Betstars Cod de Bonus

Betstars este un jucător principal pe scena operatorilor de jocuri de noroc din România pentru că știe cum să-și țină clienții mulțumiți. Cu acest Betstars cod de bonus vei primi 2 pariuri gratuite de €20 după ce te înregistrezi și faci primul tău pariu din fonduri proprii. Mai jos, vom detalia tot procesul precum și alte oferte disponibile acum la Betstars Romania.

Activează Bonusul Betstars

bonus-inregistrare-betstars

Pachetul de bun venit Betstars

Dacă nu ai mai avut niciodată cont la Betstars, beneficiezi de 2 pariuri gratuite în valoare de €10 fiecare (deci €20 în total) după ce faci primul tău pariu din bani proprii. Această ofertă este disponibilă doar pentru jucătorii noi care fac o depunere la Betstars.

Tip de bonusDescriere bonus
Bonus de bun venit2 pariuri gratuite de €20
Alte bonusuriAlte bonusuri Bonusuri la pariuri de tip acumulator pe fotbal sau tenis
Mărește câștigurile potențiale de maxim 10x cu Spin & Bet
Pariu minim€10
Betstars cod de bonus

Activează Bonusul Betstars

Pentru a debloca acest bonus este necesar să faci un pariu de minim €10 pe selecții cu cote acumulate de cel puțin 2.0. Există și alte condiții atașate, dar nu te îngrijora, îți voi explica totul mai târziu. Deocamdată, hai să vedem ce trebuie să faci pentru a activa acest Betstars cod de bonus.

Înregistrare la Betstars Romania

Formularul de înregistrare la Betstars este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să alegi țara de reședință (în acest caz România), o adresă de e-mail validă, un nume de utilizator pe care îl treci în câmpul ID Stars și o parolă. Apasă pe “Creează cont” și treci la pasul 2.

formular-inregistrare-betstars

Va fi necesar ulterior să mergi la secțiunea Cont -> Detalii cont Stars și să adaugi diverse date personale precum numărul de telefon și adresa la care locuiești. De asemenea, pentru a putea face o retragere, este nevoie să îți verifici contul. Pentru completarea procesului, trebuie să oferi date precum numele complet, data nașterii, și CNP-ul, printre altele, dar nu trebuie să te îngrijorezi în legătură cu asta acum pentru că nu afectează cu nimic obținerea bonusului de bun venit.

Activează Bonusul Betstars

Betstars Prima Depunere

După ce ai apăsat butonul “Creează cont,” vei fi redirecționat către pagina de depuneri. Aici selectezi metoda de plată preferată, moneda în care vrei să faci depozitul și suma pe care vrei să o depui. Amintește-ți că pentru a obține bonusul trebuie să pariezi cel puțin €10, deci suma depusă trebuie să fie cel puțin egală cu pariul minim.

depunere-betstars

Ghid pentru primul pariu la Betstars

Alege un meci care te interesează și apasă pe butonul care arată cota corespunzătoare evenimentului precum în imaginea de mai jos. Odată ce dai click, vei vedea mesajul “Adăugat” pe un fundal verde.

pariu-betstars1
pariu-betstars2

Acum, vei vedea în partea dreaptă a ecranului biletul de pariere, care arată astfel:

pariu-betstars3

Setează suma pe care vrei să o pariezi (amintește-ți de limita minimă de €10), apoi apasă butonul “Plasează pariu.” În acest moment, ești eligibil pentru cele 2 pariuri gratuite aferente acelui Betstars cod de bonus.

Pentru a vedea pariurile bonus, mergi la Cont -> Bonusuri. Ele pot fi văzute și în secțiunea “Pariuri bonus” localizată lângă “Biletul de pariere.” Poate dura până la 48h pentru ca pariurile gratuite să devină disponibile.

Activează Bonusul Betstars

Betstars Bonusuri

Cei cărora le place să parieze pe meciuri de fotbal sau tenis beneficiază de o ofertă foarte avantajoasă. Dacă faci pariuri cu cel puțin 3 selecții iar acestea sunt câștigătoare, poți primi un bonus acumulator de până la 100% în funcție de câte meciuri conține pariul tău.

Dacă pariezi pe tenis, toate selecțiile tale trebuie să aibă cote minime de 1.4 (2/5) și trebuie plasate pe una din următoare opțiuni eligibile:

 • Rezultat set
 • Pariere pe meci
 • Handicap total game-uri
 • Total game-uri
 • Pariu pe număr de seturi

Un pariu triplu îți aduce un bonus de 5% iar maximul posibil este de 100% în limita a €100.000 pe zi per client, pentru un pariu cu 20 de selecții. Vezi valorile intermediare pe site-ul oficial Betstars Romania.

Dacă pariezi pe fotbal, cotele minime trebuie să fie de 1.50 (1/2) pentru fiecare selecție iar pariurile trebuie să corespundă unuia dintre tipurile următoare:

 • Rezultat meci
 • Rezultatul meciului și ambele echipe marchează
 • Scor exact
 • Ambele echipe marchează
 • Total goluri peste/sub
 • Pauză/final
 • Rezultat meci și peste/sub total goluri
 • Handicap rezultat meci

Este necesar să alegi minim 3 selecții, pentru care vei primi un bonus de 5% dacă biletul este câștigător. Valoarea maximă de 100% în limita a €100.000 pe zi per jucător corespunde pariului acumulator cu 20 de selecții. Avantajul acestor 2 oferte este că nu ai nevoie de un Betstars cod de bonus pentru activare.

Promoția Spin & Bet la Betstars

Această funcție este oferită exclusiv de către Betstar și îți dă șansa de a-ți mări câștigurile de până la 10 ori. Ea este foarte similară cu opțiunea de Spin & Go implementată la secțiunea de poker a site-ului.

Spin & Bet se află în coloana din dreapta lângă biletul de pariere de pe pagina Betstars. Alegi opțiunea care ți se potrivește, introduci miza și apoi apeși pe “Învârte & plasează pariul.”

spin-bet-betstars

Multiplicatorul se aplică primei părți a fracției (adică numărătorului) pentru cotele fracționale. De exemplu, o cota de 2/1 cu multiplicator de 10 devine 20/1. Pentru colete decimale, doar cotele părții câștigătoare sunt multiplicate, adică o cota 3,0 cu multiplicator de 10 devine 21,0, adică rezultatul calculului (3,0-1,0) x 10 + 1, 1 fiind miza inițială.

Este important de înțeles că valorile mari de multiplicare au o probabilitate foarte mică de apariție. 47.70% din pariuri înregistrează o creștere de x1, 20% de x1.2 pe când creșterile de x5 și x10 apar la aproximativ 0.20% și respectiv 0.10% din pariuri. Vezi lista completă de probabilități pe Betstars.

Nu poți miza mai mult de €100 și este necesar să folosești bani reali. Pariurile gratuite nu sunt eligibile pentru funcția de Spin & Bet. Nu există o limită de cote pentru ca o selecție să fie eligibilă.

Activează Bonusul Betstars

Termeni și condiții Betstars cod de bonus

Pe lângă condițiile menționate până acum, iată ce mai trebuie să știi despre bonusul de bun venit oferit de Betstars Romania:

 • Depunerile prin Neteller sau Skrill nu sunt eligibile pentru obținerea pariurilor gratuite
 • Pentru a obține bonusul, trebuie să pariezi cu bani proprii. Nu sunt eligibile pariurile plasate cu fonduri bonus și nici cele care sunt anulate sau retrase.
 • Dacă ai avut un cont Stars dar la o altă secțiune decât cea pentru pariuri sportive, și anume poker sau cazinou, este nevoie să te înregistrezi prin fereastra Provocări pentru a putea fi eligibil pentru bonusul de bun venit
 • Pariurile au o valabilitate de 7 zile din momentul acordării lor
 • Opțiunea de Spin & Bet nu este disponibilă pentru pariurile gratuite pe care le-ai obținut
 • Oferta de înregistrare nu este cumulativă cu nicio altă promoție Betstars
 • Moneda corespunzătoare fondurilor bonus este cea aferantă mizei tale. Chiar dacă vei schimba moneda ulterior, nu va exista o schimbare la moneda pariului gratuit. De exemplu, dacă pariezi euro, primești euro, dar dacă apoi schimbi moneda la dolari, fondul bonus rămâne în euro.

De asemenea, trebuie menționat că termenii și condițiile generale Betstars se aplică la orice ofertă, inclusiv cea de bun venit. De aceea este recomandat să le citești cu atenție înainte de a-ți crea cont.

Betstars Metode de plată disponibile

Există 7 metode de plată disponibile pe Betstars Romania:

 • Neteller
 • Transfer bancar direct
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Card bancar: Visa, MasterCard, Maestro

Niciuna dintre aceste metode nu vine cu taxe de tranzacție. Există mai multe monede disponibile, inclusiv RON, cu excepția Paysafecard și Maestro care nu acceptă decât EUR. Ai opțiunea de a seta o limită săptămânală de depunere, limită care variază în funcție de metoda de plată aleasă.

E important de știut că suma minimă pentru folosirea transferului direct bancar este echivalentul a 5000 USD în EUR și că ți se vor cere detalii suplimentare de identificare dacă dorești să depui o astfel de sumă.

Betstars Mobile app

Considerând că mulți utilizatori preferă să parieze de pe mobil, Betstars are o versiune dedicată a site-ului pentru cei care îl accesează de pe telefon sau tabletă. Mai mult, există un mobile app pentru utilizatorii iOS și Android, care poate fi descărcat cu ușurință accesând site-ul operatorului de pe un dispozitiv compatibil. Din păcate, nu există un sign up offer exclusiv precum un Betstars cod de bonus special pentru acești utilizatori.

Aplicația iOS conține toate cele 3 secțiuni ale site-ului: pariuri sportive, poker și alte jocuri de cazinou precum sloturi online, ruletă și chiar jocuri cu dealer live. Dacă nu vrei să descarci nimic pe telefonul sau tableta ta, poți folosi oricând versiunea optimizata a site-ului pentru mobil, care merge foarte bine fără a-ți da bătăi de cap suplimentare.

Activează Bonusul Betstars

Descoperă alte cazinouri și case de pariuri: