Publicat în 29 septembrie, 2023 

Winmasters Aplicație este aici să-ți ușureze munca atunci când te bucuri de experiența de pariat sau cea cazino. Acum ai tot confortul de care ai nevoie, direct pe ecranul tabletei sau a telefonului tău. Aplicația îți pune la îndemână toată suita de evenimente sportive dar și de jocuri de cazino de înaltă calitate. Toate acestea sunt optimizate bine pentru micile ecrane și vin cu noi îmbunătățiri.

📱 Winmasters Aplicație Caracteristici

Winmasters Apk a fost concepută cu rapiditate și îmbunătățirea experienței de navigație în minte. Aceasta este menită pentru cei ce doresc să plaseze pariuri rapid sau să se bucure de cele mai noi sloturi de oriunde s-ar afla. Mai jos ai motivele pentru care merită să folosești o aplicație Winmasters:

 • Plasează pariuri sportive la peste 100.000 de evenimente lunar direct de pe telefonul sau tableta ta.
 • Urmărește și plasează pariuri la peste 80.000 de pariuri live lunare.
 • Abilitatea de a construi propriile evenimente și de a le combina pe același bilet ulterior.
 • Navigarea meniurilor a fost îmbunătățită semnificativ
 • Secțiunea cazino unde te poți juca cele mai noi și inovative sloturi de la producători de top.

Este ușor să plasezi pariuri cu Aplicație Winmasters?

Dacă este prima oară când pariezi sau nu ai mai folosit o aplicație mobilă în acest scop, nu e nici o problemă. Această aplicație Winmasters a fost creată cu simplitatea în minte. Asta înseamnă ca vei depune mai puțin efort pentru a paria și mai mult timp pe strategii sau analize. Pașii sunt foarte simpli iar aplicație vine cu instrucțiuni de folosire direct în ea, pentru a nu creea confuzii.

Winmasters Aplicație

📱 Winmasters Aplicație Mobilă

Atât partea de pariuri dar și cea de cazino sunt disponibile acum într-o singură aplicație. Fie că folosești Winmasters Apk pentru Android sau variante de iOS in App Store, vei avea aceeași experiență. Procesul este extrem de simplu. Pentru a ne asigura că te vei putea bucura de Winmasters Aplicație, am venit cu instrucțiunile de mai jos.

Cum instalezi aplicația Winmasters Apk?

Este mai ușor decât crezi să instalezi această aplicație pe telefonul tău Android. Pașii de mai jos te vor ajuta să o iei cât mai repede:

 1. Navighează pe Magazin Play și caută Winmasters în bara de search. Aici, va trebui să apeși pe prima aplicație ce apare în rezultate.
 2. Odată deschisă, apasă pe butonul de descărcare pentru a începe procesul. Nu va trebui să dureze mai mult de 1 minut până când aplicația este instalată.
 3. Acum, apasă pe butonul de deschidere. De pe ecranul acesta vei putea să-ți creezi un cont și să te bucuri de Winmasters Bonus

Cum instalez aplicatia Winmasters app mobile iOS

Dacă deții un iPhone sau iPad, poți să te bucuri de aplicație și aici. Urmează pașii de mai jos pentru a descărca și instala cu succes aplicația:

 1. Deschide App Store și caută Winmasters Aplicație în meniul de căutare. Acum va trebui să apeși pe primul rezultat.
 2. Apasă pe iconița de descărcare. Așteaptă maxim un minut până când aceasta este descărcată și instalată pe

💳 Winmasters Metode de Plată

Precum orice mare cazino din România, Winmasters vine cu opțiuni de depunere și retragere competitive. Acestea se numără printre cele obișnuite dar populare, folosite de majoritatea jucătorilor. Consultă lista de mai jos pentru a vedea dacă are metodele tale preferate:

Depunere

 • Visa / Mastercard – Suma Minimă – 20 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
 • Okto Cash – Suma Minimă – 20 RON, Suma Maximă – 4.500 RON
 • Paysafecard –Suma Minimă – 20 RON, Suma Maximă – 4.000 RON
 • Skrill/Neteller – Suma Minimă – 40 RON, Suma Maximă – 9.000 RON

Retragere

 • Visa / Mastercard – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
 • Paysafecard – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 4.000 RON
 • Skrill/Neteller – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
 • Transfer Bancar SEPA – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
Winmasters Metode De Plată

🎁 Winmasters Aplicație Oferte

Jucătorii noi ce doresc să folosească Winmasters aplicație se pot bucura de două oferte menite pentru ei. Amatorii de cazino se pot delecta cu 100% până la 1000 de RON și până la 200 de Rotiri Gratuite + 5 jetoane de aur fara rulaj. Tot ce trebuie să facă este să folosească un cod bonus Winmasters atunci când fac prima depunere din aplicație. Această ofertă este disponibilă doar pentru jucătorii cu vârsta minimă de 18 ani. Totodată, aceștia trebuie să fie domiciliați în România și să respecte termenii și condițiile.

Ofertă cazino

Bonus de înregistrare de până la 1.000 RON și până la 200 Runde Gratuite + 5 Jetoane de Aur fără rulaj
18+. Oferta este valabilă pentru utilizatorii noi cu rezidență în România care nu au mai efectuat nicio depunere și este disponibilă o singură dată. Prima depunere trebuie efectuată în termen de 30 zile de la data deschiderii contului. Oferta este valabilă pentru Cazino și necesită o primă depunere de minim 50 RON. Oferta constă în bonus de 100% pentru suma primei depuneri, până la suma maximă de 1.000 RON + 150 de rotiri gratuite în slotul Fire Joker, furnizor Play’n GO. Suma bonusului acordat și cea a depunerii inițiale vor fi disponibile numai pentru jocuri de cazino. Cerința de rulaj al bonusului este de 35 de ori și se referă atât la suma depusă, cât și la suma bonusului primit. Pentru a contribui la cerințele de rulaj, pariurile nu trebuie să depășească valoarea de 20 RON pe rundă/rotire. Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 30 de zile de la data primei depuneri, în caz contrar bonusul și eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia vor fi anulate. Rotirile gratuite vor fi disponibile timp de 7 zile de la creditarea lor. Suma maximă care poate fi câștigată din rotirile gratuite este de 1000 RON. Sumele care depășesc această valoare vor fi deduse și anulate. Se aplică, de asemenea, termenii și condițiile standard (Reguli generale pentru bonusuri) winmasters. Full T&Cs

Dacă pariurile sportive te atrag mai mult, există și un bonus pentru tine. Folosind un cod special la depunere, vei putea primi 101% până la 505 de RON. Această ofertă este valabilă exclusiv pentru pariurile de cotă minimă 1.65 pentru cele simple iar 1.35 pentru cele combinate. Excepția este faptul că cele combinate trebuie să aibă o cotă peste 1.65 adunate.

Ofertă pariuri sportive

101% Bonus până la 505 RON
18+ Bonusul de bun venit este un bonus de 101% până la 505 RON. Depunere minima 50 RON. Este necesar să rulați suma reprezentând depunerea și bonusul dupa cum urmează: Prima depunere: 6x depunere + bonus; A doua depunere: 8x depozit + bonus; A treia depunere: 10x depozit + bonus; Pariurile gratuite nu sunt condiționate de rulaj. Pariurile simple plasate la cote mai mici de 1.65 nu vor contribui la calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să contribuie la calculul rulajului, fiecare selecție trebuie să fie de minim 1.35. Bonusul va fi 7creditat în funcție de primele trei depuneri după cum urmează: Prima depunere 50% - 50 RON; A doua depunere 75% - 150 RON+Free bet 50 RON; A treia depunere 100% - 200 RON + Free bet 55 RON. Full T&Cs

Winmasters Aplicație – Sporturi Disponibile

Pentru pasionații de sporturi, Winmasters vine cu cele mai interesante selecții de evenimente. Aici vei putea găsi totul de la: Rugby, Fotbal, Baschet, Baseball, Hochei pe Gheață și multe altele. Când vine vorba de jocurile video, aceștia vin cu o selecție impresionantă ce nu se găsește la toate casele de pariuri din România. Aici jucătorii pot paria pe meciuri de CS:GO, League of Legends, Rainbow Six Siege și Starcraft 2. Toate aceste opțiuni pot fi găsite cu ușurință pe aplicația mobilă, în secțiunea sportivă.

💡 Winmasters Aplicație – Verdict

Aplicație acestui operator este una dintre cele mai impresionante pe care am testat-o aici. Vine cu toate funcțiile la care te-ai aștepta de la un site consacrat. Selecția mare de evenimente dar și de jocuri și ușurința cu care se pot plasa pariurile face din Winmasters o opțiunea demnă pentru jucătorii din România.

❓ FAQ

Dacă ai în continuare întrebări legate de acest operator, nu-ți face griji. Am pregătit pentru tine cele mai comune întrebări legate de Winmasters.

Da, verificarea contului Winmasters este obligatorie atunci când vrei să joci la un cazino din România. Din nefericire, dacă nu ti-ai verificat contul în termen de 30 zile, contul tău va fi șters. Poți face asta din panoul de utilizator sau prin contactarea serviciului de suport Winmasters.

Din nefericire pentru pasionații de telefoane și tablete, nu există o ofertă personalizată pentru voi. Totuși, poți oricând să verifici secțiunea de oferte pentru a beneficia de cele existente pentru toate tipurile de utilizatori.

Din păcate odată ce ai plasat un pariu, acesta nu poate să fie anulat. Momentan nu există funcția de a putea anula pariul înainte sau în timpul meciului.

Când vine vorba de retrageri, acestea depind foarte mult de metoda aleasă. În cazul cardurilor de credit, poate dura între 1 și 3 zile lucrătoare.