Betano Bonus

Betano este un operator de pariuri sportive licențiat în România, care oferă atât promoții zilnice cât și Betano bonusuri speciale celor care vor să se înscrie. Cu ajutorul acestui Betano cod promo, jucătorii noi pot primi până la 500 RON bani Betano bonus la înregistrare!

Betano bonus la înregistrare

Ce-ți aduce Betano Bonus?

Pentru un depozit minim de 25 RON, primești 100% din valoarea sumei depuse atât timp cât ea nu depășește suma de 500 RON. Imediat după Betano înregistrare și depunere de fonduri proprii, bonusul va fi activ în contul tău. Întregul bilet trebuie să aibă o cotă minimă de 1.65 pentru a putea folosi banii bonus.

Betano bonusDescriere bonus
Betano Bonus de bun venit:100% până la 500 RON
Alte promoții:Bonus multiplu
Depunere minimă:25 RON
Betano Cod Promo:

18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.

Pașii de obținere a bonusului sunt următorii: creezi cont cu ajutorul unui Betano cod promo și apoi faci o depunere. Bonusul va fi creditat în contul tău imediat ce tranzacția este finalizată.

Există anumite condiții de rulaj pentru a putea face acești bani disponibili pentru retragere, dar nu e nevoie să te îngrijorezi de asta acum. Partea bună este că poți folosi banii atât la pariuri sportive cât și la secțiunea de jocuri de cazinou a site-ului, dar condițiile de rulaj sunt puțin diferite.

Betano înregistrare pentru Betano Bonus

Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular de Betano înregistrare, care arată astfel:

Betano înregistrare pentru Betano Cod Promo

Datele pe care trebuie să le furnizezi sunt legate de identitatea ta (gen, nume complet, data nașterii, cetățenia și CNP-ul) și detalii de contact (număr de telefon, e-mail, adresa de domiciliu). De asemenea, îți vei alege un nume de utilizator unic și o parolă.

După ce ai completat întregul formular, confirmă vârsta și acceptul termenilor și condițiilor. Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi materiale de reclamă, bifează și căsuța din dreptul întrebării corespunzătoare. Când ești gata, apasă butonul încheie înregistrarea și treci la pasul următor.

Termeni și condiții Betano bonus

Pe lângă ce am discutat mai devreme, mai sunt și alte condiții pe care trebuie să le ai în vedere când primești bani bonus printr-un Betano cod promo:

 • Limita maximă de depunere este 500 RON.
 • Bonusul este disponibil doar pentru membrii cu domiciliul în România și este valabil timp de 90 de zile de la activare.
 • Depunerile prin Skrill sau Neteller nu sunt eligibile pentru bonusul obținut la Betano înregistrare.
 • Pentru a putea utiliza balanța bonus este necesar ca mai întâi să rulezi suma depusă măcar o dată.
 • Condiția de rulaj este ca suma totală formată din bonus și depozit să fie pariată de 5 ori la pariuri sportive sau de 12.5 ori la cazinou. De exemplu, dacă ai depus maximul admis, adică 500 RON, vei primi 500 RON extra și va trebui să pariezi 1000 x 5 = 5000 RON pentru a beneficia de cei 500 lei bonus.
 • Dacă faci o retragere în timp ce ai un bonus activ, acesta va fi invalidat odată cu toate câștigurile aferente.
 • Pariurile eligibile au cote mai mari de 1.65.
 • Dacă există bani real în balanța ta, aceste fonduri vor avea prioritate la pariere față de banii bonus.

Bonusul obținut poate fi folosit și la jocuri de cazinou dar fiecare pariu făcut are un procentaj mai mic luat în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj, comparativ cu pariurile sportive. Jocurile slot online au o contribuție de 40% pe când pariurile la blackjack și ruletă nu sunt luate în considerare.

Pariul maxim pe care îl poți face pe rundă este de 5 euro sau de 0.5 euro pe linie. Dacă folosești leul ca monedă principală, suma minimă corespunde echivalentului acestor valori în lei. Dacă acest prag este depășit, bonusul va fi anulat odată cu toate câștigurile aferente.

În plus față de aceste reguli specifice bonusului obținut cu un Betano cod promo, se aplică și termenii și condițiile generale pentru orice fel de bonus și pentru folosirea serviciului de pariere oferit de Betano România.

Asistență pentru clienți betano

Dacă ai întrebări legate de bonusuri sau de cum poți face pariuri sportive la Betano, nu ezita să apelezi la serviciul de asistență clienți. Opțiunea de live chat este foarte folositoare în special dacă ai nevoie de asistență la ore la care este puțin probabil să găsești pe cineva în call center cu care să vorbești.

Poți comunica live prin chat cu un operator 24/7 fără probleme atât de pe desktop cât și de pe dispozitive mobil precum telefoane sau tablete.

Betano Depunere

După ce te-ai logat în contul tău, mergi la secțiunea “Tranzacții” și alege o metodă de plată disponibilă. Poți alege între folosirea unui card bancar, realizarea unui transfer bancar direct sau utilizarea unor portofele electronice precum Skrill, Paysafecard, sau Neteller.

Alege suma pe care vrei să o depui dar ai grijă să fie mai mare de 25 RON pentru a putea beneficia de oferta cu Betano cod promo pentru jucătorii noi. După ce închei tranzacția, vei putea vedea banii bonus în contul tău pe site-ul operatorului.

Verificare cont Betano

Conform legii din România, membrii site-urilor de jocuri de noroc online trebuie să-și verifice identitatea în decurs de 30 de zile de la înscriere. Dacă refuzi să oferi aceste date, contul tău va fi închis iar toate fondurile disponibile vor fi virate către bugetul statului. Nu există nicio metodă de a recupera acești bani odată ce transferul are loc.

Pentru verificarea contului Betano, vei primi o informare pe e-mail în legătură cu ce trebuie să faci în acest sens. Ai nevoie de o copie după cartea de identitate sau pașaport, o dovadă a metodei de plată folosite și o dovadă a adresei de rezidență.

De exemplu, dacă ai plătit cu cardul, este nevoie să îi faci o poză în care să se vadă primele 6 cifre de pe față și ultimele 4 de pe spate. Dacă ai ales un portofel electronic precum Skrill sau Neteller, un screenshot cu dovada de plată este suficient.

Documentele pot fi încărcate pe pagina de “Verificare cont” pe Betano live. E-mailul de informare conține un link care te redirecționează către această pagină.

Betano Bonus multiplu la fotbal și baschet

Pe lângă oferta de la Betano înregistrare, jucătorii existenți primesc și alte avantaje precum un Betano bonus multiplu. Acesta este valabil pentru pariuri sportive multiple cu cel puțin 4 variante și maxim 10. Betano bonusul minim alocat este 10% pentru biletele cu 4 selecții, urmat de incremente de 5% până la valoarea maximă de 50% pentru 10 selecții.

Betano Bonus multiplu
Captura de ecran a cotelor Betano a fost făcută pe 20 aprilie 2022

Pariurile pot fi făcute pe anumite competiții de fotbal și baschet doar în înainte de începerea meciurilor, nu și în timpul acestora.

Ligile care intră în această promoție sunt:

 • Fotbal: Europa League, Primera Division, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, și World Cup Qualifiers – Europe (MEN)
 • Baschet: NBA, Euroleague, Campionatul Spaniol.

Tipurile de pariuri eligibile sunt:

 • Fotbal: 1×2, GG/NG, sub/peste
 • Baschet: handicap, victorie, sub/peste.

Fiecare meci pe care pariezi trebuie să aibă o cotă minimă de 1.50. Este important să știi că în eventualitatea unei amânări sau anulări, rezultatul evenimentului ales primește cota 1, și este astfel exclus din acest bonus Betano online.

Există anumite condiții care trebuie îndeplinite pentru ca bonusul să fie valid:

 • Bonusul poate fi folosit de maxim 3 ori în 24 de ore.
 • Dacă deja ai un bonus activ, toate câștigurile pe care le obții cu bonusul multiplu vor fi tot în bani bonus și va trebui ca suma să fie rulată pentru a o face disponibilă pentru retragere.
 • Nu poți face Betano pariuri sportive la pauză/final ci doar pe durata totală a meciului.
 • Poți face pariuri doar pe echipe, nu și pe jucători.

Betano Mobile App

Considerând că mulți utilizatori preferă să parieze pe mobil, Betano a dezvoltat o aplicație pe care oricine o poate descărca gratuit din Google Play și App Store. Betano apk îți oferă o experiență mai bună și o viteză mai rapidă când pariezi de pe telefonul mobil sau tabletă.

My Live este o funcție exclusivă pentru utilizatorii Betano apk și constă într-o secțiune dedicată și personalizabilă unde îți alegi meciurile, ligile și pariurile favorite oferite de Betano live.

Scopul dezvoltării unei aplicații pentru mobil este în special viteza mare cu care se desfășoară totul, motiv pentru care aplicația are o opțiune de Speedbet care îți oferă posibilitatea de a plasa un pariu în doar 2 secunde.

Versiunea pentru dispozitivele iOS are o caracteristică exclusivă, și anume Talk n’ Bet care te lasă să plasezi pariuri prin comandă vocală. Din păcate, dacă folosești un telefon sau o tabletă care operează Android va trebui să aștepți puțin până acest lucru va fi disponibil și pentru tine. Dezvoltatorii de la Betano fac tot posibilul ca versiunea pentru Android să fie disponibilă cât mai curând.

Alte opțiuni interesante sunt abilitatea Share Pariu prin care poți recomanda prietenilor tăi pariul pe care tocmai l-ai plasat, și notificările smart care te țin la curent în permanență în legătură cu desfășurarea unui meci ales de tine.

Evaluare: 5.0

Ți-a placut recenzia Betano? Dacă da, te invit să citești și despre alte case de pariuri și cazinouri:
Unibet
Winmasters
Casa Pariurilor
18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial