri sportiveBonus 100% până la 500 RON
18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.
🎁 Cazino – exclusive100% EXTRA până la 500RON + 1,000 FREESPINS
18+. Ofertă specială, rotiri gratuite fără cerinte de rulaj. 100 rotiri pentru 100 lei depunere, 200 rotiri pentru 200 lei depunere, 500 rotiri pentru 500 lei depunere, 1000 rotiri pentru 900 lei depunere + bonus 100 % la prima depunere. Se aplică Termeni și Condiții.

🙋 Ce este un cod promoțional

După cum spune și numele, un cod promoțional este un cod special pe care îl introduci pentru a primi din partea operatorului un bonus. Probabil cel mai cunoscut cod este cel pe care utilizatorii îl folosesc în momentul înregistrării (în acest caz cod promoțional Betano – BETANOVIPRO pentru bonus de bun venit).a

Pe lângă acesta, mai poți primi din când în când câte un cod promoțional de la casa de pariuri cu ocazia anumitor evenimente speciale. De exemplu, să primești un bonus la depunere cu ocazia finalului Champions League.

🙋Cum se folosește un cod promoțional

Codul promoțional se folosește fie în momentul înregistrării, când este vorba de un cont nou, fie în momentul în care faci o depunere.

În ambele cazuri, vei vedea o căsuță specială marcată cu textul „cod bonus” sau „cod promoțional” unde vei introduce codul promoțional BETANOVIPRO .

Betano înregistrare

🎁 Cod promoțional Betano

Fiind unul dintre principalii operatori din România, Betano are un cod promoțional pe care să îl folosești în momentul în care te înregistrezi.

Tot ce trebuie să faci este să copiezi acest cod promoțional Betano (BETANOVIPRO) și să îl introduci în căsuța specială în momentul în care îți deschizi contul. După aceea, vei primi bonusul de bun venit dorit în momentul în care efectuezi prima depunere.

Din momentul în care te înregistrezi la Betano este posibil să mai primești și alte coduri promo, pe mail, pe care să le folosești în momentul în care faci o nouă depunere. Nu există o limită de cod promoțional Betano pe care le poți folosi.

🎁 Bonus de bun venit Betano

La Betano îți poți alege bonusul de bun venit – unul din cele 2 disponibile. De ce 2? Pentru că Betano a creat câte unul pentru fiecare tip de client în parte: cel care plasează pariuri și cel care joacă la cazino.

Cele 2 bonusuri sunt:

Bonus de bun venit sport de 100% din prima depunere, în limita a 500 RON.

Valid în

Betano
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7

Verificat în 2nd februarie 2023

18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.

Bonus de bun venit cazino de 100% din prima depunere, în limita a 500 RON, și până la 1.000 de rotiri gratuite. 

Valid în

Betano Casino
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7

Verificat în 2nd februarie 2023

18+. Ofertă specială, rotiri gratuite fără cerinte de rulaj. 100 rotiri pentru 100 lei depunere, 200 rotiri pentru 200 lei depunere, 500 rotiri pentru 500 lei depunere, 1000 rotiri pentru 900 lei depunere + bonus 100 % la prima depunere. Se aplică Termeni și Condiții.

Rotirile gratuite se acordă în funcție de suma depusă la prima depunere, astfel:

 • 100 rotiri pentru 100 lei depunere
 • 200 rotiri pentru 200 lei depunere
 • 500 rotiri pentru 500 lei depunere
 • 1000 rotiri pentru 900 lei depunere

Mare atenție, dacă depui 900 lei, suma bonus va fi tot de 500 lei deoarece acesta este bonusul maxim acordat.

Nu rămâne decât să decizi bonusul dorit iar apoi, în momentul de înregistrare Betano, să îl selectezi pe cel dorit. Apoi, efectuezi prima depunere și îl primești.

Condiții de eligibilitate

Din păcate, nu este suficient să selectezi ce cod promoțional Betano dorești și apoi să-l primești automat. Mai întâi va trebui să îndeplinești anumite condiții de eligibilitate. Iată care sunt acestea:

 • Să fii cetățean român cu domiciliul în România.
 • Să ai minim 18 ani.
 • Să nu mai fi avut un cont Betano în trecut.
 • Să faci o primă depunere de cel puțin 25 RON.

Dacă îndeplinești toate aceste condiții poți folosi cu succes acel  cod promoțional Betano de mai sus pentru a alege oricare dintre cele 2 bonusuri. După ce l-ai introdus, ai efectuat prima depunere și ai primit bonusul va trebui să îndeplinești și cerințele de eliberare, pe care ți le vom prezenta mai jos.

❓ Condiții eliberare bonus Betano

Așa cum am menționat mai sus, bonusul, indiferent ce cod promoțional Betano ai folosit, nu poate fi retras imediat. Mai întâi trebuie să îndeplinești așa-numitele condiții de rulaj. Acestea sunt diferite pentru cele 2 bonusuri.

Pentru bonusul de bun venit Pariuri Sportive, cerințele de rulaj sunt următoarele:

 • Rulaj de 5x
 • Cotă minimă pariu – 1.65

Pentru bonusul de bun venit Cazino, cerințele de rulaj sunt următoarele:

 • Rulaj de 25x

Totodată, trebuie menționat că rotirile gratuite (vezi Termeni și condiții de mai sus) nu au condiții de eliberare. Asta înseamnă că îți poți retrage imediat toate câștigurile obținute în urma folosirii rotirilor primite după introducerea acelui cod promoțional Betano de mai sus.

Pentru mai multe detalii despre condițiile de eliberare a bonusurilor consultă secțiunea de Termeni și Condiții de pe site-ul Betano.

Deși poate părea dificil la început, nu este foarte complicat să îndeplinești toate cerințele de rulaj pentru bonusul folosit în urma folosirii codului promoțional BETANOVIPRO.

❓ Cum îți deschizi un cont la Betano

Pentru a deschide un cont Betano, trebuie doar să accezi site-ul Betano și să faci clic pe butonul „Înregistrare”. Apoi, completezi informațiile solicitate, inclusiv datele personale și informațiile de contact.

Odată ce contul tău a fost creat, vei putea depune fonduri și vei putea începe să plasezi pariuri sau să joci la cazino. Nu uita să folosești un cod promoțional Betano din cele 2 de mai sus pentru a primi și un bonus de bun venit.

Aici am creat un articol care îți oferă mai multe detalii despre procesul de înregistrare la Betano.

💳 Metode de plată

Fiind unul dintre cei mai mari operatori de pe piața jocurilor de noroc, Betano oferă cât mai multă flexibilitate posibilă când vine vorba de metodele de depunere și retragere. Iată care sunt acestea:

 • Mastercard
 • Maestro Maestro
 • Visa Electron Visa Electron
 • Visa Visa
 • Transfer bancarTransfer bancar
 • Neteller Neteller
 • Skrill Skrill
 • Paysafecard Paysafecard

Indiferent de metoda de plată pe care o alegi, poți fi siguri că banii tăi sunt în siguranță. Betano folosește cea mai nouă tehnologie de criptare pentru a-ți proteja datele personale și financiare.

În plus, toate tranzacțiile sunt procesate cu promptitudine. Retragerile sunt de obicei procesate în 24 de ore, așa că nu va trebui să aștepți mult timp pentru a-ți accesa câștigurile. Totodată, depunerile sunt procesate instant, așa că vei putea începe să joci sau să pariezi imediat.

Totodată, trebuie menționat că toate depunerile sunt taxate cu 2%, potrivit legii.

Pariuri Sportive

Dacă ești în căutarea unei experiențe excelente de pariuri sportive, Betano este locul perfect pentru a începe. Cu o gamă largă de sporturi și piețe disponibile, Betano oferă ceva pentru toată lumea.

Fanii fotbalului se pot bucura de pariuri pe toate ligile europene majore, în timp ce fanii baschetului pot paria pe meciurile din NBA și NCAA dar și ligile europene.

Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni pentru pasionații de tenis, golf și sporturi cu motor. Nu lipsesc nici evenimentele speciale, cum ar fi Olimpiadele sau alegerile electorale din SUA sau alte țări importante din UE.

Dacă ești pasionat de pariuri și acestea sunt motivul pentru care îți deschizi un cont, nu uita ca în momentul înregistrării să folosești acel cod promoțional Betano de mai sus pentru a primi bonusul de bun venit dedicat pariorilor.

În plus, Betano oferă frecvent promoții și bonusuri speciale, astfel încât ai întotdeauna un motiv în plus ca să pariezi aici.

Betano pariuri sportive

🎰 Cazino

Deși există multe cazinouri online diferite din care poți alege, Betano este o opțiune excelentă pentru cei care caută o platformă fiabilă și ușor de utilizat. Unul dintre lucrurile care diferențiază Betano de alte cazinouri este accentul pus pe siguranță și securitate. Toate informațiile de pe site sunt criptate, iar compania folosește doar procesatori de plăți de renume.

Un alt lucru care face din Betano o alegere excelentă este selecția sa extinsă de jocuri. Cazinoul oferă totul, de la sloturi și jocuri de masă până la jocuri cu dealer live, astfel încât există mereu ceva nou de încercat.

Dacă jocurile de cazino sunt motivul pentru care vrei să te înregistrezi la Betano, nu uita să folosești acel cod promoțional Betano de mai sus pentru a primi bonusul de bun venit și rotirile gratuite.

💻 Trasmisiuni live

Betano este un site de pariuri care oferă transmisiuni în direct ale evenimentelor sportive. Aceasta este o funcție importantă pentru fanii sportului care doresc să parieze pe echipele lor preferate. Transmisiunile în direct sunt disponibile pentru pariori și pot fi accesate de oriunde din lume.

Totodată, Betano oferă și o mare varietate de statistici pentru evenimentele transmise în direct, astfel încât să poți plasa pariuri având la îndemână toate informațiile de care ai nevoie. Totodată, meciurile pot fi urmărite și de pe aplicația mobilă Betano, pe care o vom prezenta în cele ce urmează.

📱 Aplicație mobilă

Aplicația mobilă Betano este un instrument excelent pentru pariorii sau pasionații de jocuri de cazino care vor să acceseze Betano din mers.

Aplicația le oferă utilizatorilor acces la o gamă largă de piețe de pariuri, precum și la scoruri și rezultate în direct. Totodată, prin intermediul ei poți accesa toate secțiunile din cazino disponibile pe versiunea web, inclusiv mesele cu dealeri live.

Aplicația Betano este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS. O poți descărca fie din magazinul de aplicații (App Store sau Google Play), fie accesând site-ul Betano.

Poți folosi aplicația și pentru a-ți crea un cont nou. Procesul este la fel de simplu ca cel de pe site-ul web. De asemenea, nu uita ca la finalul procesului să folosești și un cod promoțional Betano dintre cele 2 de mai sus pentru a primi bonusul de bun venit dorit.

Aplicație mobilă Betano

Parteneriate Betano

Betano se bucură la ora actuală de o foarte mare popularitate în rândul pasionaților de pariuri și datorită parteneriatelor sale sportive. De câțiva ani, Betano este sponsorul principal al echipei CS U Craiova, o formație care a reușit, în ultimii ani, clasări foarte bune în cadrul Ligii 1.

În vara lui 2022, Betano a semnat un contract și cu FCSB, devenind astfel sponsori principal și al echipei din București.

FCSB este una dintre cele mai îndrăgite și mai performante echipe din România, cu prezențe constante în cupele europene, astfel încât acest parteneriat va ajuta betano să crească și mai mult în popularitate, rezultând, probabil, în o nouă dezvoltare a serviciilor și produselor oferite.

💡 Relații cu clienții – contact Betano

Dacă ai nevoie să contactezi serviciul de asistență Betano, pentru a rezolva o problemă sau primi un răspuns la o întrebare, există câteva modalități diferite de a face acest lucru.

Cel mai simplu este să vizitezi site-ul Betano și să apeși pe butonul „Contact”, pe care îl găsești atât în partea de sus cât și în cea de jos a paginii. Aici vei găsi toate opțiunile:

 •  Live chat, disponibil 24/7
 • Call center, la numărul +40 31 630 1015, zilnic între orele 08 – 24
 • Facebook Messenger
 • Email – la [email protected]

Totodată, la Betano ai și o întreagă secțiune de întrebări frecvente unde vei putea găsi răspunsuri la cele mai frecvente probleme sau nelămuriri întâlnite de clienții acestei case de pariuri.

❓ Întrebări frecvente Betano

Poți folosi un cod promoțional Betano fi în momentul în care te înregistrezi, în cazul în care este vorba de codul pentru bonusul de bun venit, fie momentul în care faci o depunere. Această din urmă variantă este în cazurile în care primești un cod promoțional cu ocazia unei oferte a operatorului.

Folosind un cod promoțional Betano poți primi unul dintre cele două bonusuri de bun venit: până la 500 lei pentru pariuri sportive sau până la 500 lei și 1000 rotiri gratuite pentru cazino.

Pentru a activa bonusul, trebuie doar să introduci acel cod promoțional Betano pe care doriți să îl folosești. Suma bonuri ce va fi apoi adăugată contului tău în momentul în care efectuezi prima depunere.