Publicat în 08/05/2024 

La ora actuală, Winner.ro este una dintre cele mai vechi case de pariuri licențiate din România. Winner Pariuri Sportive se remarcă printre zecile de operatori din România prin oferta de bun venit dar și multitudinea de promoții, unele dintre ele unice în România.

Winner Pariuri Sportive

Winner Pariuri Sportive Oferta Bonus

Clienții noi Winner.ro pot primi un bonus de bun venit de până la 700 lei, la care se adaugă și 4 Free Bet (pariuri gratuite) în valoare de 100 lei.* Bonusul se acordă pentru primele 4 depuneri, în condițiile următoare:

 • 100% din prima depunere, în limita a 100 lei și un Free Bet în valoare de 25 lei.
 • 100% din a doua depunere, în limita a 200 lei și un Free Bet de 25 lei.
 • 50% din a treia depunere, în limita a 200 lei și un Free Bet de 50 lei.
 • 200% din a patra depunere, în limita a 200 lei și un Free Bet în valoare de 25 lei.

*Atenție! Free bet-urile sunt oferite doar după efectuarea depunerilor. Sumele obținute în urma lor vor trebui rulate în anumite condiții înainte de a putea fi retrase.

Winner Tip de BonusDescriere bonus
Winner Bonus de bun venit:BONUS DE BUN VENIT 700 LEI 100 Lei FREE BET + 25 Free Spins
Cotă minimă:1.60
Depunere minimă:20 lei
Winner Bonus Cod:Descoperi

18+. Pentru a primi un bonus, jucătorul trebuie depună minimum 20 lei. Factorul de rulaj este de 6X aplicat Bonusurilor și 3X aplicat câștigurilor nete generate de Free Bet-uri. Pentru câștigurile generate de Free Bet-uri se califică pentru rulaj pariurile prematch și Live. Valoarea maximă care poate contribui la rulaj va fi 100% din valoarea bonusului, per pariu, dar nu mai mult de 100 lei. Activarea Free Bet-ului trebuie realizată în maximum 3 zile de la acordare în contul de joc.Cota minimă este de 1.60 pentru pariurile single și 1.50 pe eveniment în cazul pariurilor combo și sistem. Se aplică T&C Regulament General pentru Bonusuri și T&C generale ale platformei.

Să luăm un exemplu concret. Un client nou care vrea să beneficiezi de aceste oferte Winner trebuie să facă 4 depuneri, fiecare în valoare de 50 lei. Pe lângă cele 4 Free Bet-uri, fa fiecare depunere el va primi:

 • Depunerea 1 – 50 lei
 • Depunerea 2 – 50 lei
 • Depunerea 3 – 25 lei
 • Depunerea 4 – 100 lei

Astfel, pentru depuneri de 200 lei, jucătorul va primi un bonus total de 225 lei, la care se adaugă și cele 4 Free Bet-uri în valoare de 100 lei.

Winner.ro Bonus: Termeni și condiții

După primirea bonusului de bun venit de la Winner.ro Pariuri Sportive va trebui să îndeplinești și anumite condiții pentru a-l putea debloca.

Condiții de rulaj:

 • Bonusul și câștigurile nete din urma Free bet-urilor trebuie rulate de 5 ori, doar în secțiunea sport.
 • Cota minimă trebuie să fie de 1.5 pentru pariuri single sau 1.3 pentru cele combo sau sistem.
 • Nu poți depăși suma de 100 lei din bonus pentru fiecare pariu.

Bonusul Free bet se activează doar după îndeplinirea condițiilor de rulaj pentru suma bonus. Ai la dispoziție 3 zile din momentul depunerii să activezi Free bet-ul.

Nu în ultimul rând, Ai la dispoziție 7 zile din momentul depunerii să îndeplinești toate condițiile de rulaj. După o săptămână, orice sumă rămasă în bonus este pierdută automat.

Cum te înregistrezi la Winner Pariuri Sportive

Procesul de înregistrare si de a-ți crea cont Winner Pariuri Sportive este foarte simplu și durează doar câteva minute. Iată pașii pe care trebuie să îi parcurgi:

 1. Intră pe site-ul operatorului și apară pe butonul de înregistrare
 2. Pe pagina pe care ai fost redirecționat completează câmpurile cu informațiile cerute și apeși pe butonul „Next”.
 3. Pe următoarea pagină completezi datele personale cerute și apeși din nou pe butonul „Next”.
 4. Introduci codul de 5 cifre primit prin SMS.

Felicitări. Contul tău a fost creat! Acum, tot ce rămâne este să efectuezi prima depunere pentru a primi bonusul de bun venit din oferta Winner.ro.

Inregistrezi la Winner.ro

Piețele sportive

Atunci când vine vorba de fotbal, oferta Winner.ro de tipuri de pariuri este destul de largă. Vei putea plasa toate tipurile de pariuri pe are le găsești și la alte case de pariuri din România.

Din păcate, nu același lucru poate fi spus și despre celelalte sporturi. În cazul acestora, tipurile de pariuri disponibile sunt destul de limitate.

Winner.ro Piețele Sportive

Alte promoții din oferta Winner.ro

La Winner.ro găsești numeroase alte promoții atractive pentru tot felul de jucători, de la pariori la pasionați de jocuri de cazino. Iată care sunt câteva dintre acestea:

 • Bonus de bun venit la Winner casino – similar cu cel de pariuri, însă valoarea totală este de până la 2200 lei și 505 rotiri gratuite.
 • Premii Cash – atât la pariuri cât și la cazino pentru biletele sau mizele jucate în fiecare seară, într-un anumit interval orar. Acesta este un bonus unic în România.
 • Diverse bonusuri pentru jocurile loto
 • Șansa Winner – unde primești înapoi până la 10% din valoarea unui bilet pierdut
 • Extra Winner – unde primești un bonus de până la 150% pentru biletele cu selecții multiple.

Pariuri live

Din oferta Winner.ro nu lipsesc nici pariurile live. Poți plasa pariuri live pe diferite sporturi, de la fotbal și până la evenimentele sportive din cadrul Olimpiadelor. Bineînțeles, nu lipsesc nici sporturi îndrăgite precum tenis, baschet, handbal sau hochei.

Pentru a plasa pariuri live va trebui să mergi la secțiunea „Live Betting” din meniul de navigare.

Live Streaming

Din păcate, deși în oferta Winner.ro se regăsesc pariurile live, nu vei putea viziona meciurile pe care pariezi. Live streaming-ul lipsește dintre funcțiile disponibile de la Winner.ro Pariuri Sportive.

Aplicația mobilă

La data scrierii acestui articol nu, aplicația Winner.ro nu există. Totuși, cei care doresc să plaseze un pariu de pe telefonul mobil la Winner.ro Pariuri Sportive o vor putea face cu ușurință. Site-ul este „responsive”, ceea ce înseamnă că poate fi folosit fără probleme chiar și de pe dispozitivele mobile.

Metode de depunere disponibile

La ora actuală, Winner.ro Pariuri Sportive îți permite să alimentezi contul doar folosind un card bancar Visa sau Mastercard.

Suma minimă de depunere este de 20 lei, în timp ce suma maximă este nelimitată. Depunerile se fac instant și, conform legii, sunt taxate cu 2%. Astfel, la o depunere de 50 lei contul va fi alimentat cu 49 lei.

Serviciul cu clienții

Conform multor păreri, Winner.ro are un excelent serviciu de relații cu clienții. Ai la dispoziție 2 metode de a lua legătura cu serviciul de relații cu clienții. Iată care sunt metodele de a intra în contact cu Winner.ro:

Recenzie Winner.ro – păreri de încheiere

Potrivit multor păreri, Winner.ro este o casă de pariuri atractivă pentru jucătorii din România din mai multe motive. Poți face depuneri și retrageri în agenții și poți paria și vedea meciuri live dintr-o gamă variată de sporturi.

Nu în ultimul rând, deși aplicația Winner.ro nu există site-ul este ușor de folosit și de pe telefonul mobil, astfel încât poți plasa pariuri de oriunde te-ai afla.

Și nu uita, în cazul în care întâmpini probleme, poți oricând intra în contact cu Winner.ro și reprezentanții serviciului de relații cu clienții.

Winner.ro Pariuri Sportive – pro și contra

Nu te-ai hotărât dacă Winner este cea mai bună agenție pentru tine? Iată câteva argumente pro și contra.

ProContra
Bonus de bun venitAplicație mobilă Winner.ro inexistentă
Bonusuri unice în RomânaFără live streaming
Numeroase jocuri de cazino disponibile