Publicat în 11/04/2024 

Winmasters Aplicație este aici să-ți ușureze munca atunci când te bucuri de experiența de pariat sau cea cazino. Acum ai tot confortul de care ai nevoie, direct pe ecranul tabletei sau a telefonului tău. Aplicația îți pune la îndemână toată suita de evenimente sportive dar și de jocuri de cazino de înaltă calitate. Toate acestea sunt optimizate bine pentru micile ecrane și vin cu noi îmbunătățiri.

📱 Winmasters Aplicație Caracteristici

Winmasters Apk a fost concepută cu rapiditate și îmbunătățirea experienței de navigație în minte. Aceasta este menită pentru cei ce doresc să plaseze pariuri rapid sau să se bucure de cele mai noi sloturi de oriunde s-ar afla. Mai jos ai motivele pentru care merită să folosești o aplicație Winmasters:

 • Plasează pariuri sportive la peste 100.000 de evenimente lunar direct de pe telefonul sau tableta ta.
 • Urmărește și plasează pariuri la peste 80.000 de pariuri live lunare.
 • Abilitatea de a construi propriile evenimente și de a le combina pe același bilet ulterior.
 • Navigarea meniurilor a fost îmbunătățită semnificativ
 • Secțiunea cazino unde te poți juca cele mai noi și inovative sloturi de la producători de top.

Este ușor să plasezi pariuri cu Aplicație Winmasters?

Dacă este prima oară când pariezi sau nu ai mai folosit o aplicație mobilă în acest scop, nu e nici o problemă. Această aplicație Winmasters a fost creată cu simplitatea în minte. Asta înseamnă ca vei depune mai puțin efort pentru a paria și mai mult timp pe strategii sau analize. Pașii sunt foarte simpli iar aplicație vine cu instrucțiuni de folosire direct în ea, pentru a nu creea confuzii.

Winmasters Aplicație

📱 Winmasters Aplicație Mobilă

Atât partea de pariuri dar și cea de cazino sunt disponibile acum într-o singură aplicație. Fie că folosești Winmasters Apk pentru Android sau variante de iOS in App Store, vei avea aceeași experiență. Procesul este extrem de simplu. Pentru a ne asigura că te vei putea bucura de Winmasters Aplicație, am venit cu instrucțiunile de mai jos.

Cum instalezi aplicația Winmasters Apk?

Este mai ușor decât crezi să instalezi această aplicație pe telefonul tău Android. Pașii de mai jos te vor ajuta să o iei cât mai repede:

 1. Navighează pe Magazin Play și caută Winmasters în bara de search. Aici, va trebui să apeși pe prima aplicație ce apare în rezultate.
 2. Odată deschisă, apasă pe butonul de descărcare pentru a începe procesul. Nu va trebui să dureze mai mult de 1 minut până când aplicația este instalată.
 3. Acum, apasă pe butonul de deschidere. De pe ecranul acesta vei putea să-ți creezi un cont și să te bucuri de Winmasters Bonus

Cum instalez aplicatia Winmasters app mobile iOS

Dacă deții un iPhone sau iPad, poți să te bucuri de aplicație și aici. Urmează pașii de mai jos pentru a descărca și instala cu succes aplicația:

 1. Deschide App Store și caută Winmasters Aplicație în meniul de căutare. Acum va trebui să apeși pe primul rezultat.
 2. Apasă pe iconița de descărcare. Așteaptă maxim un minut până când aceasta este descărcată și instalată pe

💳 Winmasters Metode de Plată

Precum orice mare cazino din România, Winmasters vine cu opțiuni de depunere și retragere competitive. Acestea se numără printre cele obișnuite dar populare, folosite de majoritatea jucătorilor. Consultă lista de mai jos pentru a vedea dacă are metodele tale preferate:

Depunere

 • Visa / Mastercard – Suma Minimă – 20 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
 • Okto Cash – Suma Minimă – 20 RON, Suma Maximă – 4.500 RON
 • Paysafecard –Suma Minimă – 20 RON, Suma Maximă – 4.000 RON
 • Skrill/Neteller – Suma Minimă – 40 RON, Suma Maximă – 9.000 RON

Retragere

 • Visa / Mastercard – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
 • Paysafecard – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 4.000 RON
 • Skrill/Neteller – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
 • Transfer Bancar SEPA – Suma Minimă – 80 de RON, Suma Maximă – 9.000 RON
Winmasters Metode De Plată

🎁 Winmasters Aplicație Oferte

Jucătorii noi ce doresc să folosească Winmasters aplicație se pot bucura de două oferte menite pentru ei. Amatorii de cazino se pot delecta cu unul din cele 2 bonusuri disponibile in valoare de 1.255 rotiri gratuite sau 1000 RON + 555 rotiri gratuite iar amatorii de pariuri sportive cu 100% pana la 400 RON. Tot ce trebuie să facă este să folosească un cod bonus Winmasters atunci când fac prima depunere din aplicație. Această ofertă este disponibilă doar pentru jucătorii cu vârsta minimă de 18 ani. Totodată, aceștia trebuie să fie domiciliați în România și să respecte termenii și condițiile.

Ofertă cazino

Primești până la 1.255 de Rotiri Gratuite
18+| Ofertă valabilă doar pentru noi utilizatori din România fără depuneri anterioare. Alegeți între 200 RON, 300 RON sau 400 RON pentru primul depozit cu rulaj minim. Bonus de până la 1200 de rotiri gratuite la slotul 40 Power Hot (0.40 RON/rotire). Rotiri gratuite adiționale după verificarea completă a contului. Pariuri maxime 20 RON/rotire; rulaj în 1 zi; contribuții diferite pentru jocuri. Câștiguri din rotiri gratuite necesită rulaj de 20x în 3 zile; retrageri înainte de rulaj anulează câștigurile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters. Full T&Cs

Dacă pariurile sportive te atrag mai mult, există și un bonus pentru tine. Folosind un cod special la depunere, vei putea primi 100% până la 400 de RON. Această ofertă este valabilă exclusiv pentru pariurile de cotă minimă 1.65 pentru cele simple iar 1.35 pentru cele combinate. Excepția este faptul că cele combinate trebuie să aibă o cotă peste 1.65 adunate.

Ofertă pariuri sportive

100% până la 400 RON
18+| Ofertă valabilă doar pentru clienții rezidenți în România. Depunere minimă 50 RON cu codul ROWB400. Rulaj de opt ori (8x) la cote de minim 1.65 în 14 zile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters. Full T&Cs

Winmasters Aplicație – Sporturi Disponibile

Pentru pasionații de sporturi, Winmasters vine cu cele mai interesante selecții de evenimente. Aici vei putea găsi totul de la: Rugby, Fotbal, Baschet, Baseball, Hochei pe Gheață și multe altele. Când vine vorba de jocurile video, aceștia vin cu o selecție impresionantă ce nu se găsește la toate casele de pariuri din România. Aici jucătorii pot paria pe meciuri de CS:GO, League of Legends, Rainbow Six Siege și Starcraft 2. Toate aceste opțiuni pot fi găsite cu ușurință pe aplicația mobilă, în secțiunea sportivă.

💡 Winmasters Aplicație – Verdict

Aplicație acestui operator este una dintre cele mai impresionante pe care am testat-o aici. Vine cu toate funcțiile la care te-ai aștepta de la un site consacrat. Selecția mare de evenimente dar și de jocuri și ușurința cu care se pot plasa pariurile face din Winmasters o opțiunea demnă pentru jucătorii din România.

❓ FAQ

Dacă ai în continuare întrebări legate de acest operator, nu-ți face griji. Am pregătit pentru tine cele mai comune întrebări legate de Winmasters.

Da, verificarea contului Winmasters este obligatorie atunci când vrei să joci la un cazino din România. Din nefericire, dacă nu ti-ai verificat contul în termen de 30 zile, contul tău va fi șters. Poți face asta din panoul de utilizator sau prin contactarea serviciului de suport Winmasters.

Din nefericire pentru pasionații de telefoane și tablete, nu există o ofertă personalizată pentru voi. Totuși, poți oricând să verifici secțiunea de oferte pentru a beneficia de cele existente pentru toate tipurile de utilizatori.

Din păcate odată ce ai plasat un pariu, acesta nu poate să fie anulat. Momentan nu există funcția de a putea anula pariul înainte sau în timpul meciului.

Când vine vorba de retrageri, acestea depind foarte mult de metoda aleasă. În cazul cardurilor de credit, poate dura între 1 și 3 zile lucrătoare.